- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Astroboy #124554 üzenetére
Ugye, ugye? Ennyire egyszerű. Mögé sem kell nézni, hogy tényleg működne-e (nyilván nem, előző oldalon kifejtettem), hanem csak egy ilyen keresztkérdéssel keresztbe állítani az illetőt/hirdetőt. Aki nyilván valami bot, amit csalók üzemeltetnek. De ha esetleg valami ismerős IRL jönne vele, ezzel a kérdéssel kezdeném. Tudom, hogy meglepően egyszerű, de a legtöbb ilyennek nem is szabad túl bonyolultan nekiugarni.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Astroboy #122428 üzenetére
ha ezt az én körömben játszanák el valakivel, szívesen rászánnék egy délutánt az üzletben hogy az ottani munkatárssal szakmai kérdésekről beszélgessek, úgy is mint az alkatrészek beszerzési ára illetve a munkaórák beárazásának kérdése. multimétert, szkópot meg SPI flashert tudok vinni magammal, szerintem hamar eljutnánk odáig hogy a javítás nagyjából 5k volt csak tűnjek már el onnan
-
Astroboy
őstag
-
cidalain
veterán
válasz
Hátbakker, ha eljutok oda, hogy egy 10 éves laptopon rossz a bios, akkor felhívom a tulajt, hogy bocs totálkár, nincs értelme. Ha 10 eves akkor kb 2nd gen Intel lesz kb. Forgalmi értéke hibátlan állapotban 25000 ft.
Egy használt üzleti 8th gen i5 lapos ami már Win11 kompatibilis megvan 100-ból kb. Egy 7th gen (ami hivatalos nem Win11 kompatibilis 60 körül van)Ha a bios programozásra nem kapott engedélyt a szerviz, mert nem kérdezte meg akkor bebukta a bios programozás díját, azt heló. Ha nem adja vissza a bevizsgálási díjért, akkor mehet a feljelentés lopás miatt a rendőrségen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Azért eléggé érdekes, hogy rögtön tudnak 35 ezer ft-ot engedni az árból, csak kérje már a javítást. Nyilván a 98 ezernél is igencsak jól járnak.
Ha már ennyire megakarják menteni a laptopot, hát legyen, felajánlanám nekik megvételre, persze jóval több mint 133 ezerért, hiszen annyi értékű javítást már elvégeztek rajta, és ha megérte, akkor annál egészen biztosan többet ér. És itt akkor a monitorpaneltől az 55 ezer ft-ért "érdemes megmenteni alaplap"on át mindent bele lehet számolni, immár hibátlanként.
nem tudom a monitor panel mennyit ér, régen 20K körül mentek, de ez különösen jó konstrukció 25K, tasztatúra is biztos pár ezer, ha a lapot 55-ért érdemes volt megmenteni, akkor legalább 80-at ér már hibátlanul, van benne egy új 17990ft-os SSD, de beszerelve! tehát az is minimum 26K, van rajta egy telepített Windows, ez további 22K, és így tovább...
BTW érdekes lenne, hogy 22 ezer ft-ért Windows kulcsot is adtak, vagy netán az alaplapba/Biosba integrált meglévőt használták? (jah nem tudták, mert elvileg kicserélték a Bios chipet) -
-
-
válasz
Astroboy #122272 üzenetére
Én amikor spárban van 20% kupon akkor elnyomom mindenre az önkiszolgálónál. Sok esetben rosszul van beállítva és simán rámegy sárga címkésre is. Persze nem kérik el a kupont bár nincs is annyi amit felhasználok, egy levélnyi kupon végig nálam van. Így le van tudva az éves átcseszéseik bosszúja mert bizony nem egyszer vágtak már át hogy nem a kiírt áron volt valami, kezdetben reklamáltam de nem ér annyit az időm amíg átírják az árat a gépben, inkább behozom a 20%-os időszakban a lemaradást.
-
-
-
koby11h
őstag
válasz
Astroboy #121997 üzenetére
Kicsi kocsi, 4-5 fő (néha az ugyan oda járó szomszéd gyerkőc is), + 2 (3) darab 8-10 kg-os iskolatáska, asszony cucca (minimum ennyi az is), táskám, laptop, 1-2 félgép vagy monitor vagy akármi, mert valami mindig van.
Kivéve ha be is vásároltam aznap reggel már, mert akkor van bent még 2-3 tálca macskakaja és 2-3 szatyor egyéb cucc. Ja, és 1.2-es Corsa-ról beszélünkSzóval a kocsi kicsi, de dagadt csak én vagyok!
Azonban a lényeg, hogy nem fog az egész család ott ácsorogni amíg én bejutok a házba, fel a lakáshoz, ott alkudozás, nézelődés, de ez tényleg új?, eredeti?, akkor miért ilyen olcsó?...
Mert eredetileg a benzinkútnál a kocsi mellett odaadásról volt szó, amit ő javasolt. Az 1 perc, az előbbi akár 10 perc. És nem szeretem az ilyen nem egyenes beszédet.
"Első szabály, tilos módosítani!" -
cidalain
veterán
válasz
Astroboy #120826 üzenetére
egyszer ezer éve meg azzal kerestek meg, hogy tegyek már ukrán kódlapot a gépre, mert úgy szeretne levelezni. mondom oké, de az magyar bill-el elég macerás lesz. mondta, hogy nem gond, és előhúzott a fiókból egy ukrán kiosztású USB bill-t. gondolt mindenre az öreg.
@efemm az semmi:
Tegnap nézegettem hajszárítót az Emagon, aztán agyérgörcsöt kaptam, annyi volt, sorbarendeztem ár szerint: 1234 Ft, 1235 Ft, 1236 Ft, kb így ment a lista. Mondom ugojunk, nekem nem kellenek a "játék" hajszárítók, listázzunk drágától az olcsóig.
Szóval közel 10 milláért is van hajszárító
(attól most tekintsünk el, hogy az első x találat madarat akar fogni, és százas szorzó van az áron, mert meg lehet venni ennyiért is ha elég sznob vagy, és annyira hülye hogy nem nézed meg árukeresőn, hogy máshol mennyi)
aztán 8000-20000 közötti árkategóriára szűrtem, az lesz az a szint ahol válogatni fogok. de így is van vagy 50 találat... -
efemm
tag
válasz
Astroboy #120705 üzenetére
Inkább csinálj róluk pár fotót, főleg az alkatrészekből, a gépekben lévő kártyákról, aztán tedd fel vagy a vaterára 1 Ft-ért (+posta), vagy ide a HA-ra "megyegyzés szerinti" árra. Memóriák, procik simán mennek, videó- és hangkártyák szintén. Valakinek még hasznosak lehetnek.
-
válasz
Astroboy #119984 üzenetére
" t.köm se fizet azért ami készség szinten megy" Amúgy ez is +1!
Mint mondottam volt, újkora óta megvan, én vettem szalonból még asszem 27 vagy 28 éves koromban (Toyota Mayer-nek hívták anno a kereskedőt, Bp-n) ezért emlékszem lényegében mindenre, ami beszart rajta ez idő alatt. A lajstrom a következő (azér merem ide offba leírni, mert nem hosszú) :: vízpumpa 1x (szériahiba, a felfekvő talpa túl vékony, elengedett mellette 50e kilométer után a víz, visszahívásban ingyen cserélték) ; első légzsákpatronok (toyotának semmi köze nem volt hozzá, a Denso kiadott egy széria robbanásveszélyes patront, ingyen cserélték) ; övfeszítő (önhiba, ütközésnél elműködött) ; szintén önhiba első, és hátsó lökhárító műanyagköpenye, előlről nyilván én mentem bele valakibe, hátulról meg belém jöttek, mindkettő a hibás saját kgfb-jére lett rendezve.
Ezen kívül csak kopóalkatrészek meg gumizni (215/55/r16). Gyakorlatilag egy álom a kocsi fenntartás szempontjából. -
-
válasz
Astroboy #118772 üzenetére
15 éve? A rendszerváltás után 1-2 évvel már voltak újgazdagos viccek.
Illetve, mostanra lett egy annál is rosszabb réteg, az meg is veszi a tó körül a dolgokat..."Nálunk pl. lett szép kutyás strand halleluja, csak az a gond, hogy az egyetlen megmaradt szabadstrandot adták oda nekik."
Akkor itt megint nem a kutyák a hibásak -
Alusky
senior tag
válasz
Astroboy #118549 üzenetére
Hát a hülye osztálytársaim késsel tördelték a padon a tablettákat, aztán meg a diákigazolvánnyal porították, húzták csíkba aztán ment fel orrba. És mivel gyógyszer, az iskola se sok mindent tudott vele kezdeni. Meg nem is akartak. Kb. puszira adtak akkoriban Xanaxot az orvosok 16-18 éve a diákoknak a "túlhajszoltság meg túl sok tanulás" miatt, ha nem akkor meg a nagyi Rivotriljából csórtak. Ha ittak rá akkor még spórolósabb volt, mert jobban ütött.
Én ezekből inkább kimaradtam, volt jövőképem amit el szerettem volna érni. -
-
BiP
nagyúr
válasz
Astroboy #116522 üzenetére
Sajnos én nem láttam a kütyüt, a rendszerben meg csak egy szériaszám látszik, nincs típus feltűntetve.
De majd megpróbálok egy régi számlát vagy szerződést előkotorni, hátha jelzik valahol. De félek, hogy csak annyi, hogy mediabox.Szerk: az újra csak annyit ír, hogy KAON Mediabox (ez tényleg Kaon típus), a régire meg csak annyit, hogy Mediabox.
-
Alusky
senior tag
válasz
Astroboy #115972 üzenetére
Másik rendszámmal, az a legjobb ötlet a világon. Rendszám nélkül vagy az eredetivel amit köröznek csak feleannyi a büntetés, mintha másikat vagy hamisat raknak fel.
Nagyon fontos lenne innen elvinni.
Persze, mert ellopták vagy valami nagyobb értékű lopásban vett részt a kocsi, aztán biztos szagot fogtak egy év után amióta az ott áll és el akarnák tüntetni a nyomokat. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Windows 10
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest