Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
ForRedGlory #280 üzenetére
Hogy?
-
+1
Én személy szerint sajnálom,hogy egyesek nem tudják megvenni azt,amit szeretnének,de ezen rágódni...felemészti az embert. Egyébként meg érdemes várni pár hónapot a vásárlással,olcsóbb lesz. Addig meg jönnek a tesztek,tapasztalatok.
i7-tet használok jelenleg,de egy hete még S8+ volt. iPhone és Samsung közt szoktam ugrálni.
Most ezt csak azért nem veszem meg,mert nekem már baromi nagy lenne. Külsőre-belsőre tetszik amúgy. Ami a következő lesz,valószínű az S9 ,vagy az új iPhone,viszont addig marad ez. -
-
Egyetértek! De tudod,itt mindig ez megy.A rinya! Én sem veszem meg,mert drágának tartom,de elfogadom a tényeket és tudom is,hogy miért kerülnek "ezek" ennyibe...de nem sírok itt,mint egyesek...Van egy "rinyaszakasz",aki mindig itt adja ki magából a felgyülemlett sérelmeket és azon jajveszékel,hogy milyen drága ez-az. Jót röhögök rajtuk
-
válasz
cezarlacrone #235 üzenetére
Max. Te szoktál erőlködni valahol....
Megsúgom...Apple user vagyok.
Ja,és nem vagyok egyik rendszernek és készüléknek sem az elkötelezettje.
Nőlj fel!RaveForce:
Jól tudja, kedves kolléga -
-
Jó lett. Nekem tetszik csak kicsit már nagy. Az ár meg rendben van,lesz olcsóbb is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged