-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #21826 üzenetére
Úgy 18-25 közt lehet a minden fekete vagy fehér vonulatból eredeztethetően. A "megmondó emberség" különben meg nem életkorhoz kötött szerintem. Ez a fajta mentalitás tapasztalataim szerint akkor tompul, ha kutyára jön az a bizonyos kamion.
So if more, than hippi from the 60`s!
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #21763 üzenetére
Na jó, de rögtön egyéni arcképpel?!
-
válasz
customer114 #21688 üzenetére
"Érdekes" módon nekem ezt nem dobta fel, szóval szerintem nem a(zokkal) a kukikkal van ott gond.
-
quailstorm
félisten
válasz
customer114 #21454 üzenetére
áááá, ott ez még modern, sok helyen örülnének az ilyeneknek
bár most középiskolai szinten kezd javulni az ellátás, én még P4-en meg S3 Unichrome-os AGP slotos DDR ramos de kétmagos AMD-n tanultam Java programozni (magam telepített rendszerrel persze mert nem bírtuk tovább)
2 év alatt azért beszivárogtak a haswellek most már, sőt jött egy raklap Skylake ismikor kezdtem a gimit (2011) akkor a Celeron E3400 és a 2GB DDR2 volt az abszolút csúcs, könyvtárban a fentebbi AMD, 3 infóterem P4, tanári P4
aztán 2 év alatt 3 infóterem Sandy i5 4GB RAM és passzív GeF210 jött
most meg a többi kula is le lett cserélve, egy P4 maradt az is célhelyen
most már az E3400 a régi, de többségébe került 4GB
ja és a tanáris P4-széria az Willamette volt, akinek nem kell magyarázni az tudja mit jelent, P3 hússzor körberohanja mielőtt egyet laggol -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #21454 üzenetére
Plusz külföldi lomizásból.. Ott a kétszer ilyen erős gépeket is kiteszik a ház elé a konténerbe...
-
shteer
titán
válasz
customer114 #21435 üzenetére
Legszebb öröm a káröröm?
-
guftabi96
addikt
válasz
customer114 #21398 üzenetére
Mondjuk, nem tudom ki az az elvetemült, aki 2db 7770-ből fog crossfire-t építeni, ami hol megy, hol nem. Amikor megy is, akkor se biztos, hogy jó, stb.
-
válasz
customer114 #21391 üzenetére
ez konkrétan 2 ilyen kártya ára.
röhej, hogy manapság is egy használt 7770-ért 15k-t kérnek, vagy többet. (hörrr...)
2012 es árak, zsírúj kártyák: [link] -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #21393 üzenetére
Egen, most így megrágcsálva cirka 24-et azért megérhet. Viszonyítani kell a hasonló kategóriás versenyzőkkel, már legalábbis az eladónak kellett volna ezt az árszabás előtt.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #21391 üzenetére
Figyelmedbe ajánlanám azt a körülményt, hogy ez egy ritkaságszámba menő 2 gigás 7770-es a hirdetés tanúsága szerint. Persze ettől nem kizárt, hogy túl magas így is az ára...
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #21343 üzenetére
Nice try
-
pikszel
addikt
válasz
customer114 #21278 üzenetére
-
zolee5016
őstag
válasz
customer114 #21278 üzenetére
azóta beszélgetünk...nem sértődött be.....eltekintve attól a frappáns első választól,aminek a lényege ,hogy minden 1ft-os hirdetés ilyen ,mit vártam?
Korrektek az árai amúgy.............. -
CirrMee
addikt
válasz
customer114 #21261 üzenetére
Részletezhetnéd - én ugyan még nem írtam semmi konkrétat, a hirdetéshez meg abszolút semmit, de azért az ilyen fokú műveltség + írási vágy kapcsán csak ez jutott az eszembe:
-
kenwood
veterán
válasz
customer114 #21261 üzenetére
Inkabb legyen valaki buta,mint gonosz.
De en itt befejeztem,kiszallok.
Remelem,azert elobb-utobb a csendes tobbseg felemeli a hangjat,mert kezd rossz iranyba elmenni 1-2 dolog. -
Vangelis
félisten
válasz
customer114 #21239 üzenetére
Én is pont ezt kérdeztem... érdekes.
-
CirrMee
addikt
válasz
customer114 #21239 üzenetére
Meg kellene tudakolni a megfelelő ph! jómunkásemberektől'...
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #21106 üzenetére
Az második sor után feladtam.
(#21108) TaaT
Persze,fémhulladék a méh telepen.
Anyósék gépe is erre az okádék vázra épül,csak kívülről még giccsesebb,bazáribb.Szellőzése csapnivaló,az első ventinél úgy van kialakítva,hogy a ház alól szívja a mocskot.Az ő szipiszupi colorsit tápjuk 500W-os(papíron),de nemhogy PCIe betáp,de még sata csatlakozó sincs rajta.
-
Gyuri27
félisten
válasz
customer114 #21101 üzenetére
Most miért? Ha van mögötted egy elit páncélos hadosztály légi támogatással teljesen élvezhető.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #21049 üzenetére
Erre vártam titkon.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #21037 üzenetére
Azt ne, mert Te vagy az egyetlen:
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #21031 üzenetére
Már én is gondolkodtam rajta, hogy előfizetek erre a remekbe szabott szolgáltatásra, hogy végre letilthassalak!
Csak sajnos a kis nyugdíjból erre ma`n nem telik!
Arról nem is beszélve, hogy még semmit nem vettél tőlem. Így a nicked sem hiteles!!!!négy -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #21025 üzenetére
Akkor kenjük el ezt is? Van, aki ezek mellett sem szeretne szó nélkül elmenni.
-
törölt tag
válasz
customer114 #21025 üzenetére
Ha egyszer letilt vele nem tudok beszelni, bar nagyon nem is akarok ezek utan. Nektek irtam, mint figyelmeztetes, hogy mi van, azert annyit meg csak szabad.
-
törölt tag
válasz
customer114 #21022 üzenetére
Nincs erre szukseg, o mondott egy hulyeseget, en szoltam erte normalisan, masok is szoltak, majd besertodik es letilt es meg feljebb is all neki hogy en ot hogy megsertettem. Ennyit errol. Azt nem tudom hogy forumozik egyaltalan, ha mar ennyitol kiakad... Annyit irtam csak neki, hogy ne mondjon ures szavakat. Rohej...
Tema lezarva. -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #21022 üzenetére
Nem nagyon... Dehát mit lehet mit tenni? Mindenki letilt mindenkit? Már aki tud...
-
pikszel
addikt
válasz
customer114 #20988 üzenetére
Bella
+
Csombék a törpemalac
Rambó a póni
Manyi a kecske
Manusz a labrador
Lola a lóri
Gyík a törpekajmán
Mocsok a macska
és ~ 5000 névtelen koi ponty és aranyhal. -
Out
addikt
válasz
customer114 #20988 üzenetére
Attól függ mi készül belőle...
-
törölt tag
válasz
customer114 #20863 üzenetére
Bézbóz ütőkkel lesz közénk csapva.
-
válasz
customer114 #20672 üzenetére
Nem hittem volna, hogy nálunk van ilyen egyesület és versenyzők is...kár, hogy nagyon messze lakok az eseménytől...
-
ViZion
félisten
válasz
customer114 #20653 üzenetére
Felénk jó német + valami angol és van munkahelyed. Németül kevesen tudnak, okádják kifelé a sulik a sok angolost, közben németesek nincsenek, de az angolos nem szólal meg angolul sem...
soksi kerrt Rómeóéknag. hatutam vóna ako velúk csináztatom a ujj konyhát. bisztrósan szépen leragtág vona a metlakit.
Baltoafarkas: a 82-es már úri gép, 50 az igazi. Akkor Te már újgazdagkisgazda vagy?
Én egy T4K-nak is örülnék... RS volt, de elattuk, fiatal voltam'oszt köllöttapíz
-
Vangelis
félisten
válasz
Még angol nélkül is.
-
Enzolord
addikt
válasz
customer114 #20637 üzenetére
nehogy ő értékeljen Téged 5 piros ponttal..
vagy többel..
-
Bird
addikt
válasz
Fickó pont úgy is néz ki.... Neki 3 nyelv ismerete kellett ehhez a teljesítményhez.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #20642 üzenetére
Megeshet.
-
Bird
addikt
válasz
Nem mindegy, hogy VÁLAL vagy VÁLALL. Írtam nekik, hogy hozzám jöhetnek betonozni a telekre fix órabérrel. Még nem írtak vissza.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Belvárosi lakás, parkolás ingyenes. Kedvesen fogadott, egyedül voltunk a lakásban. Az üzlet megkötése után egy órával elégedetten távoztam. (az órát nem nézte) Ajánlott! Remélem üzletelhetünk még a jövőben"
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #20607 üzenetére
Itt az aprón 75-től már van 500GB-os,játékkal.80-ért már szinte új 1TB-osak vannak.Persze itt is megjelentek a fogyatékosok,pl. 150K-ért a Star Wars kiadás(ami asszem a bóótban 120 körül mozog).
(#20608) aero2zero
Gondolom biztos megfogott a hely varázsa.
-
Out
addikt
válasz
customer114 #19936 üzenetére
Ezt értem, de mit keres bármilyen jármű a pakolónál? Maximum bevásárlókocsit tudok elképzelni, de itt már kamionokról volt szó
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #19936 üzenetére
Nem húztam én fel magam.. Egyszerűen csak nem bírom elviselni a hülyéket és megvan a véleményem az ilyen emberekről.. Szerintem kurva sok ember él a földön.. Legalább fogynak...
Azt meg főleg nem bírom amikor ilyen szar játékok mellett kiáll valaki.. Ezek mind az emberiség butulásához vezetnek. Semmivel nem lendítik előre az emberiséget.. Ennyi. -
Zolás
addikt
válasz
customer114 #19926 üzenetére
Ez egy kamionos Facebook oldalról lett kivágva. A kamion meg marha nagy.
-
Beretvás
veterán
válasz
customer114 #19883 üzenetére
nem bántás képp, há me azé me csak...
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #19883 üzenetére
Igazi ómagyar név, nem tudom mi a bajod vele.
A Georgina újraértelmezése. Pill.... re.
-
wolfman
veterán
válasz
customer114 #19803 üzenetére
Fekete pénteken Magyarországon TV leárazások? PPppppfffff...
Néztem a webshopok kínálatát, hogy mik mennyiért vannak leértékelve, persze hatalmas háttérképeken a 10-20-30-40-50-60%-ok repkedtek, csak sajnos minél fontosabb lenne egy dolog, az annál kevesebb %-ot kap. Pl. LCD TV-kre 10%-nál nagyobb akciót felesleges is várni, ellenben ilyen semmirevaló válltáskákat lehet 70%-os kedvezménnyel hazavinni. Röhej! -
válasz
customer114 #19469 üzenetére
Kösz, megnéztem kíváncsiságból egy i5-3320M-mel, szó szerint áll a videó 4k-ban.
-
quailstorm
félisten
válasz
customer114 #19454 üzenetére
Nem kívánom tovább szítani a vitát, de akire rászóltam az már elég sok előadást lenyomott arról hogy hogyan kell videokártyát venni mindenki más meg hülye. Én meg meguntam. Szerintem még komolyan is gondolja.
(Április végén volt a legelborultabb megnyilatkozása, részigazságok vannak benne, de nem az ő pénze, az alternatívái meg nagyságrendekkel drágábbak) -
SUPREME7
őstag
válasz
customer114 #19452 üzenetére
Kezdődik
Végtelen ciklusba került a topik. Hetente előjön egy videokártya off szál, vagy gyártó vagy teljesítmény vita.
-
kisza25
félisten
válasz
customer114 #19403 üzenetére
az ingatlanok mellett
-
kisza25
félisten
válasz
customer114 #19400 üzenetére
ott van a hirdetéseim mellett
-
horush
addikt
válasz
customer114 #19330 üzenetére
Tényleg nem elég a teljesen fix 60fps sem, 60hz-es monitoron játszom, 64 tickes szerveren, és érezhetően nincs rendben a játék.
supreme7:
Tehát ha jól értelmezem, a telefon egyáltalán nem működik, a kijelző halott, csak a töltést jelző led világít, de egy előlapi és egy hátlapi burkolat csere megoldja a problémát? xD -
DiszNóÓl
senior tag
válasz
customer114 #19330 üzenetére
Latszik nem erted, vagy csak nem hiszed el. Kerdezz csak ra a topikjaban.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
customer114 #19327 üzenetére
Csak egy a bokkeno, hogy csben tenyleg szamit az fps. Es nem eleg a 60... Ha 64-es ticken jatszol akkor min 128fps, ha pedig 128 akkor nem art 200+. Hiaba van 60hz-es monitorod akkor is erzed a kulonbseget 60-80-120 fps kozott.
Szoval ezt lehet sztem hanyagolni. Ha valaki pl csre vesz gepet annak ez az info nem hatrany.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #19089 üzenetére
40k-t kértem és kaptam érte. És ez még mindig jó biznisz, elnézve a 950-esüket áruló többieket az aprón, hogy ugyanígy szenvedtek az eladással. Most hogy 970-re vadásztam (miután a 4 gigás RX 480-ról lemondtam, mert se nem olcsó, se nem beszerezhető és különféle kiforratlansági gondokról is hallani), azzal szembesültem, hogy nem korlátozódik ez a nehézkes eladás a 950-re, mert mások nagyobb kártyával is küszködnek. Persze ehhez hozzájárul az is, hogy némelyek cerkája elég vastagon fog...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #19053 üzenetére
Ilyen egy normálisan bemutatott PC, szinte már mindent tudni lehet róla.
-
kenwood
veterán
válasz
customer114 #19051 üzenetére
Igen,par hete en is a gigabyteot linkeltem az asus elleneben ,de a strix sokkal dragabb a wf-nel.
Az also-kozep kategoriaban akar 20% is lehet a kulonbseg. -
föccer
nagyúr
válasz
customer114 #18903 üzenetére
hagyámá, nem is vagy komohj vásárló, majd ha legalább felét akudsz, akkor szóbalálok veled.
(bakker nem tudok szándékosan annyira helytelenül írni.
)
üdc, föccre
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
customer114 #18896 üzenetére
Piros v. Zöld vita elkerülése miatt maradjunk csak a sima matricánál.(#18898) customer114
Nabasszus, tényleg.
De várj, az nem a piros led?
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18874 üzenetére
Valamint az uralkodó is egyidejűleg lesz megkoronázva a Duna jegén, vagyis jég rendel. Tehát ez téli olimpiát is sejtet.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18863 üzenetére
Azt írja egy kommentelő alant, hogy német a figura.
-
TaaT
nagyúr
válasz
customer114 #18708 üzenetére
"Valaki tud rá logikus magyarázatot miért kerül ez ennyibe?"
Fater felár nélkül kapott olyan kártyát még anno a pannon gsm-től hogy 20/xxyy0zz
-
patomi
őstag
válasz
customer114 #18669 üzenetére
"kihasználtság mijat nem hasznájuk"
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18669 üzenetére
Emellett nem túl bizalomgerjesztő a hűtő... Nem nagyon érzik a becses jófogásos hirdetők, hogy az sem mindegy, milyen környezetben fotózzák az eladandó árut.
@Bird: De mond, csak már olyan irányba ment el a beszélgetés, ahol mindennek más jelentése van. Éppen ezért részemről lehúznám végre a rolót.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18664 üzenetére
Most megkaptad... Kellett neked piszkálni az NV termékeit.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18664 üzenetére
Valahol fentebb még te kritizáltad a szövegértésemet. Miből jött le neked az, melyik kommentemből, hogy gtx950-es nv fanatikus lennék? Ha nem zavar, épp eladnám a kártyát, erről szólt a kezdő hozzászólás is.
És mi köze ennek a szakmaisághoz? Csak az lehet "szakmai", aki 980Ti-t vagy Fury X-et birtokol? Inkább csak több pénzt tud a hobbijára költeni. -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18601 üzenetére
Sose volt bajom a szövegértéssel. Én sem személyeskedtem, te se tedd. Nem fogadom el ezt az érvelést, ennyi.
@Pickit3: Nem azért nyavalyogtam, hogy itt keljen el.
No igen, a távolság az akadály...
-
GZoli7
senior tag
válasz
customer114 #18577 üzenetére
Pedig jelképes összegér, engem érdekelne is. Hiába, szeretek barkácsolni.
Sajnos nem megyek most BP-re. -
Armagedown
őstag
válasz
Én úgy tudom, hogy a németek vágják el azoknak a cuccoknak a kébeleit, amelyek már működésképtelenek és ki szeretnék dobni lomtalanításkor, én az ócskapiacokon sok ilyen fúrógépet láttam, tehát ez is egy német kukából van guberálva
-
föccer
nagyúr
válasz
kábeleket elvágták -> betöréses lopásból származik.
üdv, föccer
-
snecy20
nagyúr
válasz
Ez a ''téma adott" lassan megőrjít...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Ez még tűzifának se lenne jó
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18540 üzenetére
A logika nem sámli. Eladja 10-ért. A "vevő" megjavítja helyben, majd ő az eladó ripsz- ropsz törli a pótolhatatlan adatokat.
Jól be kell zsírozni, aztán Dunába vele. Ennél jobb helyet az adatoknak (home poresz) el sem tudok képzelni.
customer114:Huh. Ebbe bele se gondoltam. Egy betű különbség...
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18386 üzenetére
Jó értelembe véve te sem vagy normális ám!
(ezt bóknak szántam)
Szegény Talma akkor lemarad erről a klassz konfigról.
Vagy esetleg róluk van szó?
customer114 #18389:Te sem vagy semmi egy "alapanyag".
-
törölt tag
válasz
customer114 #18331 üzenetére
Ingyen posta csak 150.000 Ft felett jár!
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18319 üzenetére
Biztos valami full legális munkáról van szó.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
customer114 #18290 üzenetére
most szopat a proxy, vagy tényleg nincs ott semmi?
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18285 üzenetére
Lenne még itt további gyöngyszem is tőle:
Aztat mongya a lidérc, hogy asszonydja "elado a cimben emlitett alaplap hiba forasat nemtudom nem kap aramot".
Teccik érteni?
Chaser:Nagyon nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske vagy recsegve fingó kecske.
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18250 üzenetére
Ja, ez már megint a felső kategóriás, integetős. Továbbra is gázok a hirdetései... A "trollkodások" pedig teljesen jogosak.
-
Faterkam
addikt
válasz
customer114 #18200 üzenetére
Bocs, nem válasznak szántam!
Elég furcsa Opel felvásárlási ajánlat! (az itteni Opeles topikból hoztam át!)
-
Bird
addikt
válasz
Azzannya ez tényleg jó ár.
-
kenwood
veterán
válasz
mit kell nezni rajta?
a kepeket? -
MK VII
veterán
válasz
customer114 #18150 üzenetére
A szigszalaggal rögzített indexbúra után szerintem ő megoldja..
Különben meg a sebváltó tetejét le lehet tekerni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
customer114 #18150 üzenetére
rátekerte, na!
-
SUPREME7
őstag
válasz
customer114 #18145 üzenetére
Hát nem tudom, de felénk - csak néhány kerülettel arréb - papírzsebkendőt szokás alkalmazni, a wc papírt egészen másra használjuk
-
válasz
customer114 #18139 üzenetére
Azt értelemszerűen töröltem.
Én kérek elnézést -
válasz
customer114 #18118 üzenetére
Az én hibám. Először a piros pontosba írta, sokkal rövidebben, kiemelem a lényeget: @&#ß
#%
Vagyis végig kisípolós volt.
Jeleztem, nem oda való hanem a csalósba, de nem ebben a formában, hanem némileg átfogalmazva.
Ez lett belőle. Kikerültek a mondatbvól amiknek ki kellett, de cserébe 3x akkora lett a mondat.Telefonok: kell nektek mindig cserélgetni.
Én máig a P1i-t használom, akkuja is teljesen jól bírja, nincs is máig még egy ami midezt egyben tudná mint ez, így inkább megbékélek a gyengébb procival, meg a nulla új alkalmazással. -
Out
addikt
válasz
customer114 #18133 üzenetére
Ment hazafelé a kocsmából éjszaka és nagyon be volt rúgva. Az utcájukban építkezés volt és betévedt vizelni, addig-addig bukdácsolt a sliccét keresve, hogy beleesett a betonkeverőbe, a zsebében a telefonnal.
Nyilván ő mást történetet fog előadni, mert ez ciki -
-=RelakS=-
veterán
válasz
a szóköz használata valahogy nem megy neki.
Ahova kéne, oda nem rak, ahova nem kéne, oda meg rak -
Bird
addikt
válasz
Azt hiszem erre szokták mondani, hogy pszichopata alkat.
-
törölt tag
válasz
Nem ment...
-
kenwood
veterán
válasz
customer114 #18094 üzenetére
szoritok nekik,de teljesen hiteltelenek.
Az utobbi evekben minden amd bejelentes durva hazugsag volt.
Ha a tesztekben az jon ki,hogy jobb az ar/ertek aranya,mint egy nvidia kartyanak,akkor fejet hajtok. -
válasz
customer114 #18055 üzenetére
Az első egy hónap hosszabbítás igen, a többiért fizetni kell. Vagy csak nekem kell tejelnem a hosszabbításért a HA-n?
-
MK VII
veterán
válasz
customer114 #18055 üzenetére
3x, ha jól tudom. Nekem is volt, hogy már pénzért kellett volna hosszabbítanom, mert az ingyeneseket ellőttem, de ilyenkor csinálok egy új hirdetést aztán annyi.
-
válasz
customer114 #18053 üzenetére
És szerinted 1 éve havonta fizet a hosszabbításért? Vagy ez is egy HA motor bug miatt nem jár le?
-
válasz
customer114 #18002 üzenetére
Én jobban szeretem kiírva, akkor másolható a szöveg és könnyebb rákeresni a rendes, becsületes eladóra.
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #17994 üzenetére
Vagy túlteljesített valami kódegány táp
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #17936 üzenetére
okosság a témában.
-
válasz
customer114 #17927 üzenetére
az utolsóra rosszul kerestél rá.
így kellett volna: [link]
látom még akarva sem tudod hibásan használni a szót. -
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #17927 üzenetére
A laptopot magnézium ház borítja ami elegáns,üzleties megjelenést ad neki.
Idézem a legendát a H-val kezdődő, és WSW-re végződő ex-rivális (?) oldalról:
"IBM által tervezett elegáns ház, ami borítja a gépet"
-
seniman
veterán
válasz
customer114 #17908 üzenetére
Pont ebben a sorrendben,persze a garancia hozzám szól.
Persze a vevő számát átvétel után azonnal banlistára teszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged