Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
-
Lazarus911
aktív tag
Nem profi csapat vagyunk, de azért napi szinten warozunk és jól játszunk..
Igazából az érdekel hogy tényleg ennyire számít hogy gamer monitor vagy csak túlhypolt a dolog..
Én abban is látom a rációt hogy mivel szebb a képe, jobban észreveszem a kempelőket..
Tehát nem tudom hogy tényleg ér +40 rugót hogy Gamer...
Na meg hogy szemmel tényleg látni lehet ha egymás mellé teszem a két monitort hogy gyorsabb?
Tehát a UltraSharp U2312HM vs benq xl2411t
Elvben úgy lesz hogy megevszem, elviszem haveromhoz akinek ilyen monitorja van, és egymás mellé tesszük..
Kicsit oda akarok neki pörkölni hogy hülyeséget csinált :-D -
El Kebir
őstag
Azért majdnem visszaélés, mert azt előre tudhatja, hogy darkpixelre nem vállal garanciát a gyártó... Ha neki full pixelgarancia kell, akkor vegyen, olyan boltból, amelyik ad rá, vagy vegyen olyan gyártótól, amelyik ad rá full pixelgaranciát, előre tudott dolog és ráadásul még hibának sem számít.
A sok ilyen szvsz indokolatlan visszaküldözgetéssel, majd "kiharcolják" a betyáros netvásárlók, hogy szigorítsák a szabályozást, akkor meg majd sírnak, mikor akár jogos igényüket se tudják majd érvényesíteni. Másik dolog, hogy növeli az árakat ez a tevékenység, amit mindenki fizet... (igaz ez a bankszektornak, futároknak plussz bevétel)
-
El Kebir
őstag
Nincs ilyen szabály, már kb 9 éve szünt meg a 3 napos visszavétel, ami most érvényes, az a távol lévők között létrejött üzletekre (pl netes vásárlás) vonatkozó 8 napos visszavásárlás, aminél viszont neked kell állni a szállítási költséget és akár 30 napig is várhatnak a pénzvisszatérítéssel. (na meg nem is pixelgaranciára találták ki, és kvázi visszaélés arra használni...)
-
nvs290
csendes tag
Én használom a soundbart, teljesen rendben van.
A monitortól kapja a tápot, ha kilövöd a monitort, akkor a hangszóró is kikapcsol.
Elegáns megoldás, hiszen nem tekerőznek a hangkábelek az asztalon és nem porosodik a hangszórók teteje.
Hangminősége, hangereje rendben van, amire kell neked, arra pont jó. Én is ilyesmire használom.
Egyetlen hátránya az ára lehetne, de ez dell gyári kiegészítő és dell minőség.
Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest