- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"1. Nem te döntöd el ki mire költi a megkeresett pénzét, mindenki a pénztárcájához mérten vásáról."
Így van. (Kivéve, hogy mindenki a pénztárcájához mérten vásárol.) De ha valaki olyanra költi amire nincs szüksége és csak azért veszi meg , mert csak , akkor ne sírjon hogy mennyibe kerül, akkor fizesse ki és ennyi.
"2. Nem felvágásból de én megtehetném azt, hogy kihozom kp-ra de őszintén minek? mikor a mostani is 90%-ban kiszolgál és már nem 2010-et írunk mikor egy flagship 3x jobb volt a közép kategóriánál."
Ez nagy különbség köztünk. Én olyan termékeket vásárolok ami 100%-ban szolgál ki , nem olyat ami 90%ban.
"3. Ha csóda történne és nem lopnák a politikusok és M. Lőrincz tovább az országot talán egyszer 500-600e lesz az átlag fizetés, akkor ez olcsó lesz mindenki számára."
Nem kell mindenki számára elérhetőnek lennie , mert nem is való mindenkinek. Attól, hogy 600ezret keres az egész ország, attól még ugyan annyi esetben indokolt egy ilyen készülék, mint ha csak 140ezer a nettó átlag. Szerintem semmiféle összefüggés nincs a kereset és az igény között általánosságban, kivétel nyilván vannak, de nem lenne szignifikánsan több embernek szüksége Note8-ra attól, hogy mindenki megkeresné rá a pénzt. Továbbá ezt az olcsó-drága paradoxont már kifejtettem, ez nem áll egyszerűen ez az érvelés. Egy termék ára egy konkrét összeg, akkor is 335ezer ez a telefon ha 100ezret keresel , meg akkor is ha 3milliót. Innentől megint ott tartunk, hogy nem értelmezhető az hogy drága vagy sem , csak az értelmezhető hogy a te életviteledbe, a te anyagi helyzetedbe illik e , vagy sem.
"4. Nem mi csóró ország vagyunk a célközösség."
Ez igaz, de egyébként nem a "nem csóró" országok a célközönség, mert nem országok a célközönség hanem vásárlók. Magyarországon is van sok ember aki célközönség meg Elefántcsontparton is van sok ember aki célközönség.
"5. Normális kerékpár? Tesco gazdaságos hulladékra gondoltál tudom amit életveszélyesnek, 10/9 szervízben kibaxnak vele, a sarki akhmedhez szerelni, amúgy meg ember 150k alatt is belépő hulladékot kapsz az igazi kerékpárok e fölött kezdődnek."
3 kilóért már kapsz Cube-ot is például, nyilvánvalóan egy komoly XC vagy országúti versenybicó ára lazán lehet 1,5-2 millió is , de 300ezerért igenis kapni jó minőségű, korrekt kerékpárt.
"6. iphone 7+ 256gb 350k volt akkor az olcsóbb volt számodra?"
Az i7+ 256 jelenleg 377ezer forint, szóval nem is értem hogy jön ide. Másfelől miért lett volna olcsóbb, ha 350 volt (amennyi amúgy nem volt ) miközben a note8 az 335 ?
7. Sokan előfizetésre hozzák majd ki és számumkra elhiheted lexarják azt a havi 30rugót drága-drága ez van, sok ismerős úgy van vele, hogy nem tud félre rakni nem is akar és nekik teljesen mindegy mire költi el az utólsó filléreit.
Oké, nyugodtan. De akkor tényleg legyen leszarás és ne sírás legyen, hogy drága. Továbbá hidd el, nekem aztán végképp teljesen mindegy, hogy ki mire költi az utolsó fillérjeit, csak számomra elég nagy visszásság, hogy az általad említett emberek egy beszélgetés közben szétekézik az országot, a kormányt , mindenkit (ahogy te is a Mészáros-os 3. pontoddal ugye) miközben Note8-ról , egy több mint negyed milliós telefonról nézik a tippmix eredményeket, mert hát ugye az utolsó filléreit arra költi amire akarja. Érted , a világ egyik legdrágább telefonja a kezedben és közben szidod a világot, hogy csórók vagyunk. Ezt érzed ?
szerk :Egyébként már az alap felvetés paradox. Azt mondod, hogy leszarja mert nem tud félrerakni, ezért elhoz részletre egy telefont amiért otthagy plusz 15ezret 2 éven keresztül. Akkor miről beszélünk, hogy nem tud félrerakni ? Egyértelmű, hogy havi 15ezret tudna félrerakni nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest