- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
seniman
veterán
válasz
Astroboy #40762 üzenetére
Annak idején szenvedélybetegekkel foglalkozó ismerős mondta,miután megnézte a Horn-Orbán vitát az akkori választások előtt,rendesen észrevehető volt,ahogy Gyuszi bácsiból fogyott ki az üzemanyag a vita vége felé.
De hát gondolom a vita hevében rátankolni marha ciki lett volna.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #40758 üzenetére
Ki van válogatva koma. Ha meg nincs is épp akkor meg feloldódik benne (mert hát jó erős főzet).
Szóval ja. Én szeretem az állatokat. A természetes élőhelyükön.
Nem gondolom, hogy az én 60-65 fokos butykom a nekik megfelelő hely lenne.
Csak ugye az ember unatkozik. Aztán mindenféle faszságot kitalál. -
SP4C3
veterán
válasz
Astroboy #40624 üzenetére
Lehetséges, emberi lény nem tud ilyen szép
körmöketpatákat növeszteni.Azt is kevesen mondhatják el magukról, hogy ráléptek a saját lábujjukra (mármint azonos lábbal, amin rajta van az a lábujj, amire rá kellene lépni, csak azért írom, hogy tiszta legyen, egyik lábbal a másikra nem ér!)...
@(#40621) mustang08 - Ha direktben felülről kapja a tárgy a fényt, akkor nincs árnyéka és ilyen "irrealisztikus" megjelenést kap. Egyébként az is lehet, hogy photoshop...
Mindenki más: Szóval akkor magyarul is kompresszornak hívják a "légsűrítő"-t. Köszi.
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #40428 üzenetére
sima postával lehetett volna küldeni, nem törékeny az annyira
ellenben dög nehéz, 1 db 1-2kg körül volt már nem emlékszem pontosabban, és 100db-ot árultam apróért', én is annyiért vettem a megboldogult baumaxban, illetve egy minimális árrést tettem rá, ha már felcipeltem a negyedikre és nem lett felhasználva ( :
nemrég néztem obiban, lazán 3x annyiba kerül mint én vettem pár éve -
cbmfan
senior tag
válasz
Astroboy #40400 üzenetére
működni működik, csak valami kisebb kártya moddolt BIOS-szal és driverrel. itt egy videó, GTX960 ami egy GTS450.
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #40188 üzenetére
Havernak volt par.
Emberre nem tamad,de egymast gyaluljak rendesen, akar a gyilkossagig is kepesek elmenni.
Foleg,ha a szaporodasrol van szo.
Az se baj,ha rokonok,es a no is rokon,akin osszevesznek.Egyebkent ezen allat tartasa maga a tokeletes ertelmetlenseg.
A gazdajat nem ismeri fel,a szobaban nem lehet elengedni,mert 1 ora mire befogod.
Hajnalban futoversenyt rendeznek a ketrecben, igy az alvast el is feletheted.
Epeszu ember komoly osszegeket fizet,hogy ne kelljen csincsillaval egyutt elnie. -
-
-
cbmfan
senior tag
-
cbmfan
senior tag
válasz
Astroboy #39836 üzenetére
na ez az alja cigány. ismerős hívott egy ilyet mikor ki kellett pucolni örökölt lakást és megkért, hogy legyek ott én is nyomatéknak. jött egy kancigány aki magasságban és súlyban is 160 körül volt, plusz két nyikhaj pakolni. azzal kezdte, hogy itt nincs semmi, már megy is. mondtam oké, tudja, hogy hol az ajtó, viszlát. röfögött kettőt, körülnézett még egyszer, mondja, hogy a képeket viszi falról ezerér' szekrények kétezer, arany, porcelán, régiség van-e? volt, de inkább mondtam havernak, hogy elő se szedje, mert ennek nem adsz el semmit. röfögött még egyet, valamit karattyolt másik kettőnek, akik már kapták is fel a kiürített vitrines szekrényt. itt eresztettem ki diszkréten hangomat, hogy mit művelnek, takarodjanak el nagyon gyorsan. szokásos te gáci, devla verjen meg, hajjámeg, rák egye ki a beled, stbstb beszólások megvoltak, rendőrség említésére két perc múlva már az ajtó túloldalán voltak. szerencsére ajtón van egy hatpontos biztonsági zár plusz rács és sokadikon van a lakás, nem tudtak meglepetést okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest