-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
DiszNóÓl #21706 üzenetére
És akkor azok még nem is drágák..
Van aki így örül egy 600+ dolláros késnek.
Mondjuk én is volt mikor egy magyar valósidejű karakterfejlesztős játékban 16 ezer forintért adtam el egy szettet a karakteremről és 12 ezerért egy kardot.Ennek már 3-4 éve.. Azóta nem is játszok vele.
-
kenwood
veterán
válasz
DiszNóÓl #20236 üzenetére
Attol meg ,hogy kiirja, ugyanugy kap erte 15-20 evet,
Nem amerikaban vagyunk, itthon kicsit fontosabb az elet,mint a magantulajdon.Nyilvan ha tetten ered a betorot,megtamad es lelovod,az onvedelem.
Ha egy fegyvertelen fiatalt csak ugy lelolsz, akkor gyilkossag.Nem nagyon van olyan eletszeru sztori, hogy egy pokemon go-s fiatalt a kertedben tavazasra szolitasz fel,es a fegyveredet latva is elindul FELED.
Ha pedig sem fegyver nincs nala,sem tamadasi szandeka nincs,akkor onvedelemrol szo sem lehet.
Max 1-2 evvel kevesebbet ulsz, mert a maganterulet enyhito korulmeny. -
törölt tag
válasz
DiszNóÓl #19738 üzenetére
Ilyet mondjuk már én is csináltam, de olyan cuccra írtam rá amit már hónapok óta hirdetett és állandóan upolt mégse vitte senki. Mondtam neki, hogy két hét múlva ha még meglesz akkor picit olcsóbban vinném, mert látom nem kapós. Végül meg is lett az üzlet.
De azért nálad persze nem ugyanaz a sztori. Miért nem disznót árulsz? -
ViZion
félisten
válasz
DiszNóÓl #19329 üzenetére
Ezen régen is röhögtek, meg amikor régi CoD-nál is mindent le kellett butítani a magas FPS-hez... Nyilván nem a látvány miatt, ezek ilyen régi bug-ok. Talán CoD-ban volt az is, h magas fps-nél a gyengébb gépen, magasabb ping-el pl. nem hallották a lépéseket, stb. Szal. létező dolog ma is, bármennyire vicces.
MWO-ban már a gépek melegedése, a találatok, páncélzat állapota is a szerveren van számolva, tárolva. Régen ezeket is a kliensre bízták gondolom, innen lehet a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged