- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabi__memo #882 üzenetére
Mondom, rendeld meg, ha ennyire biztos vagy benne... Ismeretlen webshop, emellett az ár sem garantált.
Akkor miről beszélünk?
Áfa nélkül ez nem fog ideerni.....Így kár is róla beszélni. áfával 110 ezer, plusz szállítás, tehát 115 ezer a 6/64-es... Kinti , ismeretlen garival.ez jó buli?....
El is lehet engedni a 300$-os álmodozást. Amúgy se értem mit szeretnél ezzel.
-
válasz
szabi__memo #880 üzenetére
Mese, ilyennel nem kell szédíteni senkit. Erre a megúszós storyra gondolom te sem tennél nagy összeget...Akkor minek?
Hol van az a valahol? Webshopok nem fognak ilyen alacsony haszonnal dolgozni, de Dobj linket, ezt megvárom
Alaphangon 50$ haszonnal árulják az ismert kínai shopok...Gyors matek, kiderül nem éri meg kintről rendelni....
Olyat írj, amit alá is tudsz támasztani
-
haris
őstag
válasz
szabi__memo #857 üzenetére
Ez így is van. Nézd csak meg mindenki milyen elégedett a Nokiával. Hogy kínai lett a tulaj kit érdekel?
-
novinyul
veterán
válasz
szabi__memo #853 üzenetére
Igazából nem mindegy ki gyártja? Felőlem a Vatikán is gyárthatná pápai garanciával, ha jó áron kínálnak jó minőséget. Márpedig a Xiaomi nem az a "vásárlás után dobd ki a p.csába gyártó" Amúgy meg elmondanád hogy mi a mi is a bajod a gyártóval? Vagy minden ami Kínai, az egyben szar is
-
grafnet
veterán
válasz
szabi__memo #853 üzenetére
Felőlem tapsolhatsz!
Nem én találtam ki - sajnos, mert akkor már gazdag lennék belőle!
Ezt már több helyen használják, sikerrel.
Nálunk pl a Dacia a Renault. Ettől az a Dacia még Renault!
Ja, s a Volvo sem svédacél már régen. Mostmár meg kínai is ráadásul... -
NemMo
őstag
válasz
szabi__memo #836 üzenetére
Ez jó hír, akkor lehet feleslegesen parázok, mondjuk eddig csak lcd/ips használtam és egyik sem sárgult be.
Grafnet!
Mivel nem játszom telefonon ezért nem igazán érint a throttling, de elhiszem, hogy akit érint annak ez probléma lehet. Amúgy más sd 845 használó telefonokat nem érint ez, csak a xiaomit? -
novinyul
veterán
válasz
szabi__memo #836 üzenetére
Nálad lehet, nálam csak nèhány típusnál fordult elő(gyártótól függetlenül)
-
dime27
őstag
válasz
szabi__memo #793 üzenetére
Inkább nem!
-
novinyul
veterán
válasz
szabi__memo #777 üzenetére
Nem szeretnèd te beüzemelni?
Gondolom csukott szemmel is menne neked az oldal beindítása.
-
válasz
szabi__memo #767 üzenetére
Kell a hely az armored editionnek.
Hát, sok a nyitott kérdés a telefonnal kapcsolatban, az tény.
-
marcee
addikt
válasz
szabi__memo #714 üzenetére
Ez a Poco F1 nagyon nem tűnik nekem felvágós telefonnak.
Ahogy olvasom a mobilarénát, rendszeresen követem az ipart, be kell valljam beszippantott kicsit az okostelefon téma, túl sokat foglalkozom vele, mindig van valami tervem, hogy milyet szeretnék, mi a fontos, keresek, kutatok, szinte hobbinak lehetne nevezni. És persze a csúcsmodellek vonzanak, az új funkciók (vízállóság, kávamentesség, stb). Az utóbbi időben viszont annyira drágák lettek, hogy ami minden szempontból megfelelne, azon már nem is álmodozom, mert akkor sem adnék érte annyit, ha futná rá (max lottónyereményből). Ellenben nagy tervezgetés mellett nem szoktam gyakran váltogatni, a mostani one+2 is a napokban lesz 3 éves, és valójában az is az oka, hogy még nem cseréltem le, hogy betölti a funkcióját, amire használom, arra elég. Lecseréltem a gyári rendszert oreo-s LineageOS-re, és teljesen használható így. Ez valószínűleg azért lehetséges, mert 2015-beli csúcs hardver van benne. Most én ezt az F1-et valószínűleg nem is fogom megvenni, mert a néhány lentebb felsorolt hiányosságai miatt azért nem egy szerelem első látásra, másrészt próbálok racionális lenni és még elég a meglévő. Remélem viszont, hogy jövőre lesz F2, vagy vízálló Mix 3 csúcs hardverrel, és akkor arra fogok esetleg szavazni, hogy aztán megint évekig ellegyek vele. Ennyit az epéniszről.
-
válasz
szabi__memo #719 üzenetére
Jobban elválaszthattam/kifejthettem volna.
Vannak kamerában jobb, tehát drágább készülékek, és vannak, akik nem költenek ennyit telefonra, nekik ott vannak az olcsóbb telefonok, tehát nincs igazad. -
novinyul
veterán
válasz
[link]
Ennyit tud ez a telefon.Nem vagyunk egyformák, de Note 5 után az F1 azèrt nekem jobban fekszik. Pedig a Note 5-l sem volt semmi bajom, de amit Duliee írt az nálam is mèrvadó. Amúgy meg ha mindenre elèg egy 600 szèriás Snapdragon, akkor kár is fejleszteni tovább, ez mindig így volt. Az ára meg szerintem nagyon lett, esetleg a Honor Playt lehet mellé rakni árban, tudásban.
Nekem k.rvára nem hiányzik az NFC az infra inkább! De ettől még ez egy felső kategóriás telefon. -
válasz
szabi__memo #716 üzenetére
Ahamm, persze.
Akkor meg az volna a bajod, hogy miért nem Snapi 845 van benne, ha csúcsmodellt akartak...A szerkesztésre.
Ez hülyeség. Van kamerában jobb, és vannak, akik nem költenek ennyit telefonra, tehát nincs igazad. -
válasz
Na jó, ezt hagyjuk, hogy olcsóbban lehetett volna jobbat...
Mondtam, zárjuk rövidre..
-
válasz
szabi__memo #708 üzenetére
Azért ilyen szintű általánosításokba kár megint belemenni.
Én pl szívesen kipróbálnám ezt a hardvert, főleg a gyorsabb belső tárhely és memória miatt is... Ez e-pénisz?
Nem...
Szóval az ilyen általános kijelentéseket illik kerülni.. Nem a Te igényeidnek készült, ez oké, de azért mert más megveszi, csak azért veheti meg, hogy verje a f.szát, hogy nekem 845-ös van?
Ez elég hülye felfogás, ne haragudj meg érte.
Nincs ezzel gond, de akkor sem általánosítható kijelentés. H
Ha túllendültünk ezen, akkor szépen menjünk vissza topic témájához, ha téged nem mozgat meg ez a termék, akkor a többi fórumozót se alacsonyítsd le e-pénisz emberkékké. Köszi
-
grafnet
veterán
válasz
Szia!
Köszönjük az építőnek nem mondható hsz-eidet!
Ha nem tetszik az F1 miért vagy itt?
Ha, tetszik a NOK7+, azt miért itt promótálod? (Keresd meg DroiDMester-t, majd mesél neked róla - miért is adta gyorsan tovább.)#712: azért a 845-ös Mix 2S-t használja... mert elég neki a 636 - hagyjuk már!
További jó készülék keresést!
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Ha nem a Te igényeidnek megfelelő a készülék nem ezt kell venni. Ennyire egyszerű. Ezen kár rugózni.
(#710) szabi__memo vagy időtálló SoC-ot akarnak?
-
haris
őstag
válasz
szabi__memo #705 üzenetére
Akkor most komolyan ennyi?
Vagyis hogy közismert, hogy nincs benne, mégis ezen rugózunk hogy "de mé'r nincs benne?! Mások bezzeg...."
Ühm... Szerintem lesz ez még téma. Úgysem bírod ki.Kíváncsi vagyok mit jelent a 30.-ától elérhető.
Jelentkezzen aki már hozzájutott az elsőhöz.
Tapasztalatokat várunk!
Na meg a webshopot végre... (Khm) -
válasz
szabi__memo #702 üzenetére
Nem, nem semmibe kerül, ugyanúgy fizetős dologról beszélünk.
De feleslegesen ragozzuk a dolgokat, ez a készülék ennyit tud, ennyi pénzért. Ha több tudás kell, akkor kinyitja az ember a pénztárcáját.
Ha Amoled kell, meg a NFC, akkor már is ott vagyunk a Mi8-nál. Ennyivel kerül többe ez a dolog.
A Tudás, a több tudás pénzbe fog kerülni. A választási lehetőség adott.
-
válasz
szabi__memo #699 üzenetére
Ez a "semmibe nem kerülő" dolgok sajnos alaposan drágítják a készüléket.
Szubjektív vélemény, hogy kinek mire van szüksége. Neked nem kell a Snap845, másnak meg az NFC
-
válasz
szabi__memo #680 üzenetére
Bocs, jobban belegondolva, valószínű, kicsivel kevesebb lesz. Pl. 110.
No, nem mintha a 115 sok lenne a készülékért. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szabi__memo #560 üzenetére
"Évekel ezelőtt volt igaz." - mi? Hogy az NFC a "felső-ház" privilégiuma?
A Xiaomi-nál - sajnos - ez változatlanul igaz. NFC-s készülékek. És ott van még a "béhúsz" és az 5 Ghz-es wifi, ami teljesen random jelenik meg egyik-másik modellben. -
válasz
szabi__memo #517 üzenetére
Kint volt az is, fotók közt pont nem találom.
150 ezer
-
válasz
szabi__memo #475 üzenetére
Reggel biztosan nem ez volt. 12 után esetleg váltott.
-
kicsako
őstag
válasz
szabi__memo #471 üzenetére
Nekem tegnap delben meg a megnyitós akciokat mutatta
-
válasz
szabi__memo #471 üzenetére
Tegnap reggel biztos, hogy nem ez volt. Napközben is néztem , akkor az akciók voltak
-
grafnet
veterán
válasz
szabi__memo #421 üzenetére
Ez igaz, de még csak 1-2 éve foglalkoznak a Global piaccal! Előtte csak kínai verzió volt... CE jelzések nélkül!
Fényvadász: a Mix 2S full verziójából is csak kínai változat van!
-
válasz
szabi__memo #404 üzenetére
Alapvetően jó az Android One is, A2-est próbáltam, nagyon pörgős, az A2 Lite pedig nagyon kompaktnak érződik pl egy RN5-höz képest.
A Poco MIUI-s rendszere felületileg nagyon jó, apróságokban azért van eltérés, kicsit olyan One + Miui keveréke.
-
HUNited
őstag
válasz
szabi__memo #389 üzenetére
Igen, de a vevőnek joga hogy hülye legyen. A kereskedőnek nem joga hogy hülyére vegye. Erre lennének a hatóságok, de azzal nem megy semmire a felhasználó hogy a céget megbüntetik, neki nem jár pénz, csak ha pereskedik.
-
grafnet
veterán
válasz
szabi__memo #312 üzenetére
Már kb. 4-500 fő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest