- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #54936 üzenetére
én úgy csinálom, h oda viszem az árut ahova úgyis mennék, v ha nem mennék, bármikor elmennék szétnézni
szóval nem lenne egyszerűbb a posta, és nem érdekes ha 1-2 héttel többet kell várnom a vevőre, az ország legalább egyötöde itt lakik, de valszeg már negyede az, azok egy részének megfelelnek a helyek amiket megadok, tehát 1-1,5m potenciális vevőjelöltem bizos van még így is, anno túl sokat postáztam, megutáltam, meg amúgy is lusta desznó vagyok ( :
15-20 perces várakozásom soha nem volt, talán egyszer volt 10 perc mikor vettem a zent és az eladó megcsúszott, egyszer meg én csúsztam mikor a tápot adtam el, de egyébként 90%-ban pár perc eltérés volt megbeszélthez képest
szóval nekem bevált a csak személyes történet a nagyfaluban -
válasz
Gyuri27 #54720 üzenetére
Nekem csak egy kérdésem van. Miért kellett így direktben beleállni a kollégába?
Megkérdezted eladta-e, írta hogy jegelve van.
Erre írod hogy nem akarod kommentálni, de aztán csakazért is elkezdesz kötekedni. Miért? Jólesik? Miért kell itt elkezdeni kommentháborúzni, mert SZERINTED drágábban adja. És? Ne vedd meg, kész, pont, túl kell lépni rajta, még ha nehéz is. -
Erdei88
veterán
válasz
Gyuri27 #54720 üzenetére
Leírtam az okát, gondolom elsiklottál felette.
Felakadt a lemez úgy látom. Kiszámoltad, jól csináltad
Légy szíves akkor a többi mondanivalóra reagálj már érdemben. Ne kezd már megint kiszámolni, hogy miből mennyit és hol kell kivonni és összeadni.
Miért nem vagy hajlandó kétoldalú érvelésre? Ugyanazt írod le, miért?
Azt ugye látod, hogy bizony egyedül vagy a többi hozzászólást nézve?!
-
Erdei88
veterán
válasz
Gyuri27 #54711 üzenetére
Ezzel a fellengzős stílussal a kisebbségi komplexusod akarod kompenzálni?
A többi kérdésemre, és leírtamra természetesen nem reagálsz érdemben, mert még véletlenül nem lenne igazad.
Ha annyira nem számítana, akkor nem a használt piaci árakon fröcsögnél, hanem megrendelnéd amit szeretnél és csak röhögnél az egészen.
De nem ez történik, és dobálózol itt a nem számít 10-20 ezer forint miközben Neked kellene a legjobban tudnod, hogy igenis számít eladó és vevő oldalról isUgyan, azt is nehéz lenne elismerned, hogy bocs, árnyékra vetődtem, amúgy korrektül üzletelsz...
-
Erdei88
veterán
válasz
Gyuri27 #54709 üzenetére
Tehát, ilyenkor a kódexed szerint ez rendben van.
28 ezer a legolcsóbb RX550 azaz nettó 22 ezer. Ezzel szemben Te eladtad gari nélkül 17 ezerért.
Ha 10 ezerrel megtoldja vadi újat vesz valaki 3 év garival
Miről beszélünk akkor?De akármennyire töröm a fejem, nem láttam egy értelmes üzenetet se Tőled vételi szándékkal. Azt leszámítva, hogy belinkelted ,hogy az Oázisban mennyibe kerül
Ezeken túl, van még 4 hirdetésem, mindegyik korrekt áron. Azokra valahogy nem írtad, hogy korrekt, így kellene
Az esetleg eszedbe jutott, hogy benéztem az árát és félreáraztam?Neeem... rögtön indult a kereszteshadjárat az önként Ármestertől...
-
TaaT
nagyúr
válasz
Gyuri27 #54626 üzenetére
A napba sem lehet hajítani
(#54627) Scorp2011: "AliExpress és Ebay nélkül meg simán lehet létezni"
Végül is mobil nélkül is lehet létezni, a fél életemet anélkül éltem le, de így 2019-ben már hozzá tartozik a mindennapi élethez. Én már a szemüvegeimet is a kínai népköztársaságból rendelem, a magyar árak töredékéért.
-
válasz
Gyuri27 #54606 üzenetére
Én se a legtöbbnél. ED pl kizárt, inkább fizetem a plusz 350ft utánvét különbséget.
Vásárolni nem nagyon szoktam, inkább eladók.
Szerencsére az évek alatt jó pár embert ismertem meg, így ha kell valami hozzájuk fordulok. 99%-ban találok is az egyiknél
Ha nem így lenne, akkor nálam is ez a három kategória lenne.Scorp2011 Nem tudom melyik banknál vagy, de ha lehet inkább válts.
Mindig eladok mindent előreutalással, sosem jelentett hátrányt. Az a kevés ember aki nem utalt, biztos talált olyat aki elküldte neki utánvéttel. -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #54608 üzenetére
Én nem ebből élek, hobbi, olcsó cuccok amiket "munkadíjként" itt hagynak. Csak azért, hogy ne legyen kuka. És nem ez az életem, hogy itt írogassak és babérokat gyűjtsek, ez is csak szórakozás, csak az utóbbi pár hónapban, hogy van egy kis időm. Soha nem kérek értékelést sem, nem azért csinálom. Vásárlásra sem írok semmit, mert soha egyetlen gépembe sem vettem innen semmit. Nem vagyunk egyformák...
-
-
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #54558 üzenetére
Próba lehet, helyben, és tőlem nem kapnál szemetet
Egy laptop eladása előtt kitakarítva, pasztázva (vagy odaírom hogy a vevő dolga és ez árban is meglátszik).
Minden tesztelve, dokumentálva, fotózva (30-40 kép), proci, cache tesztelve prime vagy aida stress test-el, vagy amivel akarod, Memtest86+ általában 2 ciklus vagy 100 perc, háttértár teljes formázva, HD Sentinel 100/100, lan, wifi tesztelve, bill, touchpad tesztelve, képernyő kép az eredményekről, kijelző monitor teszttel, rögzített wav fájl a hangkártyához, és telefonos felvétel a video a lejátszásról hanggal netről wifin/lan-on, videokártya is amivel kéred 3DMark pl, a webcam-el készült kép és video, mindezt megkapod egy mappában a laptopon.
Op. rendszer friss telepítés, összes update, ha van akkor pdf kézikönyv az asztalon, végül minden áttörölgetve.
Ha ezután találsz benne hibát akkor nem viszed el és nincs harag.
Volt nem egy vevőm aki eljött és ezt végigcsináltuk. Elégedettek voltak és nem is alkudtak. -
koby11h
őstag
válasz
Gyuri27 #54555 üzenetére
Akkor várhatnád Karácsonyig, hogy én küldjem a laptopot
Az ár alku képes meg szerintem felhívás keringőre. Régen én is odaírtam amikor bizonytalan voltam az árban, és jöttek az ajánlatok 30-70% engedményre.
Most meg inkább felrakom és aki akar alkuszik, aki meg ránéz, hogy 1700 és nem képes annyit írni, hogy "Cső, 1500-ért elvinném, lehet?" az meg egy életképtelen mamlasz... -
válasz
Gyuri27 #54549 üzenetére
Ja, hát ha tudod, akkor no para, csak amikor ragaszkodik az utánvéthez, és infarktust kap, amikor meghallja, mennyibe kerül a hülyesége...
És akkor hirtelen nem kell neki a cucc
Én nem szoktam drága dolgokat árulni, inkább alkatrészeket, stb., ahol számít a postaköltség. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #54459 üzenetére
te voltál 0 napos? nálam egyből 1000-ről indult a számláló, már akkor is féltek tőlem
de azért haverkodtam az úLYoncokkal is ( :
szerk:
csak linkelni nem tudok azóta se...hát akinek az első 1000 nap kimarad az így jár :d -
törölt tag
válasz
Gyuri27 #54272 üzenetére
Tippre senki sem akar háború és béke hosszúságú adatlapot nézegetni, szóval ezért van szerencséd
Viccet félretéve ez az új vagy "újszerű" regeknél érdekes. Rengeteg szempont van, "íráskép"től kezdve a feltöltött képekig sok dolog egyezhet, vagyis a képben tárolt egyéb adat is bizonyító erejű lehet egy azonos háttér esetén. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #53729 üzenetére
gondolkozz még a ramon amíg már nem kapni csak aranyáron
gskill aegist én is azért vettem, mert azt használják mindennel, intel/amd, összes zen, talán itt kaptam a tanácsot először
lehet fel is dobom 30-ért a 2x8-at pár napra, ha elviszik vigyék, ha meg nem akkor majd amikor még drágább lesz ( : -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #53715 üzenetére
Mivel szorzózármentes a procim, 5 kattintás volt a biosban.
De mikor 3 dolgot is tuningolsz (cpu ram vga) az már bizonytalanabb.
Meg itt elvekről van szó.
Nem mindegy, hogy azért tuningolsz, mert kapsz +40% teljesítményt, és örülsz az ingyenkraftnak,vagy azért, kényszerből, hogy ne 80 fok fölött legyen a videókártyád. Amitől pluszteljesítményt nemigen kapsz, és az AMD helyett te szívózol vele, hogy végre használható, élhető legyen.
Okoskodhatsz, rugózhatsz ezen évekig, felesleges.Én kimondottan örülök, hogy az aprón mindenki drágán árul. 1: akkor többet lehet alkudni 2: ha én szeretném azt a megunt, felesleges cuccom eladni, akkor felteszem a drága áraknál egy ezressel olcsóbban, már eladom pillanatokkal később.
De pár értékeléssel te biztos jobban tudod, és okosabb vagy nálam. Szerintem engedjük is el ezt a témát. Meghunyászkodom az apróhirdetések szakértelmed előtt
-
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #53671 üzenetére
Nem mind1 hogy egy olyan procit húzok, ami garantáltan tudja, vagy mellette ramot és vga-t is undervoltozok. És ott is inkább rátettem 0.05v-ot a biztonság kedvéért.
Te pont ennek az ellenkezőjét teszed.
Nekem is felmennek a fontos adatok felhőbe is, syno raid5 nasba is, plusz a nas is ment minden hajnalban egy wd nasra. Mindez komoly szünetmentes táp mögött .
De e mellett se örülök, ha tuningolás miatt veszélyben vannak az adataim. Hiszen pont arról szól az egész, hogy a legnagyobb biztonságban legyenek.
A retró 775-ös 1366-os konfigokban szoktam ilyenekkel szórakozni.
Nem mindegy mennyi hőt termel egy quad crossfire hd6990 például.
De hogy egy 160w-ot evő konfig fogyasztását 10-15 wattal csökkentsem, ráadásul az AMD helyett, hogy elfogadható hőtermelésű kártyám legyen -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #53667 üzenetére
Régen én is csináltam.
Aztán kiderült hogy xy programokkal stabil, z-vel meg nem.
20 fok hőmérséklet alatt minden jó volt télen, nyáron néha nem indult, és sorolhatnám.
Nekem fontos adatok vannak a gépen, naponta használom,100% rendelkezésre állás kell.
Ezért nem szórakozok undervolttal, cl csökkentéssel.
A procit egyszer meghúztam 4.5GHz-ig, azt jól kiteszteltem, de nem 3 fok mínuszért, vagy hogy normálisan használható legyen, mert a gyári értékekkel túlfütse a házat, hanem +30% teljesítményért. -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #53659 üzenetére
Ember te most komolyan olvasod, amit mások írnak, vagy csak egy egyenválaszt böfögsz mindenkinek?
Én nem mondtam hogy jó az intel, azt se, hogy szar az AMD. A mindkét felet kiveséző szakmai teszteket hiányolom, mint pl a hőskorból ilyeneket:
https://prohardver.hu/teszt/geforce_6800_ultra_versus_radeon_x800_xt_platinum/bevezeto.htmlhttps://prohardver.hu/teszt/athlon_64_x2_ketmagos_tronkovetelo/athlon_64_x2.html
Mikor lesz nvidia középkategóriás részletes teszt?
3 éve volt utoljára -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #53592 üzenetére
Nem erről szól ez.
A strix 2060-asom szépen elvan passzívan 60 fokig, több játékkal így is marad, majd hangtalanul bekapcsolnak a ventik, és marad a 60-63 fok.
Minden feszelgetés, mókolgatás nélkül.
És nem fűti fel a gépházat, kb 1070ti-1080 teljesítményt nyújt, nem hajlik a hőtől a panel, nem szarik be rögtön a gari lejárata után.Ezt nem találod meg az árukereső első találatain.
-
Starchm
őstag
válasz
Gyuri27 #53582 üzenetére
Ha nem is ér rá akkor be megy kártya topikjába és rákeres a keresővel aztán beállitja azt amit elsőnek talál és megvan oldva 5 perc alatt...
1070/1080-aknál van, hogy 1v-on megy 2000mhz-t a gyári 1.xx v 1800mhz helyett és ez kb a kártyák 99%-ára igaz, de igy is van bőven aki lusta ezt beállitani
-
Erdei88
veterán
válasz
Gyuri27 #53578 üzenetére
Ha több féle/fajta járt volna nálad akkor nem az árukereső 1. legolcsóbb találatával példálóznál.
Topikjába beleolvasva van ajánlott és kerülendő típus is.
Az Asrockról például tesztekben sem írnak jókatEddig nálam járt vgak közül az egyedi ventivezérlés amit beállítottam, mert egyedi igényeim voltak.
Onnantól kezdve akár alapon is mehetett. Más kérdés, hogy én szerettem állítgatni...
A userek nagyon nagy százaléka nem foglalkozik OV-al esetleg az órajel állítgatásával sem.
Igyekszem segíteniRemélem tudtam segíteni. Hello hello hello sziasztok!
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #53559 üzenetére
ezt neked ( :
koko52
tudom, h ti, és tudom, h öregszem
ezeöccáz' lesz ( :napokban tag felajánlotta, h 320-as 2,5" hdd, és 2x4gb ram helyett adjak 16gb ramot a gépbe, amin mellesleg majdnem 5 év gar is van, nem éltem a lehetőséggel :d ezzel szemben mondtam korrekt árat, el kellett jönnöm pesti faluból, tegnap rákérdeztem aktuális-e még a gép, mert éreztem h nem, persze h nem volt az
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #53511 üzenetére
srác jut eszembe aki gar nélküli külső hdd-t vett, bolti ára volt 25e körül, ő megvette itt 20e-ért gar nélkül - gyári gar volt rajta -, persze becart', annyi mázlija volt h a wd adott neki egy használt refurbot helyette, persze saját ktsg-en kellett kiküldenie, ott is volt mintha megvette volna itthonról boltból
kérdeztem ebben mi volt az ahatalmas business, h meg kellett venni?
- spórolni akartam
(((( :akkor jól jártam a 33e-s 2600-tal? ( : 2,5év alza garral, egyébként tisztaviccvolt', nem számítottam rá ha feladok kereső hirdetést lesz érdemi, de lett gyorsan kettő ajánlat is, 35e-t adtam meg irányárnak ha csillió' gar van általam felsorolt boltokba, más boltoknál úgy veszem nincs gar ( : szerencsére sokan akartak 3600-ra váltani
envagyok
mindig árukészlettől függ nyilván, mit mikor tudsz átvenni, volt olyan termék h aznap mehettem érte, nem is egyszer, szépen megnéztem van-e raktáron és hol az adott dolog, ennyi a titok, volt h bolt előtt rendeltem meg a ramot, közben ügyfeleztem egyet, addig megjött a visszaigazoló mail és mentem is be érte, ediginél is az lett volna h itt meg ott van raktáron, mehettél volna te is aznap, ha olyat rendelsz ami nincs és el kell oda vinni, az meg idő, most ettől az edigi nem lesz rosszabb, se egyik bolt sem
mm-nél tv-re vártam kb 10 napot, közölték is előre h két hetes szállítási idő van -
envagyok
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #53493 üzenetére
úgy-úgy ( :
envagyok
elvből?
ha használtat akarok venni akkor használt áron, nem bolti br -1-2k-ért, az nem használt ár, hanem egy vicc, de annak is gyenge
xyz nem lec-et takarja, hanem a nimandabbnál nimandabb referencia nélküli usereket
nem tudom mért mindig a nimand boltokkal jössz, te ott szoktál vásárolni? én személy szerint nem, de biztos megvan annak is a varázsa ( :
aki biztosra akar menni, beviszi az adott boltba a terméket, jegyzőkönyvet vetet fel az állapotáról, és utólag nem tudnak kitalálni semmit, hajlott volt a foglalatban a lába? kérem szépen, érdekes mód akkor nem tűnt fel a kedves szervizesnek aki átvette, verjék le rajta, nem tudják megtámadniScorp2011
azzal semmit nem tanúsítasz
lefényképezted, utána leesett
a konzolt nemrég beküldtem, mondtam a tagnak h a kontrolleres történet után kissé megrendült a bizalmam az ms-ben, úh. körbefényképezem a gépet, le is videózom, úgy megy be, aztán meg lecartam', ha baromkodnak, ha csak egy karc lesz rajta, pár órát rászánok, és az össze lehetséges helyen leírom hány helyen vétenek a magyar jogszabályok ellen ( : lehet nem érdekelné őket, de lehet igen, azinternet' korában azért nem feltétlen reklám lesz egy negatív szösszenet nekik se, mindenesetre többet eszközt nem adok ki a kzemből, csak jegyzőkönyv után, mindig úgy is vásárolok, h személyesen is vissza tudjam vinni az adott terméket ha úgy adódik -
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #53137 üzenetére
elég minőségi alkatrészekből van összetákolva az a mikrofosch', sok pc örülne, ha olyan hangja lenne csak játék alatt mint annak
oriic
rufusznál pár hónapja cpu-t rendeltem, vissza is igazolták h minden oké, küldik, aztán 5 nap múlva gondoltam megkérdem mikor is küldik pontosan? hát semmikor persze :d 15e helyett 5e-ért adták volna, sejtettem h nem lesz belőle semmi, de onnantól h visszaigazolták azért adtam neki 50%-ot, nem jött be :d -
envagyok
veterán
válasz
Gyuri27 #52980 üzenetére
Hát tényleg nem.
Tartozásrendezés volt, amit sajnos nem kp-ban, hanem vga-ban kaptam.
Ez le is van írva a hirdetésben.
Mivel nem tervezek semmi olyat, amihez ennyi vga kell, marad az eladás.
Mondjuk xy-nak adsz kölcsön 10 millió forintot, amit határidőre nem tud megadni, és felajánlja, hogy a hosszú ideig tartó hercehurca helyett odaadja neked inkább a család és a cége 4 kocsiját, ami pont annyit ér, mint a tartozás. Elfogadod. Hozzád kerül a 4 kocsi legálisan, papírozva. Akkor te csak akkor adhatod el azt a 4 autót, ha autókereskedelmi céget alapítasz, és számlát, garanciát adsz mind a 4 autóról?
Ugye hogy nem.
Pont most jöttem a veterán klubom közös nyaralásából.
Nekem van a legkevesebb gépjárművem, az átlag a kb 10-20 darabos gyűjtemény. Ha megunja valaki valamelyik kocsiját, eladja. Sokan külföldön jutnak csak hozzá.
Akkor ők is szürkeimportos adócsalók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 Ti AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest