- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin #93913 üzenetére
Csere: egy csavarhúzóval burkolat leszed. Kapcsoló kivesz, másik berak. Ugyanis nincs forrasztva. Szaktudást, eszközt nem igényel.
Javitás: kell hozzá eszköz, némi tudás.Igen kb az a helyzet mint a régi bios, epromok esetében. Foglalat, lábak kipattint. Az újak meg ugye forrasztva vannak.
1000 féle kapcsolót rakhatsz bele. De aki ilyen egeret kinál azok ált nem gagyi kapcsolók jellemzöen omron vagy ilyen kategóriás.
Azé jó le vagytok maradva komák.
-
Gyuri27
félisten
válasz
fatpingvin #93906 üzenetére
Az nem csere. Az javitás. Levezethetném a kettö közti különbséged. De az neked testileg, lelkileg fájna. Szóval 3690+áfa meg térdelj egy órát a sarokba és elnézem a botorságod.
-
válasz
fatpingvin #93906 üzenetére
Na jó, de egy egér. Érted, egy egér. Most foglalkozzon egy egérrel? Hát az óradíjszabadidőhülyeség. Komoly ember nem foglalkozik egy egérrel
-
válasz
fatpingvin #93773 üzenetére
Azért ez nem sima böngészés
Nekem pl. HDD-n van a swap, mert nem akarom az SSD-t gyilkolni. Nem jó dolog a swap, na -
válasz
fatpingvin #93767 üzenetére
Pf. Amúgy 8GB-al tök elég böngészni, nekem is kb. azért van 16, mert kényelmesebb
(Meg a Rawtherapee is sok ramot eszik.)
@gban : "Volt aki fel is emlegette hogy mennyit kerestem a dolgon "
...felemlegettem volna neki, hogy köze? -
válasz
fatpingvin #93767 üzenetére
Az a szép még az árazás témakörben, hogy amit én eladok 1000 Ft-ért agyontesztelve, képekkel, azt egy nulla értékeléses minimum ennyiért akarja 'biosig tesztelve' és hasonló dumákkal eladni, és nem érti meg hogy ezekkel a feltételekkel max. a felét éri ha egyáltalán eladható úgy.
Volt aki fel is emlegette hogy mennyit kerestem a dolgon (mennyi? 3-4 ezrest egy nagyobb kupac egy részén, ahol több volt a gané a gépekben mint az alkatrész), és nem fogta föl hogy egy hetembe került a takarítás, tesztelés, stb.
És akkor itt jön képbe megint a ráfordított munkaóra.
Mert tuti hogy ő pl. egy percet nem fordítana rá csak azért hogy legalább egy felirat kilátszon a dzsuva alól. -
válasz
fatpingvin #93740 üzenetére
Én is abból dolgozok ami itthon van.
Pl. egy 1000 Ft-os VGA-nál ha rossz a venti, nem éri meg venni egyet 800+benzinért, de ha megoldom abból ami itthon van az dupla öröm.
Egyrészt jó érzés hogy szuper lett és működik rendben, másrészt öröm hogy megmenekült a kukától, és már nem az az egyetlen előnye a terméknek hogy könnyen belefér a kukábaDe sok esetben valóban nem érdekes a piaci érték, amikor magadnak hozol helyre valamit.
Egyrészt nem forintosítható a többlet-érték, másrészt meg se fordul az ember fejében az eladása, harmadrészt lehet hogy nem is eladható már egy módosított cucc, pedig a működése százszor megbízhatóbb mint az eredeti állapotában. -
válasz
fatpingvin #93737 üzenetére
Egyáltalán nem gúnyolódok, én is mentek amit lehet, vagy jobbá teszek.
Munkaóra: én is így vagyok vele, ráfordítok pl. egy 478-as gépre sok órát, csak hogy teszteljem, megmentsem az enyészettől és eladom utána 2000-ért, csak hogy jó helyre kerüljön... -
válasz
fatpingvin #93733 üzenetére
Ugye hogy mennyivel jobb ha te hozol ki valami jót a meglévő cuccodból, akár sokkal többet érő munkával is mintha vennél a ráfordítás árának feléért egy másikat?
Venni mindenki tud, az nem kunszt...
Arról nem is beszélve hogy a 2x annyiba kerülő is simán lehet kaki a mai világban. -
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #93640 üzenetére
Annyira nem érdekel, hogy meg is nyissam, viszont ha már beáldoztad magad: mi ez a puncs izé? Valami barteres online ismerkedős oldal?
-
koko52
nagyúr
válasz
fatpingvin #93420 üzenetére
Természetesen nem. Csak pályára alkalmas.
-
koko52
nagyúr
válasz
fatpingvin #93417 üzenetére
Ha átalakították a lehajtást és +-90 fokot fordul csak a kormány akkor tökéletes. Na erre az esély nulla.
-
válasz
fatpingvin #93307 üzenetére
Retro cuccoknak eléggé elment az ára. Régi autók, játékoké is.
@Chaser : Én mondjuk simán sóztam el ilyen 10-esével pár százért - az semmit nem ér, de ingyen pénz volt
-
Astroboy
őstag
válasz
fatpingvin #93305 üzenetére
Öté' tényleg olcsó a kana muzsikaszó, vagy legalábbis aluban ér annyit a vastelepen ha a kölök mégis inkább hegedülne.
-
válasz
fatpingvin #93280 üzenetére
Já.
Ez mondjuk nem rokkantnál is nope -
válasz
fatpingvin #93247 üzenetére
Vagy mert nem gondolta végig
Később sokkal többért fog tudni venni, ha kell, illetve a modern procik elég energiatakarékosak, nem attól lesz érdemben kevesebb a rezsi, hogy -1 gép (OK, ha játszik rajta sokat, akkor esetleg).
Mondjuk így vagy úgy, de KROK640-nek lesz videokártyája? -
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin #93204 üzenetére
az a rész oké, hogy úgy tesz, mintha értené.
De amiatt igazán gyanús, hogy normális szavakat ír, magyarul értelmezhető, nincs helyesírási hiba. (most az, hogy nincs nagybetű, központozás hiánya telefonon elmegy).
Szóval emiatt gyanús. Hogy egy értelmesnek látszó kék egyáltalán csevegős kapcsolatban áll egy földönkívülivel. -
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #93204 üzenetére
nekem is az a gyanúm, hogy csak úgy tett mintha értené (de amúgy nem rakéta tudomány, nyomkodta a telefont dugás közben)
-
válasz
fatpingvin #93214 üzenetére
És még mekkorák vannak
-
Cs1csó
titán
válasz
Megdöbbentő, szerintem alap, ilyen tevékenység előtt - már ha tervezhető: ajtó bezár, telefon lenémít, fürdés, fogmosás (esetleg ne legyen okádék kupleráj és kosz)
-
koby11h
őstag
válasz
Lehet felhívta a férjét, hogy késni fog?
-
válasz
fatpingvin #93094 üzenetére
@Astroboy :
-
válasz
fatpingvin #93084 üzenetére
Meglátjuk
...Kávé-tonikban mi a jó...?
@Gyuri27 :
@Scorp2011 : Ha én néha itthonról dolgozok, néha bejárok, de asszony 0-24 HO-zik, akkor mi van?
-
válasz
fatpingvin #93082 üzenetére
NARANCSLÉ?
Na ezt megnézem
Mézet még csak-csak... télen.
De nekem leginkább semmi nem kerül bele. -
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin #93077 üzenetére
milyen alapon? sztem az úgy nagyon nem járható
a két szintet ha független lakások lehet külön albetétekké nyiláníttatni, úgy már igen - mini társasházként működik utána -szerk:
jah kávéfőző nálunk is van, de mivel annyira minimáisat megy így nem is számolok vele - meg sok egyébbel, ezek összesen havi szinten is minimálisat esznek a rövid használati idő miatt - -
Cs1csó
titán
válasz
fatpingvin #93031 üzenetére
Több profilt felállítva lehet ezt közelítőleg leírni, úgy hogy a tévé mondjuk eszik 100W-ot.
pl.
1. nyugdíjasok - megy mondjuk napi 10 órát heti 7 nap
2. "dolgozók" - megy mondjuk napi 4 órát heti 5 nap és esetleg hétvégén kicsit többet
3. "filmezős" aki mondjuk csak filmezésre hétköznap 1-2 sorozatrész vagy egy film hétvégén két film1. nyugdíjas havi 30kWh (30x10óra x 100W osztva 1000-el ami a kWh)
2. úgy kb. 10-15kWh
3. kb. 5-10kWhPersze ez is csak egy sacc, de 5-30kWh között simán lehet bármi.
-
koby11h
őstag
válasz
Mért fogyasztás 7 napon keresztül kb. 45 órai össz. működés, óránkénti átlag 80W.
Ez így kb. 3.5 -4 KWh / hét 15-17 KWh/hó.
4K-s tv, 3 éves, ECO módban, félhomályos nappaliban (északi oldal), vezetékes lan-al vagy valami net-es film, vagy tv adás, vagy média külső tárról.
Ha jól számoltam pár hónapja. -
válasz
fatpingvin #93034 üzenetére
Nekem már régóta ez van. A NAS meg a virtuálhost akkor megy, amikor kell (ezek azért fogyasztanának).
A home szerver egy belezett T410, nincs LCD, SSD-ről megy.
Asszony letöltője egy T410, na azt lehetne egybepakolni a szerverrel, de nem akarta eddig(Asszony cégese is állandóan megy, az is lapos.)
Mondjuk átlag alatt vagyunk így is
A világítás már régen LED-es, pár energiatakarékos van még.A sütő vellanyos
-
válasz
Ilyenkor nem mindegy, mit használ az ember szervernek
-
Top cat
addikt
válasz
A TV-nél nagy a szórás. Függ attól hogy képcsöves, vagy LCD és milyen méret. Szerintem átlag 200W lehet.
-
totron
addikt
válasz
fatpingvin #92898 üzenetére
Az ösztönélet a legnagyobb rendező/üzletasszony, élvezd ki és értsdlásd: kontrasztnak van ott a gyúrható egyed, ne azt vedd meg, hanem emezt.
-
net84
őstag
válasz
fatpingvin #92720 üzenetére
Háááát, őőőőő... Nem érted, a bordára tapadt és nem a chipre. Így onnan le kell kaparni.
iPonosok! 10.000 Ft lesz a mentés!
#92721 opr - nem? "nem én baxtam össze, takaritsd le te!" - ezzel a felszólítással átadtam a kollégának az eszközt és máris nem én távolítom el a mocskot róla
. Ha pedig nem akaródzott neki sem, akkor használtam a Jedi erőm és hozzávágtam valamilyen szerszámot is.
#92723 TaaT - mi volt itt a gond? "Sapkás" procit sem kellene visszacsiszolni, csak jól megkenni, mint a zsíroskenyeret
(mikor be van szántva, mint aratás után a búzatábla).
Node mikor az egyik hülye olvassa a másik hülye hozzászólását és a vatta új procit tükörfényesre polírozza, majd gariztatni akarja 2 nappal később.
-
válasz
Vicces
@opr : Elpárolog a hő hatására
(Pl. atombomba?
)
-
opr
nagyúr
válasz
En meg sose lattam senkit hutopasztat nem mechanikai uton eltavolitani.
Valaki segitsen ki plz, milyen mas uton lehet hutopasztat es/vagy padot eltavolitani? -
net84
őstag
válasz
fatpingvin #92604 üzenetére
Valahol még meg kellene lennie egy AMD procinak, amire halálfejet rajzoltam, hogy tudjam az nem mehet sehova, maximum a kalapács alá, ha kukázni szeretném. 3 alaplap bánta, mire rájöttünk, hogy a proci max. teljesítménye, hogy első indításra, ha el is indul, rövid időn belül produkál egy kékhalált és kinyírja maga alatt az alaplapot ígyis-úgyis...
Belefutottam egy érdekes hirdetésbe (mini PC-ket keresgéltem itt is - ott is), ahol is a marketing duma az volt, hogy ár-teljesítmény tekintetében a legjobb vétel. Kicsit a low-end igény felett volt, de ráírtam az eladóra. Közben azért beírtam a keresőbe is a típust. Mire válaszolt, arra találtam olcsóbban, erősebbet ugyanazon a felületen. Lehet én értettem félre
, de nem lett üzlet.
A gyereknek elkezdem X-Box-ot keresni (Nintendo(k) mellé). Kezdem azt érezni, hogy a "keveset használt" kifejezés olyan, mint az autóknál a "megkímélt, keveset futott, rendszeresen karbantartott" sablon duma. Illetve szintén ilyen lehet a "frissen pasztázva" szöveg is. Az előzőnek egy évesen sem volt semmi gondja, egy másik lassan 2 évesen is gond nélkül megy a 30+ fokos lakásban... De már kérdezni sincs kedvem az ilyen hirdetőktől. Azt hiszem öregszem
.
#92610 koby11h - a beteg állatja (első). Szétszerelhette a festéshez vagy úgy egyben fújta meg? A pofa is olyan hama-hama home-made kialakításúnak tűnik... Pozitívum, ~ felét megtalálta a nem festendő helyeknek.
-
válasz
fatpingvin #92604 üzenetére
Ez jó
-
itldj
aktív tag
válasz
fatpingvin #92562 üzenetére
Uborkaszezon van, Gyurit se látni hónapok óta, egy-egy kósza kép ennyi trollnak?
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92534 üzenetére
...Amiert minimum egy felfuggesztett jarna jobb helyeken.
-
Starchm
őstag
válasz
fatpingvin #92534 üzenetére
Hat nem figyelsz, az nincs lefujva es amugy is csak viccelt.
-
válasz
fatpingvin #92506 üzenetére
Akkora szája van, hogy bekapja az árukészletet.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin #92460 üzenetére
de ebből ő nyilvánvalóan semmit nem érzékelt.
Hááát, valamit azért csak érzékelt, mert baromira sértődékeny és arrogáns volt mellé.
(bár az anyázásról sajnos lemaradtam) -
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92460 üzenetére
Hát jah. Nem volt a legélesebb kés a fiókban, az biztos.
-
DJGABI
addikt
válasz
fatpingvin #92311 üzenetére
Részben igazad van.
De amennyire tudom ilyen tinisuhancok már kifejlesztették a technikát, hogy szétszedjék meg újra töltsék a benne lévő akksit, folyadékot. [link]
+ ahogy írták nem ezzel van valójában problémájuk
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #92311 üzenetére
Nekünk! Az államnak tényleg az adózatlansága a baja. Tojnak Ők arra ki veszi, ki lesz beteg (az állami egészségügy úgyis leépítés alatt) és mi lesz a hulladékkal (az NHKV-val a hulladékszállítást már elintézték)...
A gond velünk emberekkel van. Mert megvesszük, mert menő, vagy egy kicsit ilyenkor kevésbé szar ízű a szar, amiben egész nap úszunk. Meg úgyis meghalunk, akkor meg miért ne?
Én a csokoládéval vagyok így, nehéz ellenállni és az sem egészségesebb... -
F.E.K..
senior tag
válasz
fatpingvin #92276 üzenetére
"vissza-visszatérő tévképzetem hogy ha előkerül egy téma amiről lehet tartalmasan is eszmét cserélni akkor nem lesz széttrollkodva
"
Tessék mondani, újnak tetszik itten lenni?
-
Syl
nagyúr
válasz
fatpingvin #92270 üzenetére
Ha van "felette" saját domain, akkor nincs semmi bajom a gmail-lel sem,
-
válasz
fatpingvin #92290 üzenetére
Aztakva
@homerhamm :
-
válasz
fatpingvin #92269 üzenetére
Nekem is szimpatikusabb, de a legtöbben úgy vannak bele, hogy akkor dőzsölés van.
Használt ruha rendben, bár általában újat veszek, és addig használom, amíg rongy nem lesz
Dobozt én is elrakom.
Melóhelyen is telefondobozokban tartom a mindenféle apró cuccokat -
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92280 üzenetére
Igen, ezeket en se csipem. Plane, ha telefon peldanal maradunk, miota szo szerint annyit kapunk a pakkban, hogy keszulek, sim-tu, mindket vegen usb-c kabel. Ez egy kb 2cm magas, sima barna kartondobozban lehetne, aztan meg reklamozni is lehetne, hogy mennyire zoldek vagyunk, meg lehet penzt/vevot is tudnanak faragni a dologbol. Ehelyett van a sok csillivilli fos, raklap nem ujrahasznosithato anyagbol, semmi ertelme.
ui.: En torekeny cuccot kizarolag vagy a kanape, vagy az agy (parna) felett nyitok egy ideje.
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92278 üzenetére
+1. Plane az ujkori telefonok csomagolasa, ami szinte mind ugy van kitalalva, hogy minden idegszaladdal arra kell figyelni, kulonben van ra egy laza 90% eselyed, hogy ugy kezdi a palyafutasat a telefon, hogy pofara esik.
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92276 üzenetére
Ez nem az a topik. Nagyon nem.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Én meg jobban szeretném az új cuccokat, az unboxing élmény miatt. Van aki megveszi az új cuccokat és már repül a kukába a doboz meg kiegészítők amikre nincs szüksége.
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92272 üzenetére
"mertem remélni hogy senki nem fogja fullba tolni a dilettánst"
Itt? ITT?! Tudod Te, hova jottel?!?!?!TaaT: Meg jo. Picit ijeszto lenne, ha nem.
-
opr
nagyúr
válasz
Tehat polo, pulcsi, nadrag, kabat, fogkefe, stb johet hasznaltan?
-
válasz
fatpingvin #92235 üzenetére
Ezekre szokott jönni, hogy ugye rendben működik?
Azt se értik, hogy hibás a cucc...
Meg a külön telefonkijelzőt meg akarja venni, mert azt hiszi, hogy a teló árának harmadáért telefont kap@spirit777 : Lehet, hogy izzócsere nélkül is vitte volna. Egy izzó meg 6-800Ft?
"egy értelmes felnőtt férfi aki utána jár hogy mi mennyit ér az akár fillére pontosan is betudja lőni az árat"
Na, ezek nem szoktak vásárolni neten, mert annyit keresnek, hogy nem kell nekik ilyesmivel szarakodni
De vásárolni is ilyen tragédia, ugyanilyenek vannak, hogy fogalma nincs postáról, sz*rik válaszolni, nem tudja megválaszolni a kérdéseidet... -
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #92087 üzenetére
Jaja, és tök szép tó parta, és az épület is egész jó lett a végére. Fotóm sajnos nincs, de újrahasznosított mindednt az öreg
-
válasz
fatpingvin #92147 üzenetére
Ez, amit linkeltem
Nyilván fordítás. Vagy arra gondolsz, hogy "Real men don't eat quiche"?
-
TaaT
nagyúr
válasz
fatpingvin #92127 üzenetére
Neked is kell kisgutyus?
-
Top cat
addikt
válasz
fatpingvin #92121 üzenetére
Szerinted igazi ez? Az ilyenek java része szerintem kamu.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatpingvin #92118 üzenetére
Mi a bajod az asztmásoknak szánt egészségügyi célú inhalátorokkal?
-
válasz
fatpingvin #92115 üzenetére
A francot, ügyes marketinges
@koby11h : Y SATA kábelt bármikor gyártok. Ha a pro verziót veszed, akkor az egyik winyót még látni is fogja vele a gép
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #92115 üzenetére
Lehet csak a marketinges nagy számok törvénye, akár RAID 10-et írhattak volna
Vagy már gyártanak Y alakú SATA kábelt IS -
válasz
fatpingvin #92110 üzenetére
WTF
@szebe, koby11h : Ti tudjátok, nekem ilyen bajaim nincsenek, használt fülesem viszont több is
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #92110 üzenetére
Azt mégis hogy?
-
válasz
fatpingvin #92005 üzenetére
Amit láttam normális felületet rá, annak mindnek kell.
Hm, amikor teszteltem, akkor a Phosh nem jó valamiért. -
válasz
fatpingvin #91999 üzenetére
Nincs
Amúgy nem csak a full-feature -kon jó az, ahogy nézem jópár eszköz van amin minden működik. -
Astroboy
őstag
válasz
fatpingvin #91933 üzenetére
Nem érteni a Sao pauloi kültelki nyelvjárást sry.
-
válasz
fatpingvin #91866 üzenetére
Általában nem levehető... Mármint nem egyszerűen.
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #91850 üzenetére
Selfie bot az, ha jól látom
-
Papooo
senior tag
válasz
fatpingvin #91850 üzenetére
Teleskopschlagstock can egy másik képen a dobozára írva,
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #91734 üzenetére
"ráfizetést nem említ
" - Mert mennyit fizetnél rá?
-
koby11h
őstag
válasz
fatpingvin #91822 üzenetére
Fiam 10 évesen már 220V vezetéket szerelt, igaz, csak felügyelettel. Most 16, és egy felújított ház műhelyének a vezetékelését csinálja, persze még mindig csak felügyelettel engedem.
-
válasz
fatpingvin #91820 üzenetére
Az szép
Nekem 14 évesen nem hagyták volna, hogy ilyet csináljak, nem beszélve arról, hogy bármit beszerezni lehetetlen lett volna -
válasz
fatpingvin #91816 üzenetére
Aztaku*
Szép
Logoutra ezekkel!
-
opr
nagyúr
válasz
-
Golden9
veterán
válasz
100 X
-
opr
nagyúr
válasz
fatpingvin #91801 üzenetére
Azt hogy?!
-
envagyok
veterán
válasz
Bármennyire fura és vicces, de későbbi időpontra nézve igaza is lehet a tagnak, sőt a 6990 többet is érhet, mint a sima 1080, 2070.
Mondjuk 8-10 év múlva.
Csak annyi a gond, hogy most most van
Az időt megerőszakolni meg nem lehet.A s478 lga775 Pentium 4 tulajoknak esetleg érdekes lehet a kereső hirdetésem [link]
-
TaaT
nagyúr
válasz
1 hónappal ezelőtt 30.000ft-ért hirdettek 6990-et, jól lement a 1080 és a 2070 ára.
szerk.: ahogy látom procikat is árul jó áron.
-
Chaser
legenda
válasz
Ahogy nezem nem viccel : )
En mar akkor egy 3070-et kertem volna legalabb, ha mar rohognek rohogjenek rendesen -
Starchm
őstag
válasz
fatpingvin #91622 üzenetére
Legtobb esetben 2-3% is mar megolte, meg intel 3. gent is
IF-t meg erdemes 1:1-ben tartani a ram mhz-el.A ryzen, foleg az ujabb szereti a gyorsabb (>3200mhz) ramokat(meg a dual rankot is).
-
válasz
fatpingvin #91620 üzenetére
Ért
Nem ismerni Rizsa
-
Starchm
őstag
válasz
fatpingvin #91620 üzenetére
bclk-t ne eroltesd oc-nal, mert emel mindent ahogy irtak is(kivetel ha csilivili sok szazezres lapod van). A szorzot allitgasd a procinal ha akarod, de inkabb a pbo2-re keress ra ha erdekel a ryzen oc/uv.
-
válasz
fatpingvin #91618 üzenetére
Így fejből én sem tudom, de tuti meg lehet oldani. A FSB azért nem mindig jó, mert a perifáriák órajele is feljebb mehet, és nem minden szereti. (P3-on pl. i815 lapokkal jártam úgy, hogy FSB 10x MHz, és eltűnt a hang
)
Nem kell ettől félni, csak ki kell járni a megfelelő utat, az ésszerűség keretein belül.
-
válasz
fatpingvin #91610 üzenetére
Nemtom, amikor már érteni kell hozzá, az nem is egészséges. Kis FSB emelés, ilyesmi, amíg feszt nem kell emelni, és stabil, addig hadd menjen.
Csak most itt olyan lapok gyűltek össze, ami még nem laptop, hogy nem is lehet ilyet állítani."én használni szeretném a gépemet, nem tuningolni. "
A tuning azért van, hogy használhatóbb legyen. Nem kell extrém tuningra gondolni, de ha ingyen kinyerhető jobb teljesítmény, annak nincs ellenjavallata" nekem bőven elég volt az amit a game boost nevű történet tud, megnéztem mire állítja a paramétereket, felírtam, kilőttem, beállítottam manuálisan némileg kisebbet "
Na, ez pl. egy értelmes tuning.@megott : A PC tuning nem feltétlen hasonlít ehhez
-
Chaser
legenda
válasz
fatpingvin #91612 üzenetére
feszültség csökkentésével már bőven lehet hiba, akkor is ha látszólag nincs és stabil minden : )
ez a legmókásabb mikor nem dől be semmi, de a végeredmény defektes
mint mondtam nem nagy művészet, ha érdekel zen topikban elmondjákszerk:
egyébként meg így random hasraütésszerűen nem állítgatnék semmit, ha nem tudom mivel lehet kitesztelni korrekten -
TaaT
nagyúr
válasz
fatpingvin #91586 üzenetére
-
TaaT
nagyúr
válasz
fatpingvin #91583 üzenetére
Mire gondolsz?
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #91541 üzenetére
gizsgugyul...
(igen) -
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #91531 üzenetére
ha csak nem a gyerekek fociztak a szobában... de gyanúsabb az amit te írsz.
-
cof
veterán
válasz
fatpingvin #91502 üzenetére
Miért nem? Már így is látszik hogy elfogytak a bányamadarak mert szinte napról napra olcsóbb a Mh/s / Ft.
-
KROK640
nagyúr
válasz
fatpingvin #91498 üzenetére
Detto. De mint mondom még FHD-n sem vagyok, egyelőre el is ez nekem
-
tserrof77
őstag
válasz
fatpingvin #91427 üzenetére
Én fordítottam meg direkt. Bár, úgy, hogy nem linkeltem direktbe, írhattam volna, ahogy volt... Szóval: Asus laptop alkatrészek címmel van. Ja, és persze semmi konkrét, hogy pontosan milyené...
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #91404 üzenetére
Légkondi a megoldás, de nem a hordozható szobai.
Itt a topikja:
[link]
Edzésnek elmehetnél száraz és nedves szaunába is.
Utána a 30 fokot észre se vennéd. -
KROK640
nagyúr
válasz
Én is utálom a nyarat, de nekem kissé sokrétűbb a dolog :
A meleggel nekem is gondom van, de Cipruson rájöttem, hogy messze nem annyira mint hittem. A legmelegebb napon 53C fok volt, és mindezt ingben és mellényben(!) viseld el. Extra volt, hogy olykor a benti és a kinti helység között (bent légkondi) szaladgáltál, frankó kis hőingadozással. Amiért mégis elviselhető volt az egész, az az állandóan fújó közepesen erős szél, és a random támadó hűvös tengeri légáramlatok, amiknek köszönhetően kb annyira volt vészes mint itthon a 30 fokAmit viszont kibe...szottul utálok, az a viharok, és a darazsak. és mindegyiktől hemzseg az egész nyár. Az már csak bónusz, hogy sok-sok éve figyelem, hogy általában tavasszal elrmolanak a dolgaim, és szeptemberben kezdenek javulni.
-
válasz
fatpingvin #91408 üzenetére
A hardver melgedése is zavar, amikor cserélni kell
-
válasz
fatpingvin #91406 üzenetére
Ennyi
Én is igyekeztem a négymagosított T430-ba a dVGA-s verzió hűtőjét még a meleg előtt megvenni
-
válasz
A szoba hőmérsékletén kiválóan tudott télen emelni 1-2 fokot a 4 magos virtuálhost beterhelve...
(Elég volt a normál használat pl. Android Studioval.)
-
mpo
veterán
válasz
fatpingvin #91398 üzenetére
Májusban!
Kanadában 30 fok, Pakisztánban 50 fok volt.
Itt is volt 32 fok.
Mi lesz veled nyáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest