- Macrodroid
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
válasz
Gyuri27 #38507 üzenetére
Nem vigasztal, de alapvetően ez nem is meglepő
Vol.3: Engedjek az árból, és vigyem ahol neki jó, ez van ha az ember próbál jófej lenni, kicsit engedek neki, ha eljön érte, erre még abból is alkudozna ...
(#38506) Papooo : Rosszul írtam, 27-én beszéltem az arccal és 28-án került fel a jófogásra 10K-val többért. Szerintem szimplán sokan írtak neki, rájött, hogy ebből kicsit többet is ki lehetne hozni, és inkább átrakta oda többért.
-
shteer
titán
válasz
Gyuri27 #38279 üzenetére
írd a többihez
carl18: azt mondta, nem tudta, mert beszámította így egyben. én elhittem, nem problémáztam mert végül megoldódott. na de most már tud róla.
amúgy kételkedem abban, hogy ez hosszútávon problémamentesen üzemeltethetőelőtte egy órával magamnak is vettem egy H110-es lapot, cpu nélkül, azt bezzeg megnéztem tüzetesen
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Gyuri27 #38254 üzenetére
Gyuri, te kertészkedsz is, vagy minek neked a Black Magic?
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #38170 üzenetére
Jó, hogy tudjuk, számíthatunk egymásra
Amúgy arról lehetne beszélni, ki szeretne a hírös szél forrása lenni, de nem megyek bele inkább, már marhára unalmas, hogy mindenki jobban tud mindent, mint mi itt a technikai háttérben. Lesz egyszer egy nagytakarítás, aztán ennyi.
-
-
opr
nagyúr
-
Speed®
titán
válasz
Gyuri27 #37288 üzenetére
Szerencsére te sem változol ;p Teljesen ugyanaz a téma..ja nem.
Egyébként mit gondoltok/nak user oldalról, néha komolyan érthetetlen..a való életben sem kommunikálhat így senki következmény nélkül, itt sincs ez másképp. Vele éppen elégszer voltunk elnézőek..nem volt elég. -
seniman
veterán
válasz
Gyuri27 #36650 üzenetére
Hidd el,ha lehetne újan kapni amit keresek,sz@rnám le nagy ívben a sok lidércet.A múltkor egy jó állapotú PS3 slimet vadásztam egy ismerősnek,átnyálaztam az aprót,a felhozatal nagy jából ennyi volt:nem postáz,vagy ramaty állapotú,hiányos,ez nem jó,az nem jó rajta,vagy aranyárban,vagy nem válaszol.Akkor felhúztam magam és könzolboltból egy telefonálással intéztem egy szinte karcmentes garis gépet ingyen postával.Nem is tudom,miért kínoztam magam a sok debillel.
-
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27 #36436 üzenetére
Jó esetben.
Ez olyan mint mikor én Veszprémből felköltöztem Pestre és egy svájci óraszervizben dolgoztam ott.
Nagyságrendileg jóval többet kerestem mint itthon aztán nekem is hónap végén jó esetben maradt nulla, vagy 30-án fatert kértem meg, hogy utaljon 20 ezret kövi hónapig.
3 év elég is volt abból a városból. Oda születni kell, "vagy kurvának állni és nyelni mélyen amit a szádon letolnak"..
Aztán megmaradtam inkább a "szegénységnél", de, hogy nem leszek azért "kurva", hogy több legyen a pénzem az is biztos.
A szegénység az legalább stabil. -
CJ4567
nagyúr
válasz
Gyuri27 #35574 üzenetére
Jó, de 460 topikban alaplap inkompatibilitást, vagy halott kártyát válaszoltak elsőre, vagy a kettő kombinációja.
Jó, de elsőre nem tudtam hogy a DVI bemenet a monitoron nem digitális volt.
Balesz1899: Még újonnan is 40k a 2GB-s változat, vagy akár több, olcsóbban lehet 1050-et venni.
-
dugo_
veterán
válasz
Gyuri27 #35035 üzenetére
1300Ft körül vannak, honnantól aranyár?
Én egy ilyet használok:
https://www.bestmarkt.hu/akasa-4pin-pwm-y-kabel-15cm-p274344
Vagy a Merlinnél van hosszabb:
https://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/nanoxia-4-pin-pwm-y-adapterkabel-30-cm-fekete/3892 -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #34633 üzenetére
és nem mindig törölte a popsiját cevedöluksszal' zárt arra kialakított helyíiségben, mégis ha a főtérre foschnék aztán odadörgölném egy bokorba a popómat meg falevelekkel rásegítenék, lehet érdekesen néznének rám az emberek ( : mondjuk elintézném annyival nagy volt a baj, proszit:d
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest