- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyen szempontból nekem nem nagyon volt még gondom a postával, viszont egyszer valami iszonyat nagy baromságot csináltak: az ország túlsó végébe küldött csomagomat kivitték a tőlünk kb 5 percre lévő helyi börtönbe!
Aki várta tőlem a számítógépalkatrészt, ő írt rám, hogy valami nem stimmel, mert dohányárut, meg édességet kapott alaplap és processzor helyett, biztos összekevertem a csomagokat. Egyből jeleztem neki, hogy az lehetetlen, egyrészt nem szoktam összekeverni dolgokat, másrészt meg a dohányárut nagyon nem szívlelem a környezetemben, szóval tőlem azt biztosan nem kaphatott. Aztán küldött képet a dobozról, tökig tele volt tölteni való dohánnyal, meg csokival. Amit én feladtam csomagot, azon rajta volt az én tollal írt helyes címzésem, viszont a postán egy másik csomag csomagcímkéjét ragasztották rá a kb 10-szer akkora betűkkel, tollal ráírt helyes cím ellenére. (Mindig is gyanús volt a helybeli postán amit csináltak, mert korábban eddig bárhol adtam fel csomagot, a csomagcímkét ott azonnal egyből rá is ragasztották. Ezen a postán meg csak gyűjtögették a csomagcímkéket az asztalon, és gondolom csak a nap végén ragasztgatták föl a csomagokra. Most éppen sikerült nekik rossz csomagra fölragasztani.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- 2 darab új OTG USB TypeC - USB 3.0 adapter
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest