- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
guriga1234 #792 üzenetére
Nagyon jó dolog a dupla kamera, mivel a telefon méretei miatt nem lehet a képminőséget javtani, felbontást növelni. Egykamerás telefonnal soha az életben nem fogsz olyan minőséget kivágni amit egy második "teleobjektíves" kamera nyújt. Nem mindenki akarja a gyereket nagylátóval fotózni vagy használhatatlanul rossz minőségben kivágni középről.
A háttérmosás sokkal életszerűbb kétkamerás "távmérős" módszerrel mint PS-ben utólag összetaknyolni.Nem is értem mi a probléma egy olyan fícsörrel ami csak hozzáad a telefon tudásához.
-
Dean92
csendes tag
válasz
És ki mondta, hogy a te hozzászólásodra válaszoltam? Képzeld valamelyik külföldi oldalon (talán phonearena) a hozzászólások között olvastam olyat, hogy az s7/s8 kamerája is tud ilyet. Amúgy meg nem arról beszéltem, hogy az előzö gen-es telefonokkal nem lehet úgy fényképezni, hogy csak az éles amire fókuszálsz, hanem arról, hogy elmossa a hátteret..és neked ez akármennyire fáj (mert úgy látom fáj, hisz egyből nyelvtan náci lettél...) az s6 (sem) mossal el a hátteret csak szimplán nem éles. Tudom miről beszélek voltam s6-om most meg s7edge-et használok...
-
válasz
Az csöppet sem zavar, hogy drága a PS, időbe kerül a használatának megtanulása, és az is idő, amíg elhomályosítasz valamit egy képen? Vajon mi a gyorsabb? A PS-sel való bohóckodás, vagy eleve úgy készíteni a képet, hogy a háttér homályos? Az egy kamerás elmosások meg koránt sem olyan pontosak, mint a 2 kamerával készültek.
Meg nem tudom láttál-e már DSLR-rel készített képet?
-
joey04
titán
válasz
guriga1234 #684 üzenetére
Ok
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #682 üzenetére
Jól van akkor.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #677 üzenetére
Ha ez így lenne, nem állna abból a topik fele, hogy mennyibe kerül a Note8. Ugyanis az ár (price) is egy fontos része a marketingnek. Nem lenne beszélgetés az edge kijelzőről sem (product). A Media Marktba bemenve (place) mondjuk a HTC modelljei is éppúgy ki lennének állítva, és nem lenne úgy kiemelve a Samsung stand és a Samsung modelljei sem (promotion).
Ez csak az alapvető 4P-re volt egy rögtönzött példa. Dehogynem találkozik a marketinggel az ember. Vastagon találkozik vele, hat is rá bőven, maximum nem ismeri fel.
-
joey04
titán
válasz
guriga1234 #676 üzenetére
fölösleges válaszolni erre a 677 után. tévedésben vagy a fogalmakkal kapcsolatban, de hidd el, hatott rád a marketing nem is kicsit, ezt szépen mutatja ez a topik. nem szégyellnivaló ez. de ha nem akarod meglátni, akkor ne lásd meg ezen nem fogunk összeveszni. szép napot.
-
joey04
titán
válasz
guriga1234 #667 üzenetére
ki beszélt reklámokról?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
guriga1234 #659 üzenetére
Érdekes hogy ehhez képest a samu mégse követi a sonyt a pixelek növelésével. Pedig szted azt kellene.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #667 üzenetére
A reklám fontos a marketingben, de az a promóciónak is egy része, és maga a promóció is csak egy P a négyből, vagy hétből ha úgy tetszik. Marketing nélkül eleve nem is lettek volna ívelt tévék.
Nem kioktatásból írom, csak sokszor összemossák a merketinget és a reklámot, pedig az előbbi egy sokkal bővebb fogalom.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #664 üzenetére
Jelenleg már ott vagyunk, ahol több pixellel nem fogsz jobb képet kapni, nincs több hely neki.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #661 üzenetére
Nem csak zaj van, pusztán messze nem csak a megapixel szám határozza meg, hogy mit látsz, mit nem. És nincs értelme ész nélkül menni a felbontással az egekbe, ha nincs mögé megfelelő szenzor és optika.
-
törölt tag
válasz
guriga1234 #651 üzenetére
A4-es nyomathoz már ~5MPX bőven jó. Több pixellel csak a zajt fogod növelni egy idő után, így sok értelme nem lesz. Plusz a megnézésre használt elektronikus kijelzők egyike sem tudja jelenleg a szenzorok natív felbontását, így értelmetlen is annyira rohanni velük felfele.
-
Ijk
nagyúr
válasz
guriga1234 #648 üzenetére
Ha az optikád kb 4MP-es képet rajzol ki akkor hiába teszel bele 16MP-es érzékelőt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
guriga1234 #648 üzenetére
Én is nagyítóval nézem a családi fotókat.
-
válasz
guriga1234 #644 üzenetére
A felbontás nem egyenlő a minőséggel. A 2x zoom meg óriási dolog, mert legalább van. A kompakt fényképezőgépekkel azért nem jó példálózni, mert azt nem cipeled mindenhova magaddal, a mobilod meg igen. Nekem most S8-am van, jobb képeket készít, mint bármelyik kompakt gép, és bizonyos körülmények között még a DLSR-ünket is lepipálja.
-
Ijk
nagyúr
válasz
guriga1234 #644 üzenetére
Minek nagyobb felbontás körömhegynyi optikához?
Sokkal jobb a két gyújtótávos megoldás mint nagyobb felbontás amiben jobban bele tudsz nagyítani az eltaknyolt "részletekbe". -
Ricardo
titán
válasz
guriga1234 #642 üzenetére
Mobilhoz mérten nem olyan rossz azért.
-
válasz
guriga1234 #549 üzenetére
Azért egy mobil eszközön egy kétszeres optikai zoom-ot nem neveznék "nudlinak", ahogy a megapixelek számával sem lehet egy kamera minőségét meghatározni. Én azért megvárnék egy kamera tesztet. Csodálkozom, hogy nem az akkut találod sarkalatos pontnak. Én ettől függetlenül veszek egyet, ha elérhető lesz a Telekomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest