- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
OutsideR #443 üzenetére
Na de aki csak Facebook-ot meg levelezést használ, annak a 300+ ezres telefonra sincs szüksége, egy asztali gép azért jóval olcsóbban kijön, hiszen abból sem kell fullos és csak egy nagy monitoron tudsz böngészni. Ilyen felhasználásokra bőven elég egy közepes asztali gép és egy közepes telefon is. Szerintem.
-
.Szaki.
addikt
Nekem valamiért a Samsung Note széria mindig az Android elitjét jelentette, borzasztóan tetszett minden modell, amikor az iPhone-omat vettem, akkor is az iPhone és a Note között gondolkodtam és nehezen hoztam meg a döntést. Végül egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, de ugyanúgy ahogy mindegyik Apple széria tetszett, úgy a Note minden egyes szériája is folyamatosan dobogtatja a szívemet, ez úgy néz ki már csak így marad.
Ez a telefon szerintem abszolút 2017, ebben minden benne van, aminek egy 17-es flagshipben benne kell legyen. Belegondolok, hogy hányszor tudnám használni a zárt kijelzőre való írást például. A forma szerintem remek, a hátlapra költöztetett ujjlenyomatolvasó viszont nálam nagy fekete pont, sajnos úgy néz ki a kijelzőbe integrált olvasó nem fog megvalósulni egyhamar a két konkurens márka egyikénél sem.
Az ár valóban nagyon sok ezért a telefonért, itthon vagy az fogja ezt megvenni, akinek baromira nem számít még ez az összeg sem, vagy az, aki komoly munkára használja, a maradék (többség) pedig 1-2 év múlva fogja megvenni szolgáltatói ajánlatban, ha féláron nem is, de feltehetőleg a kezdőárnál jóval olcsóbban. Az egyedüli amit nem tudok, hogy a Samsung hogy áll a hosszútávú frissítéssel. Ha Apple szinten tolja, akkor 1-2 évesen még bőven megérheti megvenni. Ettől függetlenül teljesen felesleges ezen fennakadni, ahogy '17-ben ott tartunk, hogy lehet 7 millióért SEAT Ibizát venni, ugyanúgy a telefonok ára is iszonyatosan növekszik, ennyibe kerül egy flagship. Az i8 se lesz olcsóbb és jövőre az S9/Note9 ára is csak felfelé fog menni, ne legyenek kétségeink. Amíg pedig zabálják ezeket a telefonokat (márpedig zabálják) addig hülyék lennének olcsóbban adni.
(#357) -Skylake-
Az egésszel amit leírtál baromira egyetértek és nagyon fontos, hogy valaki leírta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged