- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.E.K..
senior tag
válasz
Astroboy #54148 üzenetére
Viszont ha tényleg megvan a 330 lovacska, akkor az illene azt a forgalmiban is látni... Meg persze "igény szerint" emelt biztosítás/teljesítmény adó/stb is jár(na) vele...
(az átalakításról adnak tanúsítványt és a gépjármű műszaki dokumentációjában bejegyzésre is kerül természetesen. Mármint a hivatkozott cég estében, amivel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim ezen esetben)
-
Chaser
legenda
válasz
Astroboy #53817 üzenetére
ez már ups-es volt ( : alapból a magyar postával küldik vissza tracking nélkül, merész
mivel az ms üzletpolitikája, kifelé minden országból a ups viszi a németekhez, de vissza az adott ország postája, ahonnan indult a kontroller, tracking nélkül, nos, úgy látszik máshol nem lopnak a postán :d
-
SP4C3
veterán
válasz
Astroboy #52744 üzenetére
Gyere át sEArbiába. 1000 eur a jogsi 200-300 eurós fizetések mellett, egy évig tart mire megszerzed, de legalább kultúrált vezetésre tanítanak. 1 évig próbajogsis vagy (a megengedett sebesség 90%-ával haladhatsz, zérótolerancia, (asszem) 85kW-ig vezethetsz járművet, stb.)
-
-
-
seniman
veterán
válasz
Astroboy #51479 üzenetére
Ez a Panther nem valami teszkó gagyibájk volt anno?Rémlik hogy valahol láttam ilyet erdeti pompájában újan.Volt hasonló vázam nekem is,még szétszedni sem tudtam,mert a szutyok csavarok úgy belerohadtak a forgáspontnál,hogy meglazítani is képtelenség volt.Éves lomtalanításnál ment is a konténerbe........
(#51478) Fehér Farkas
Biztos közrejátszik,de szerintem csak simán iskolázatlan barom a 90%-uk.Nincs is sok haverom itt,de azok legalább nem fogyatékosok,el tudom olvasni ha írnak messengeren,értelmezni tudom,stb.......Ugye milyen apró dolgoknak is lehet örülni?
-
törölt tag
válasz
Astroboy #50770 üzenetére
Hol dolgoztál Németországban?
10 éve ? 800k-t az ács?
Másik galaxisban lakol te ember!
20 éve már az építőiparban tevékenykedem de ilyet még nem hallottam.
Igények vannak persze.
Hívnak naponta az ilyen csapatok, hogy hát főnök 20k naponta meg szállás meg még adjak autót is hogy tudjanak jönni menni.
Nálunk hivatalosan vannak az emberek, nem csalunk adót, nem lehet kigazdálkodni a napi nettó 20k-t. -
-
Popes
őstag
válasz
Astroboy #49587 üzenetére
Vigyázz mert attól hogy írni nem tud nagyon sok van aki a dumájával még a dörzsöltebbeket is be tudja vinni az erdőbe.
(kérdezget butákat hogy az mi ott, meg mennyiért adod azt tesó, közbe meg amíg próbálod dekódolni hogy mit is akar a haverja kipakolja az ódi bontód legdrágább cuccait
)
-
Cs1csó
titán
válasz
Astroboy #49581 üzenetére
NEM linkeltem hirdetést, a hirdetés alatt is csak egy egyszerű kérdést tettem fel mert olyan moslék képet tett fel a billentyűzetről, hogy olvashatatlan lett.
Ha valaki konkrétan NEM MOND igazat mert egy eszköz amit árul SOHA nem került annyiba mint amit ő állít és ezt én máshol megemlítem - név nélkül link nélkül - akkor ez mitől üzletrontás??
Inkább az ilyen hirdetőt kellene büntetni.
+ akkor ez a topik erről szól, ahol ki lehet vesézni a sok lidércet
DE a legfontosabb, hogy NEM linkeltem se nevet semmit tehát közvetlenül nem állítottam pellengérre senkit.
-
Alg
veterán
válasz
Astroboy #49328 üzenetére
Gondolom a kínai 10-20 eurós "zene dobozokat" értékesíti tovább
De legalább van raktárkészlete, nem a "megrendeled kifizeted aztán én majd megrenedelem neked és majd megérkezik két hónapon belül" verzió mint amik ellepték a Vaterát.
A szakmai leírások (tükrös, rácsos, 35cm-es) különösen mókásak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest