- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BiP
nagyúr
6 noti és egy PC az aktív eszközpark 3 főre
+
Most, hogy kevés a gép otthon
he?
Itthon aktív használatban 1 PC a családra, meg 1-1 dolgozós noti + 1-1 telefon. (+NAS a padláson, igaz, ez 24/7-ben megy, 10W-os forrasztott J5005)
Se tévé, se ebook,se tablet, gyerekeknek nincs mobiljuk, stb. -
KROK640
nagyúr
El nem tudom képzelni, hogy mi kéne ahhoz, hogy mobilon sz0passam magamat egy olyan dolgon amit gépen is megoldhatok. Nekem a gép 24/7 megy, szép nagy monitorral, és rajtra készen. Bármikor odamegyek, egy egér mozzanat, és készen áll.
Egy Honor V20-at használok (teljesítményben kb mint a legújabb iPhone), mégsem jutna eszemben telefonon vacakolni mikor ott az asztali gép (jó, mondjuk sokat segít, hogy az is egy 10400F + 32GB RAM ).
Telefont csak akkor használok mikor nem vagyok gépközelben.Nálad szerintem az a baj, hogy a munka = gép társítás megtörtént, és nem nagyon szereted a munkádat.
-
-
-
Nebacc
Mondjuk mobilon nehéz is, de pont ezért nem használom mobilról...Mondjuk én akkor válaszolok normálisan, ha látom, hogy normálisan tud írni, és tényleg meg akarja venni.
"Lehet velem van a gond, de nagyon ritkán fejtem ki, hogy mit-miért akarok megvenni és szerintem hol-mennyi."
Én meg kb. semikor... ha nem tetszik valaminek az ára, akkor nem írok rá... -
-
-
fatpingvin
addikt
egyszer én is viszontláttam egy alaplapot amit emlékszem hogy odaadtam a lomisoknak panelként mivelhogy elszállt a déli híd rajta... hozta pár hétre rá egy rando hogy becserélné vinyóra. mondom neki testvérem az úrban, nincs rajta chipset hűtő meg BIOS chip. de attól még az működik. kötve hiszem, ugyanis itt vannak nálam az alkatrészes fiókban. ezen eléggé meglepődött, mondtam neki hogy akkor fordítsd meg és olvasd el a feliratot az én kézírásommal (kék panelon kék filccel, szval nem feltűnő) hogy "chipset hiba, kuka". ez járt már nálam, ne nézzük egymást hülyének.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenMediaVault
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest