-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #16947 üzenetére
ha megyek is pestre, akkor nem fogok sz@rokkal xyz helyre menni, mikor sokszor 10km oda-vissza fél-1 óra
nem hogy sokkal több...volt egymástól 6km-re levő helyhez 1 óra kellett csak oda...én elviszem...1 óra 5k-ba kerül, bárkinek elviszek úgy bármit
csak fizesse ki előre az útiktsg-et
érdekesd hogy pestieken kívül másnak akár 100k-s notebboknál is tökéletes a posta, de oda 5k-s cuccot is vigyekmert ha arra járok is min. az esélye hogy pont oda megyek, és pont te mondtad az előbb, hogy még pesten belül se képes a legtöbb megmozdítani a hátsóját, biztos mert ő "pesti"...de én meg nem vagyok hülye...annyira
egyébként volt már ilyen ütközés, megbeszéltünk egy helyet ami mindkettőnknek jó, laza fél órát vártam.....na pffff, annyit nem ér az egész, meg lebeszélni..van posta és még pestieknek is szállít -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kenwood #16942 üzenetére
"Nem baj,ha lusta vagy,csak ne legyel fillerbohoc melle
"
Persze, és nem minden esetben játszom ezt el, de ha valaki nem hajlandó kompromisszumra (én 11. kerben lakom), és azt akarja hogy vigyem el az eladni kívánt cuccom a 17. kerületbe, na ott kicsit másképp gondolkodom.
-
wolfman
veterán
válasz
kenwood #16517 üzenetére
naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.Na ilyennel találkoztam már jó sokszor. De ez számomra teljességgel felfoghatatlan. Ok, ritkán nézi, de ha van már jelentkező egy portékámra, akkor onnantól csak gyakrabban nézek rá a postafiókomra, vagy nem? Nem, mert az eszetlen ugyan olyan ritkán jön fel az oldalra. Azért zavaró, mert jó lenne az ilyenektől megvenni azt amijük van, de kedvem lenne inkább össze vissza verni.
-
-
seniman
veterán
válasz
kenwood #15821 üzenetére
Miért is?
Mert már (csak a saját emlékezetem szerint is)a második ember vagyok itt akibe belekötsz?Ő már ignorált téged,mondta is,hogy szóljunk,ha erre jársz
Amúgy te kezdted a vádaskodás,holott én egy megtörtént esetet írtam le,amit maga az átélő fél mesélt el nekem.De biztos csak saját magából akart hülyét csinálni kamu sztorival........
Moderálni valót nem látok,link nincs,a véleményezés meg nem tiltott.Közben rájöttem,hogy S4PC képes hozzászólására miért rágtál be.Épp egy ilyen hűtéssel összeszerelt(vagy épp ezt)vga-t hirdetsz?
-
seniman
veterán
válasz
kenwood #15817 üzenetére
Nem is a te szórakoztatásodra írtam
Amúgy megtörtént eset,volt osztálytársam,meg a faterja volt a két műszaki zseni
Sosem láttak még ilyet,jól megnézték,jól benézték.
Biztos véletlen kell védőszemüveget viselni szolizásnál..........
Inkább beszélgessünk arról,hogy jó pár régebbi és mostani hirdetésed megállná a helyét itt a topikban.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #15641 üzenetére
nem okfejtés, nem vágom ezt a témát
limitált szériás? valami spéci alkalomra dobták ki?
akkor sem változik a tény, hogy új ára alatt van 980 ti, alap 980 meg jóval olcsóbban
akinek valami huncutság megéri a felárat az meg persze szíve jogaésszerűségi alapokon ilyet biztos nem vesz senki
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #15602 üzenetére
"Fifa 16, GTA lV, GTA V, CS:GO, Dota 2, League of Legends játékokat is vitte."
ez a gáz, nem az hogy valaki szóvá teszi az extra madarat akarunk fogni "eladót"nagyon rég volt már az, amikor kuriózum volt egy lp hdmi-s passzív vga...áron alul garancia és sallangok nélkül 2-3k-ért lenne, nem 4-ért, egy olyan tömegtermék ami bruttó 9000 értelmes helyen újan
-
patomi
őstag
válasz
kenwood #15602 üzenetére
(#15603) shteer
Lehet, hogy igazatok van. Én vagyok a lökött, mert egy tartozék és papírok nélküli hardver árát(ami ki tudja mennyi idős mivel több mint 5 éve piacon van) nettó áron megkérdőjelezem.
Trolkodásért meg megkapom a nekem járó büntit, ha arra kerül a sor. Már jelentettem saját magam. -
djculture
félisten
válasz
kenwood #15567 üzenetére
Egyik ismerősöm vett egy laptopot a gyereke (10 éves) betörte a kijelzőt, volt rá biztosítás irány a biztosító. Ott előadta mi történt, kapott 1 hét múlva egy papírt hogy kiskorú gyerek gondatlanságára nem terjed ki a biztosítás és ez mint megtudta az ismerős minden ilyen kütyü biztosításnál így van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #15337 üzenetére
A proci az más. Nem mondom, hogy nem lehet megölni. De sokkal lidérc biztosabb.
Az ha nem romlott el az elején (és nincs szétfeszelve) kb nem romlik el soha.
A vga az más. Gondolj bele. Veszel egy 100k-s vga-t. 1 éves. Ok, fasza. A baj az amit többször írtam. 1 év a gari. Meg valami ami utána van (ált mordor, törpék, gnómok, koboldok). Innen nézve meg megint oda lyukadok ki, hogy ha adok egy vga-ra 90 papírt. Akkor rakok hozzá még 10-t és origit veszek.
100k-nál az a 10k 1-2 hónapos cuccnál éri meg normális tulajtól. Más nem. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #14610 üzenetére
Mondjuk azt nem ertem,hogy 1 honapos regre miert utalnak meg a senior tagok is 40-50 ezer forintokat ... - mert nem fogják fel, hogy a netes vásárlásnál egyetlen dolog számít, a referencia. UV-vel se jártak volna jobban, sok cég eljátszotta ájfon' helyett 300ft-os gyerek teló volt a csomagban amikor csak madarakra utaztak, többi bolthoz képest 40%-kal olcsóbban, biztos nem fake
Két dolog végtelen, az emberi butaság és a világegyetem, bár utóbbiban nem vagyok biztos.
by Einsteinszerk: orichalcos Ez annyira érdekes, régen az ilyenért nem járt tempbann, a vakerára valók visszahúztak oda ahova valók. Ha most meg merem kérdezni a bolti 230k-s vga mért olyan bombasztikusan jó ajánlat 190-ért sufni garral számla nélkül akkor már köztörvényes vagyok
Bowshit már sajnos az apró, semmi több. Nem véletlen szaporodtak el a csalók is.
szerk2: az éremnek meg két oldala van. Üzletet rontani annál lehet aki sz@r üzletet ajánl. Az esetleg hozzá nem értő vevő viszont örül, ha olyan apróságra felhívják a figyelmét, hogy használtért pláne sufni garral nem adunk bölt közeli árat, mert hosszú távon qrta drága lehet. Ezzel régen nem volt baj.
-
ViZion
félisten
válasz
kenwood #14656 üzenetére
Nem akarom az
indiai srácotdjculture-t védeni, de van abban vmi, amit mond. Mikor rám írnak, h ne jelentsek többet, mert nincs erre idő... OK. Meg a sok elromlott procit, VGA-t felvásárló egyed sem egyszerű, OK, lehet bontásra veszik, de nah... A biztos ami biztos elv alapján minimum megkérném őket, h ne itt tegyék, mert ha mégis átbaszósak, az nem sok jót jelent az aprónak.Ezt a repülősgizit is sokadjára baccák ki megint. Fórumon ismerek olyat, akit kitiltottak szinte napokkal azután, h új néven regelt. Aprón ezt meg elnézik? Ne vicceljünk már!
És igen, javasoltuk, h lehetne olyan opció, h igazolt tag vagy valami, akinek van gerince, sokat üzletel az beküldi adatait a PH!-nak (akár igazolvány scan, lakcímkari, etc.) és tutira nem tűnik el, nem lopni jött, maradna. Na ez egy lépcsőfok lehetne akár a prémium (vagy vip vagy mi van aprón) után.
Szal. az oldal sok mindent tehetne, akár bevezetni, h rajtuk keresztül menjen a pénz (jutalékért nyilván), etc... de úgy tűnik ebben az irányban nincs tervük egyelőre.
-
TaaT
nagyúr
válasz
kenwood #14656 üzenetére
Nem tartozik szorosan a témához de váltottam pár kommentet Csikós Zsolttal a Totalcar-tól hogy egyre kevesebb a kommentelési lehetőség az oldalukon, helyette csak a facén lehet kommentelni a cikkeiket. Kérdeztem ennek az okát, azt felelte hogy nincs mindig emberük hogy felügyelje a kommenteket, és ha valami elfajul a kommentek között akkor az ő elmondása szerint a totalcar megütheti a bokáját.
Ezt nem akartam elhinni, ez kb olyan lenne mintha beszaladnék a teszkóba, azt kiáltanám hogy nem volt zsidó holokauszt, és erre megbüntetnék a teszkót.
-
-
Erdei88
veterán
válasz
kenwood #14613 üzenetére
Nemrég engem is felhívott a nyomozó. Úgy meglepődtem, hogy elkezdtem dadogni. 2015. májusi utalásom után érdeklődött. A közlemény szövegét is tudta idézni, kézségesen segítettem neki, nem volt elragadtatva a randim helyszínétől. Szerencsére én még megkaptam a rendelt kártyát, de nagyon sokan nem.
Ott megfogadtam, hogy ilyet nem csinálok többet.Ez a bajom a hozzám szól garanciával is, ha egyszer lehúzzák a rolót, így jártál
-
-
Depression
veterán
válasz
kenwood #14394 üzenetére
Remélem ha visszakerül a ph!-hoz a hardverapró, akkor átgondolják a pontrendszert.
Jó pár embernek adtam volna negatívat, mert szemetet nem vettem meg, de persze ilyenkor nem értékelhető.
Azaz a negatív csak akkor jelenik meg, ha az illető már ténylegesen át is vágott valakit. Ráadásul még akkor is az eladó jóváhagyása kell, hogy értékelhesd. Tiszta röhej. Ő meg akkor értékel, ha már látta, hogy te miket nyomtál. -
ViZion
félisten
válasz
kenwood #14386 üzenetére
Engem így szopcsiztattak meg VGA-val anno.
Emberrel megbeszéltünk mindent, h postáz. Nem jött. Másnap se, semmi se... Majd a hét végére kibökte, h nem volt egyben a pénze, én fizettem, akkor rendelt VGA-t, majd amíg az nem jött, nem küldte el... a tetves qva anyját, nekem meg dolgozni kellett volna és én eladtam a VGA-t... Szal. azóta akkor árulok, ha itt az új. Most pl. megjött az új bill tegnap, ma feladtam a régit. Remélem megszokom az újatApex Raw-ot is visszasírtam.
Akkor nézz utána ezeknek... Apex Raw egy eléggé lecsupaszított, de vannak makró gombok, na nem is szerettem azt, én is mellényúltam. Steelseries 6G V2-nél puritánabb bill-t nem nagyon találsz, de ami jött most, a Func KB-460 is szerény. Semmi csicsa, semmi extra gombok. Func már világít, meg van támasz rajta, ennyi.
-
-
válasz
kenwood #14356 üzenetére
Annak egyedi, konkrét oka volt. Ha te is az érintettek között voltál, akkor tudod, mi vot az (még mindig van pár maradványom belőle).
(#14354) Gyuri27
Ne keverjük össze a nem köszönést és a bunkóságot azzal, hogy nem küldesz minden csomag minden mozdulatáról külön üzenetet mindenkinek. A helyes megoldás a kettő között van. -
BiP
nagyúr
válasz
kenwood #14344 üzenetére
Nem csak Neked alap, de én is azt vettem észre, hogy sokaknak nem az.
Pedig a várakozás és az információhiány öldöklő tud lenni, ha nagyon vágysz/vársz valamire, ezért vagyok annak a híve, hogy tájékoztassam a másik felet. (pl. ha kellően szimpatikus a másik fél, akkor becsomagolás után küldök egy képet a felcímzett dobozról, hogy már csak azt várja, hogy megjöjjön a pénz és elvigyem postára. - de aztán az is lehet, hogy ezeket unalomból csinálom, mert néha annyira lassan mennek a dolgok
Feladás után azonnal megy az üzenet, hogy feladtam, és majd ha gép elé kerülök, és meg tudom oldani, akkor kép a feladóvevényről, stb. Én azt gondolom, hogy ezek megnyugtató üzenetek, hogy minden rendben megy.
Vagy ha csúszik a dolog, akkor arról, hogy pl. ma nem tudok menni, holnap reggel/este postázom)
Üzlet után meg visszajelzés, hogy minden oké vagy visszakérdezés, hogy minden oké?
Annyi párhuzamos üzletem sosem volt, hogy ez nem fért volna bele, egy rövid privátot hamar meg lehet írni.Bár azt vettem észre, hogy ahogy eladóként nem kommunikálnak az emberek, úgy vevőként is pont leszarja a legtöbb - "majd megjön, ha megjön" alapon. Biztos csak én izgulom túl, hogy elmegy-e/megjön-e a cucc rendesen.
-
válasz
kenwood #14344 üzenetére
Ha 651 pozitív, akkor sokat ad el, sokan utalnak, sok egyéb feladata is van. Én se írogatok mindenkire rá, ha megjött egy utalás, de még akkor sem, ha rögtön az első nap nem sikerül feladni egy csomagot. Sehol sincs leírva, hogy az utalás napján már a postán kell lennie egy csomagnak.
-
ViZion
félisten
válasz
kenwood #13924 üzenetére
Párom tanárnő. Hidd el rengeteg okos, szépreményű diákot látott már elsorvadni a családi háttér miatt. Nyilván van, ami genetika/biológia, de sokat ront vagy javít a környezet is. Náluk a sérült gyerekekből faragnak embert, ha lehetne előtte/utána dolgokat publikálni, sokan meglepődnének, h a jó oktatás -ha a család is segít- mire képes. De ez fordítva is igaz sajnos.
-
snecy20
nagyúr
válasz
kenwood #13906 üzenetére
Tulajdonképpen akkor kikelhetnél az egész hülyétkapok topik létezése ellen.
A legegyszerűbb szintű szövegértelmezés nem megy sokaknak ebben az országban, és mint tapasztaljuk, a tizen-huszon és harminconéves korosztálynak sem, akiknek még viszonylag friss élmény az iskola... Leginkább ezek a korosztályok képezik az aprós társadalmat is zömével, ezért érzem hogy tragikus dolog ez. Amúgy az én szüleim sem értenek már sok mindent 60+-osként, ez az élet velejárója. -
MK VII
veterán
válasz
kenwood #13906 üzenetére
Itt nem akciófilmekről van szó, hanem teljes mértékben egy alapvető emberi inteligenciáról.
Kezet foghatnék a mamáddal.. Én filmeket sem nézek már lassan, mert olyan hülyeségekről és érthetetlen dolgokról szólnak amik engem pl nagyon idegesítenek. Szóval megértem a mamit, ha esetleg nem tudja kikövetkeztetni a történetet egy amerikai filmből.
-
djculture
félisten
válasz
kenwood #13456 üzenetére
Ezt megint nem pont a Magyarországi szolgáltatók fogják meghatározni, mióta létezik prepaid minden országban igy működik. Bemész a helyi nagy áruházba leemeled a polcról kutya se kérdez semmit.. Én valami 92 körül kezdtem el használni ezt, nem kell fszom előfizetés meg számlák meg a szolgáltató nyüglődése. Kell eldobom veszem a másikat, sőt most van 2 magyar 2 német egy osztrák meg egy olasz is. Nincs hűség nincs folyamatos szolgáltatói függés aki azt csinál az előfizetővel amit éppen valami nyamvadék karosszéki igazgató kitalál aki még embert is fényképen lát.
-
seniman
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
kenwood #13438 üzenetére
Nem olyanok voltak a szülők.. Láttam rajtuk a megszeppentséget mikor osztottam a fiukat szóval tudták ők, hogy nem egyenes a telefon eladása körül valami szóval inkább meghúzták magukat.
Egyébként meg nem egyedül voltam.. Kint a kocsiban várt két jó barát... Akármi lett volna vannak tanúim, hogy miért mentem oda meg segítségem is, ha ne adj isten olyanra fordult volna a dolog. Meg azért a 98 kilómra és a széles hátamra nem hiszem, hogy ugrottak volna meggondolatlanul..
(#13441) [oWn]f4te
"Aki meg olyan, az tudja is, hogy hol lakom."
Ezzel én is így vagyok.. Akinek fontos vagyok az tudja, hogy hol lakom, tudja, hogy hol az üzletünk és megtalál, ha nagyon akar.. Aki ezek ellenére sem tud elérni az nem is akar.. Pont.. -
ViZion
félisten
válasz
kenwood #13422 üzenetére
Szvsz nem a konkrét jóemberre gondolt, de nézd meg, van most aki új 280X-et árul potom 100k-ért... és hasonlók vannak dögivel.
Nekem eddig egy reklamáció volt, hogy az AVC Hercules bontva adtam. Mondom a jóembernek, h benne volt a hirdetésben, de hol a probléma mégis, nem tudja összekötni vagy mi?
Kb. egy hónapra rá írt, h ez neki hangos. OK, ezek szerint összerakta. Volt pár levélváltás: én írtam, majd 1-2 hét és válaszolt. Végül írtam, h adjon számlaszámot, az a 4500 Ft ennyit nem ér, küldje vissza. Azóta sem írt, be sem lépett pár hétig, amikor még néztem...De már rászoktam, h inkább olcsóbban bedobom off topikba -bár szabálytalan- ha vkinek kell, írjon rám. Így adtam el topikos ismerősnek SSD-t olcsón. De ismerősöknek is dobok privit, most haver viszi a router-switch párost, korábban billentyűzetet, stb... Aprón nézem, de inkább csak megszokásból.
Szivattyúm felraktam, 2 hét alatt kb. 2 érdeklődő volt... Pedig a legolcsóbb fent, de lehet ez a baj.
-
-
ViZion
félisten
válasz
kenwood #10892 üzenetére
Hehe...
És mi lennél? Sony?
Komolyan: ez lehetne extra feature, akár fizetős, vagy a nagyon régieknek felajánlani.Régebben -más fórumokon- ViZ voltam, ott még poénkodott is Zion koma, h lehetnénk a ViZion... így az is lettem. De az olyan rég volt, talán még internet sem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest