- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
r3dsnake #1088 üzenetére
Asszem korábban írták, hogy aprólékos, türelmes munkával ki lehet "nyomni" szélre, kevésbé zavaró helyre az ilyesmit, s azt mondtad nálad is lentebb került, szóval van rá esély, hogy szép lassan elvezesd valahova talán.
szerk: fedőréteg alatti szennyeződés egyébként nem tűnik garanciális problémának, hogy cseréljék
-
sagem
addikt
válasz
Lazarus911 #961 üzenetére
Szerintem nézz be a Battlefiled/COd akármelyik pörgősebb gamer topikba, ott biztosan relevánsabb válaszokat fogsz kapni, mint itt
szerk: nem hiszem, hogy szemmel "gyorsabbnak" tűnne, de azt sem hiszem, hogy jobban észreveszed majd a campelőket, azért ilyen mértékű különbség nincs a monitorok között, ez a monitor inkább "csak" színhelyesebb"
-
sagem
addikt
válasz
Lazarus911 #959 üzenetére
Hááát..mennyire "profi" a klánotok, meg te magad? Mert ha nem készülsz/készültök nemzetközi nagyobb versenyekre, akkor a mindennapi játékhoz felesleges olyan dolgokat venned, amiket úgy sem használnál ki. A TN gyorsabb, ez tiszta sor, ez a monitor, "csak" 72hzen megy (a módosított driverral), cserébe szebb képet ad a mindennapi használatkor. Ezt neked kell eldöntened..mindenesetre utánahúzás vagy ilyesmi nincs ezen a monitoron sem, attól nem kell tartani.
-
sagem
addikt
válasz
Lottheus #955 üzenetére
Ha megvan a számla és egyebek, akkor a Dell intézi a dolgot. Miután bejelentetted a hibát egy futár jön a monitorért, elviszik, ha kész akkor visszahozzák (esetleg újra cserélik).
Elérhetőség:
Dell
Garanciális idő: 3 év, dijmentes helyszíni (06-80/016-157)
Garanciális szervízek: CHS Hungary Kft., HRP Hungary Kft.,
Garanciáztatás menete: Telefonos bejelentés után helyszíni díjmentes kiszállással. -
sagem
addikt
A kalibrálás márkafüggetlen, mindegyik monitorhoz ajánlható, de átlagfelhasználáshoz nem életbevágó, leginkább azok profitálnak belőle, akik igyekeznek minél színhelyesebb képet kapni, mert pl. a munkájuk megköveteli azt. Játékhoz, filmezéshez, netezéshez stb. jó/szép lesz kalibrálás nélkül is
Mivel ez egy Dell topic..így persze, hogy ajánljuk, kategóriájában még mindig nagyon jó ár/érték aránnyal bír ez a monitor, s a sebességtől sem kell tartanod egyébként, nincs utánahúzás vagy hasonló (én gond nélkül játszom vele FPSeket is).
-
sagem
addikt
válasz
wowpegazus #643 üzenetére
Szia,
Ezt a hozzászólást inkább ebben a topikban tedd fel -> http://prohardver.hu/tema/milyen_monitrotr_a-tol_z-ig_es_a_leg_kisebbtol_a_l/friss.html, mert ott egyrészt gyorsabban kapsz választ (mert arra találták ki), másrészt ez egy Dell monitor fóruma, így sejtheted, hogy itt ezt a típust ajánlanánk..
-
sagem
addikt
válasz
El Kebir #338 üzenetére
Nyilván nem arra találták ki, de ettől még erre is használható. Miért lenne visszaélés? Ahogy Te is leírtad, mivel webshopból vásárolsz 8 napos visszavásárlással élhetsz, ha mégsem lenne valamiért megfelelő a termék.. Sokan pl. visszavitetik a felpróbált ruhákat, mert rájöttek hogy mégsem áll nekik jól/tetszik nekik a kiszállított darab. Ezzel szemben a pixelhibánál "legalább" tényleges hiba is van. A szállítási költség meg 0 Ft, ha személyesen viszi vissza, mivel az Iponnak van fizikai boltja, erre lehetősége van.
De ahogy írták is: a legegyszerűbb az, ha olyan helyen vásárol, ahol ellenőrzik az eladott monitorokat, s nem lesz ilyen gondja. Ha jól rémlik az Iponosok is megkérhetőek erre, legalábbis a fórumokon régebben sokszor olvastam olyat, hogy megkérték őket nézzék meg a monitort.
-
sagem
addikt
Lehet, hogy nem érdekli őket a pixelhiba, de mivel neten rendeled, ezért 3 napon belül szó nélkül kötelesek visszacserélni a cuccot, ennyi idő meg elég a tesztelésre
Azon túl meg persze már ott lesz a Dell garanciája. Egyébként én is az Iponban vettem még tavaly, és nem volt/nincs vele semmi gondom (kopp kopp)
.
-
sagem
addikt
Helló,
Akárcsak az előbbi kolléga, én sem tapasztaltam problémát FPS-ek alatt sem. Egy TN paneles monitorról váltottam erre, azzal összehasonlítva is ok minden. Legalábbis én így érzemA kérdésed második felére pedig: A használt U2311H-re mennyi garancia van még? Szerintem ez is fontos tényező, mert egy új U2312 HM-re a vásárlástól számított 3 év hardver/prémium panelgarancia jár, ami azért nem hátrány..
-
-
sagem
addikt
Hello,
Szerintem inkább a videokártya topikjában tedd fel a kérdést, ott gyorsabban kapsz releváns választ!Én úgy gondolom egyébként, hogy játéka is válogatja majd, hogy hol mennyi FPS csökkenésed lesz, ha lesz. Pl. a Dirt 3-al valószínűleg nem lesz gond, de egy újabb játékkal már lehet nagyobb FPS csökkenés, játék, és beállítás kérdése ugye..1280ról - 1920ra azért elég nagy ugrás
Pl. szerintem egy Battlefield 3 már bajosabb lenne fullHD-n, mindenféle csilivili effektet bekapcsolva.
-
sagem
addikt
Én is boldog tulaja lettem egy ilyen monitornak, még nagyon friss a dolog (ma hoztam el), de eddig nagyon meg vagyok vele elégedve.
Könnyen és kényelmesen lehet állítgatni, ezt nagyon szeretem már most is benne
DVI-el használom, sikerült a 72 Hz-s driver beüzemelése, köszönet a "tutoriálért"
Nem kimondottan ehhez a monitorhoz, hanem globálisan az összes Dellhez kapcsolódik a kérdésem: Használ(t) valaki közületek Dell AX510 Soundbart? Nagyon ritkán tévéként is szeretném használni a monitort, ehhez szeretném használni a soundbart. Nyilván nem házimozi minőséget várok el, s nem kell hatalmas tereket sem beharsognia a hangnak, nekem csak normál hangerő/hangminőség kellene. Érdemes gondolkozni a soundbaron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest