Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hogy?
-
+1
Én személy szerint sajnálom,hogy egyesek nem tudják megvenni azt,amit szeretnének,de ezen rágódni...felemészti az embert. Egyébként meg érdemes várni pár hónapot a vásárlással,olcsóbb lesz. Addig meg jönnek a tesztek,tapasztalatok.
i7-tet használok jelenleg,de egy hete még S8+ volt. iPhone és Samsung közt szoktam ugrálni.

Most ezt csak azért nem veszem meg,mert nekem már baromi nagy lenne. Külsőre-belsőre tetszik amúgy. Ami a következő lesz,valószínű az S9 ,vagy az új iPhone,viszont addig marad ez.
-
Egyetértek! De tudod,itt mindig ez megy.A rinya! Én sem veszem meg,mert drágának tartom,de elfogadom a tényeket és tudom is,hogy miért kerülnek "ezek" ennyibe...de nem sírok itt,mint egyesek...Van egy "rinyaszakasz",aki mindig itt adja ki magából a felgyülemlett sérelmeket és azon jajveszékel,hogy milyen drága ez-az. Jót röhögök rajtuk

-
válasz
cezarlacrone
üzenetére
Max. Te szoktál erőlködni valahol....
Megsúgom...Apple user vagyok.
Ja,és nem vagyok egyik rendszernek és készüléknek sem az elkötelezettje.
Nőlj fel!RaveForce:
Jól tudja, kedves kolléga

-
-
Jó lett. Nekem tetszik csak kicsit már nagy. Az ár meg rendben van,lesz olcsóbb is majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest