-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
-
PHM
addikt
válasz
kenwood #35553 üzenetére
Az évek során több hasonló, rendezvényeken, előadásokon osztogatott
pendrive került hozzám. Egyik sem volt sebesség bajnok, de legalább
mindegyik működik. (Tudtommal, nem mind én használom.)
Még mindig jobb, mint a magát 64GB-osnak hazudó 4-8 gigás mókolt
kukaszökevények. Végül is nem a polémiát indító pendrájvokkal,
csupán az árukkal van baj. Kb fele árban jó vétel lenne. Szerintem. -
zseko
veterán
válasz
kenwood #34494 üzenetére
Na most ennél bár igazad van, viszont én sem vagyok hajlandó fizetni mindent
Pl. nekem a buli vagy parti, vagy az általad említett lemegyünk valahova nem a piát jelenti, így például abba nem igazán szándékozok fizetni (vagy mondhatnám úgy is, hogy nem vagyok hajlandó). Nem érdekel ki mennyire akarja magát részegre inni bulizás közben, de azt nem az én pénzemen fogja megtenni.
-
Met
nagyúr
válasz
kenwood #34389 üzenetére
Én viszem asztallal együtt és még a Phantom410-et is, 5k-ért de a postát felezzük mert jófej vagyok
Amúgy az ember nem hülye, Elado hazak a kepeken lathato allapotban két képen látszik hogy benne a táp és nincs leírva hogy az ár nem tartalmazza a tápot.
Mindjárt írok is neki hogy ne hagyja magát
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kenwood #33874 üzenetére
Nekem pay pal főleg arról szól, hogy jól elcsesszem a neten. Nálam pl simán fizethetnek vele.
A másik, ahogy te is írod, de lehetne a hozzá nem értés felső szintje is, hogy egy hirdetést úgy is fel lehet adni, hogy pay pal-on is lehet fizetni, de az ennyivel több, mert Neked többlet költséggel jár. Kicseszett bonyolult ám...
Aztán majd a leendő vevő eldönti, hogyan akar fizetni.
Ezt a legalja-t meg hanyagold már te is, mert úgy néz ki, hogy értetlenkedésből itt sincs hiány. Ha meg nem válaszolsz rá, lehet pont egy olyan vevőt szalasztasz el, aki azonnal fizet. Csak azért, mert megkérdezte, mi a legalja az árult terméknek, nonszensz!
De utoljára írom, gyorsba pötyögtem mobilon, konkrétan nem érdekelt volna, ha emiatt nem jön rá válasz, de jött és az lett belőle, ami. -
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #33615 üzenetére
Itt az eladó körülményei gázosak voltak, cigányhangú faszi a 8. kerületi szigony utcából, miután letettem átgondoltam, hogy lehet lopott cucc, a monitor kábeleiről nem tudta megvannak-e, és az ide felrakott kép külföldi apróról való volt + piaci ár alatt odaadta volna. Szerintem ez bárkinek elég indok, hogy ne menjen el, és igen pont leszartam, hogy szóljak neki.
-
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #33612 üzenetére
Bakker, megkérdeztem x összegért odaadja-e, és ha igen hova kellene érte menni. Akinek ez komoly vételi szándék az még nem üzletelt, neked kellene a legjobban tudnod 2K értékeléssel.
A "címkikérés és időpont" meg már elmondtam, hogy ő mondta, hogy otthon van egész nap, mehetek. Én semmi konkrétat nem mondtam, azon kívül, hogy érdekel a monitor. Nem mondtam, hogy tegye félre, nem mondtam, hogy 12-re ott vagyok, de még ha mondtam volna is, max az anyámat szidhatná, mert már akkor sem járt fekete ha nem érte kár, bárki másnak eladhatta volna ....
-
cbmfan
senior tag
válasz
kenwood #33518 üzenetére
ugyan, csak a szája jár az összesnek, mást nem tudnak. nem 40 kilós nyikhaj vagyok, ha felemelem hangom benyögi, hogy "jóvan tesa, nincs baj".
ma délelőtt kimentem közeli bolhára, hátha találok valamit. ötvenes ember megszólít, van nála vincseszter, nézzem meg. előre tudtam, hogy egy hamis Samsung SSD lesz - és tényleg
512 Gigásnak matricázva, tízezerért.
-
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #33323 üzenetére
majd csinálok egy donate gombot ( :
én gépeim általában 24/7-ben mennek, nem tudtam még legyilkolni semmit
ha nem tévedek nagyot jobb is ha folyamatosan megy mintha random, kb mindig egyforma hőmérséklet, nincs folyamatos le/felállás, stb, mozgó-kopó alkatrészek lehetnek bajosabbak így, leginkább a ventik, telefonok is állandóan be vannak kapcsolva, azokat annyira nem féltik ( : garis nyilván jobb, mint mindenbőlha előbb látom meg ráérek lehet én is össze rakok rá egy gépet, pontosabban az van, de vga nincs benne :d
-
TaaT
nagyúr
válasz
kenwood #33248 üzenetére
"ramir,h vmit be kene szamitani.
megnezem,mennyiert hirdeti,jo ar"Nekem legutóbb olyan volt hogy össz 15.000ft-ért hirdetett cuccaimért adott volna 1db olyan cuccot amit ő 8.000ft-ért hirdetett. Aztán amikor mondtam neki hogy 5000ft-ért beszámolom a cuccát már vissza sem írt.
-
opr
nagyúr
válasz
kenwood #33248 üzenetére
Az attol fugg, mit akarsz.
En pl Wimbledonban lakok (az mar zone3), olyan felosztasban, hogy egy ketemeletes csaladi haz egy pici kerttel. Szerintem ez egy nagyon jo kornyek, es fel ora alatt bent vagyok a belvarosban, ha olyan ingerem tamad. Annal Budapesten se volt kevesebb ido.A foldszint a kozos ter, nagy nappali, nagy konyha, stb.
Az elso emeleten van ket kis szoba meg egy furdoszoba/wc.
A masodik emelet egy nagy szoba, furdoszoba/wc.
Az elso emelet a mienk (gyerek, asszony, en).
A masodik emelet egy regi jobaratome, ahol egyedul lakik.
Ez az albi kerul havi 2300+rezsi-be osszesen harmunknak. Mi fizetunk 1300-at, plusz a rezsi nagy reszet, havi osszesen kb 1600at.Szoval, attol fugg, mit akarsz. Ha full egyedul lakni egy kis hazban/berhazban, jo kornyeken, az is megoldhato havi kb 1300+rezsi-ert.
Itt jegyeznem meg, hogy en se azert jottem ki, hogy szarabbul eljek, mint otthon. A fizunak kb ugyan akkora resze megy el albira, mint otthon, csak epp ott egy fostalicska panel tizedik emeleten egy 1,5 szobas lakasban laktunk, itt meg egy kenyelmes, nagy kerteshazban a mienk egy szint, plusz ott a nagy nappali meg a kert.
Az, amirol Te beszelsz, a tomegszallas, az heti 100font. Azt azok szoktak hasznalni, akik tenyleg csak azt akarjak, hogy 3 ev alatt megszedik magukat, es rohannak is haza, altalaban a mesekkel, hogy mennyire szar nyugaton az elet. Ha elni josz ki, nem sporolni, akkor nagyon kenyelmesen es jol lehet elni, raadasul az ember megtanulja, hogy letezik a "kimarado" penz fogalma. Az azt jelenti, hogy ha nem sporolsz, hanem kenyelmesen elsz, de hulyesegre azert havi mondjuk 300 fontnal tobbet nem koltesz, mennyi penz marad ki a ho vegere. Magyar fejjel ez a fogalom szamomra felfoghatatlan, sot, igazabol meg mindig furcsa, nem tudom megszokni a dolgot, hogy van ilyen is.
-
patomi
őstag
-
seniman
veterán
válasz
kenwood #32899 üzenetére
Semmi káröröm vagy rosszindulat nincs,legalábbis részemről biztos nem.Ahhoz,hogy objektív véleményt tudjak alkotni először is meghallgatnám a másik fél verzióját is.De még akkor sem ítélkezhetünk,mivel két vadidegenről van szó,akiket nem ismerünk,valamint a biznisz lebonyolításánál sem voltunk jelen.
Ezért nem kell hibás szemetet venni,főleg nem 50-70K magasságában.Ennyiért inkább vennék szerényebbet,kisebb tudásút,de újat.A vevő mert nagyot álmodni,csak rémálom lett belőle.
-
Papooo
senior tag
válasz
kenwood #32899 üzenetére
Állandóan azt rágják mindenkinek a szájába, hogy soha ne utaljon előre.
Amikor valaki 48k-t költ egy műszaki cikkre, anélkül hogy tüzetesebben átnézné és kipróbálná, az majdnem ugyanakkora zsákbamacska, mint az előre utalás.Elismerem és elítélem azt, ahogy őt átverték, de ebben sajnos ő is partner volt.
A linkelt cikk nem tudom hogy jön ide, elvégre azt mindketten kölcsönösen akarták.
-
Papooo
senior tag
válasz
kenwood #32895 üzenetére
"Hetek ota alkudozink vegul ugy dontott ideadja az altalam kinalt 50.000 ftert. Erte kellett volna mennem, mondtam rendben benzinpenz fejeben tehat 48.000 a tv. Eloszor belement majd ujra hivtam, indulnek erre mar ugy nem jo, elhozza fel utig egy benzinkuton megoldjuk az adasvetelt"
Igazából ez a zsák meg a foltja szitu.
A vevő gondolhatta volna, hogy valami más gáz is lehet az árúval, hogy ennyit enged az eladó az árból, és hetekig nem tudja eladni, illetve ha nem sajnálta volna annyira a benzinpénzt, akkor elmehetett volna az eladóhoz, és ott kipróbálhatta volna.Úgy sejtem, az eladó nem azt mondta hogy "úgy nem jó", hanem "ha úgy jobb neked, elviszem félútig"
Hiába, a kapzsiság nagy úr!
A tanulság: Az emberek néha saját maguk átveréséhez asszisztálnak.
-
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #32890 üzenetére
Én is eddig kétszer vettem úgy hibásnak hirdetett cuccot, hogy úgy voltam vele ha más baja nincs akkor ennyit megér,de kiderült, hogy más eltitkolt baja is van. Viszont legutóbb vettem egy szektrohibás vinyót és nálam meggyógyult
A vevő hibás volt, hogy túlságosan spórolósra vette és nem ment el megnézni, mennyire zavaró. Az eladó viszont pont erre játszott valószínűleg, szépítette a helyzetet, úgy fényképezte, hogy ne tűnjön annyira szarnak.
-
wolfman
veterán
válasz
kenwood #32848 üzenetére
Komolyan elkezdett veled vitatkozni olyan dolgon, amit te tökéletesen tudtál, bent a saját házadban a saját szobádban? Vagy te se voltál benne biztos (bár gondolom de)!?
Hát én kurvára nam vagyok nagydarab, de ha egy izomfasz bejön hozzám és szétkúrja az eladósorba való konfigomat, akkor bizony leüvöltöm és próbálkozok rávenni, hogy fizessen. Valószínűleg nem jutunk el a fizetésig, de én kiüvöltöm magam aztán elhajtom mint a magzatvizet! Ha PH-s az ember, akkor még be is írok a megfelelő topikba, hogy tudják csak miféle, bár ez se orvosolja a problémát!
-
TaaT
nagyúr
válasz
kenwood #32848 üzenetére
Ilyenkor ér aranyat ez a kis műanyag. [link]
Anno bementem egy számtechboltba, beszéltem az egyik eladóval, a másik közben valamilyen konfigot szedett szét és pakolt ki az asztalra kicsit odébb, de más dolga akadt és elment. Mikor visszajött az ember akivel beszéltem odaszólt neki hogy meg ne lássa még egyszer hogy nem rakja fel a socket cover-t ha nincs benne proci.
-
Smiley
addikt
-
Smiley
addikt
válasz
kenwood #32738 üzenetére
Tehat netto ~39e. Most, hogy hany gigas pont el tudom engedni ha egy jatekhoz kell osszesen, eddig egy 1,2GB-s kartya is eleg volt. De van itt a cegnel 4-5 darab 4gb evga 1050ti, majd hazaviszem az egyiket es megnezem hozza-e az 570+overclock szintjet.
Ezt neztem ipon-nal. -
Smiley
addikt
válasz
kenwood #32732 üzenetére
Nezd: netto 39e a gigabyte ti oc verzioja 3 ev garival. Most egy gta-hoz fullhd high beallitasok mellett boven eleg lesz az is, ha az 570-en egy kis overclock-al siman hozta. Soha nem volt belepo kartyam. Most egy 960-at adnak 3 evesen jo esetben fel ev garival ennyiert. Nekem 15 eve nem volt uj kartyam, szoval szerintem az fx5700 utan ez lesz az elso.
-
Ispy
nagyúr
válasz
kenwood #32412 üzenetére
Én ebből szempontból hülye vagyok, ha valaki leírja, hogy megveszi, akkor jegelem neki. Volt már, hogy 3 hétre jegeltem valamit, mert mondta a srác, hogy csak fizukor tud fizetni. Igaz tényleg jött és elvitte. De ha azt mondja 2 nap múlva fizet és nem, akkor lehet már oda sem adom neki, akkor sem, ha fizetne érte
Volt olyan, aki naponta 2x rám írt, hogy aznap vinné, mondtam, hogy sorry, de már lebeszéltem, de erre ő tovább nyomta, hogy de el akarja vinni. Wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest