- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
novinyul #1365 üzenetére
Kicsit túlzásba viszitek ezt a rinyát. Nagyon kevés az olyan vélemény, ami szerint szar, nem éri meg az árát, stb. Szimplán sokan most döbbentek rá, hogy 115-ért nem csúcskészüléket kapnak, pedig úgy élt a fejükben, mert esetleg nem ezzel a készülékekkel és a vele kapcsolatos hírekkel keltek-feküdtek. Nem tudom mit csinálnátok iPhone tulajként egy bemutató, vagy teszt alkalmával, ha már ennyi negatív vélemény is ilyen hatással van rátok. Szerintem tömeges öngyilkosságot követnétek el, amikor a 10000. ember írja le, hogy idióta agymosott zombi vagy, mert egy szart veszel 400-ért, pedig máshol negyedáron jobbat kapsz, és amúgy sincs benne bt fileküldés!4négy
Szóval jelenleg ez a topik meg arról szól, hogy stuffoljátok egymás agyát, hogy a másikban mennyi a hülye.
-
-
tihibaby
senior tag
válasz
novinyul #1219 üzenetére
Hát,így már nem is bánom annyira hogy felvonatoztam egy példányért (amúgy sem),és hogy nem volt kék,szép a grafit fekete is,amúgy meg úgyis tokban tartom.
Ha nem titok,kb. mennyi fogyott el nálatok ennyi idő alatt,a nyitás óta a telóból?
Csak kíváncsiságból kérdem,ha nem válszolhatsz rá,megértem. -
-
-
-
válasz
novinyul #1023 üzenetére
Csak nekem van ilyen parám, hogy valami bajom lesz attól, ha folyamatosan a pofimba világít az infra?
sxxorp: Hát, nenm egy Note4, amit Jerry kettétört, az tuti. Az érintős részt az elején megvédte az üveg, erre tervezték (működött a repedt üveg ellenére is), az oké, engem az lepett meg, hogy olyan alacsonyról leejtve a műanyag hátlap szilánkosra tört.
-
soko70
aktív tag
válasz
novinyul #1021 üzenetére
Lehet a későbbiekben javíthatják vagy ez ilyen marad. De ez legyen a legnagyobb problémája.
Használsz arc felismerést? Volt egy pár csúcs készülékem, de ez valami fantasztikusan gyors. Valamit nagyon eltaláltak. Note 8-at használtam kb. pár hónapig, de az közelében sincs ennek. -
blueye
veterán
válasz
novinyul #985 üzenetére
De, szoktam, igazad van, most is folia van a kijelzomon es tokban van a telefon.
Mint irtam nem zarom ki h lesz ilyen telefonom, amit tud az super, nem beszelve az ar/ertekrol.
De valahogy nem volt instant get erzesem, lehet h az aktualis pillanatban. Mint irtatok lesz belole (gondolom folyamatosan) es az nagyon jo erzes hogy akar egy osszetort-elveszett telefon utan szinte rogton tudok masik, nem kenyszerbol vasarolt telefonnal dolgozni aznap tovabb (igaz ehhez kell a mai felho alapu mentes is) - ezert is jo h megnyilt a bolt.
(eddig mindig volt otthon "elozo" telefon - SIM atrak es mehettem tovabb) -
-
marcee
addikt
válasz
novinyul #898 üzenetére
Nem szabi__memo él külföldön, ő csak trialboj #873-as kérdésére reagált.
Annyit tennék hozzá az árvitához, hogy tegnap akciós volta 6/64GB-os gearbest-en, 99e volt (ma már 105e) minimális szállítási költség mellett, bár igaz, nem ajánlotta fel az egyéb költség mentességet biztosító euexpress szállítási módot. Banggood-on 100e, de arra még jön a sarc. Ellenben kék is rendelhető. Ezt találtam legolcsóbban, szerintem sem éri meg az azonnal elérhető, itthoni garanciás 128GB-os ellenében.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
novinyul #812 üzenetére
Hát igen, maszatolódik. Viszont színhelyes, illetve kisebb nagyításban is jó. Nem rossz, egy közepest szerintem ér a mutatvány. Ha a színhelyességre rámegyek, akkor még jobb is. (Nekem az fontosabb, mint a 100%-os nagyításnál a légy kiszúrása a 200 méterre lévő fa levelén.)
-
-
válasz
novinyul #646 üzenetére
A következő az lesz, hogy ha esetleg ma elindul a webshop, akkor miért nem lehet megvenni az F1-et azonnal.
(Gondolom ha így is lesz, akkor 30.-án élesítik csak azokat a termékeket).
Én egyébként megértem, millió és egy dolog van, amin el lehet csúszni egy indulásnál, de akár az is előfordulhat, hogy az alvállalkozó nem teljesít időben stb., aztán neki mondhatod, hogy megnyitottunk, ha nincsen kész a munkával. Szerintem csak mindenki izgul, hogy marad-e az első készletből, mivel ahogy nézem EUba nem nagyon jön armored verzió a környékünkre (de pl: Gearbesten is csak a sima változatok kaphatóak)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
novinyul #627 üzenetére
Ez nagy OFF most....de....
Megnyit egy hivatalos store,úgy,hogy húzó termék ki van/volt rakva,de még nem adhatnak el belőle,webshop majd "coming soon".Ez nálam nagy amatőrség a cég részéről már ne is haragudjon senki.Nagyon gagyi,bármelyik másik világmárka nem biztos,hogy ennyire lazán kezelné a dolgokat,nem csak tech vonalon.
Nem.személyeskedés,tudom,hogy semmi közöd hozzá,ez inkább a Xiaomi szégyene.És nem azért mondom,mert ne érne rá,nekem tök mindegy,hogy mikor cserélek készüléket,ha December,az se probléma. -
válasz
novinyul #595 üzenetére
Volt nagyon kicsi kávás mobilom és amikor fogtam a kezemben, akkor a tufa virsli ujjaim mindig megnyomtak valamit navigálás közben. Szóval én nem bánom, ha van egy kis széle a telefonnak.
Infra nekem is jó volt anno, jó volt tartaléknak, amikor a kölykök elkavarták a klíma vagy a TV távirányítóját. Az NFC meg aki megszokta hiányozni fog, én nem hordom a zsebemben a telefont, így kb. annyi, mint kivenni a pénztárcámat, nem vagyok előrébb és NFCs beléptetős rendszer sincs a cégnél. A kamera meg hát, a képek alapján közepes fénytől fölfelé egész élhető, az is szerintem az átlag felett van.
-
-
-
haris
őstag
válasz
novinyul #516 üzenetére
Köszi az összefoglalót!
Az ár szerintem teljesen rendben van, a szín nekem mindegy, de akkor itt legalább nem tévedtem, és a feketének titulált szürke lesz. Az egyetlen baja, hogy olyan semleges. Semmi indulatot nem vált ki. A carbon vagy a kék az már inkább, de úgyis tokban lesz úgyhogy mindegy is.
Mondjuk a carbont én ha magamnak vennék nem tenném tokba... (Sóhaj...)Nekem a 128-as tök megfelel. A fiamnak akarom, a játékoknak kell a tárhely.
-
válasz
novinyul #436 üzenetére
Az sajnálatos. Ha jól számolok az indiai árak átváltásával, akkor valahol 100-105.000 Ft körül lenne a 6/64Gb-os változat. Ez bár nem sok, de sok embernek fölösleges a 128 Gb tárhely. Én pl: még a gyerekek meséivel együtt is elférnék egy 32-es tárhelyen, mert a képek/videók átmentődnek felhőbe+NASra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest