Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
guriga1234 #549 üzenetére
Azért egy mobil eszközön egy kétszeres optikai zoom-ot nem neveznék "nudlinak", ahogy a megapixelek számával sem lehet egy kamera minőségét meghatározni. Én azért megvárnék egy kamera tesztet. Csodálkozom, hogy nem az akkut találod sarkalatos pontnak. Én ettől függetlenül veszek egyet, ha elérhető lesz a Telekomnál.
-
Na, gondoltam benézek a note 8 topikba, de látom kb 500 hozzászólás óta nem megy itt más, mint a nyifi-nyafi, hogy miért is lenne értelme sómíről váltani note 8-ra, mert semmiben nem jobb, blablabla, meg de drága, meg de szar ennyiért...
A kínai gyártók is emelnek, minden évben. OP5 kb annyival drágább az OP3nál, mint a note 8 a note 7 nyitóáránál. 299e ft-on nyitott az S8+, ez a várható cca 100 euróval nyitott felette. Egy prémium gyártó flagshipjéről beszélünk. Ami azt tükrözi, 2017-ben hol tart a Samsung. Az egyedüli, ami elsőre kifogásolható, hogy vajon hogy tudják az akku fiaskó után optimalizálni ezt a nem túl nagy telepet. Ez majd kiderül idővel.Aki a note 4 óta várja az új note érkezését (mint pl. én is), az meg fogja venni. Aki ksómíről nem érti, miért kéne megvennie, az nem fogja. Az csak csorgatja a nyálát itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest