- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A Note 5, amit itthon kaphatsz (pl eustock-nál):
12 MP, f/1.9, 1.4µmAmit írtál, az a régi Note 5, de amit itt árulnak, az a Note 5 AI kamerával szerelt változata, amiben az A2-nél nagyobb pixelméretű 1.4µm-es érzékelő van, pont mint a Poco F1-ben.
Itt láthatod a két készülék összevetésénél a kamerát.
A selfie kamerával nem foglalkoztam, ott pixelszámban jobb az F1, de Pixelméretben a Note 5 jobb. Nagyjából egyforma eredményt fog adni, talán kicsit jobbat a Note 5, de nem teszteltem. -
Nem lényeges, az egy halott ügy. Az lenne a lényege, hogy az operációs rendszert elválasszák az eszközillesztőktől.
Mint a Win10 és a különböző hardverekhez tartozó driverek.
Az operációs rendszert csinálná a google, az eszközillesztőket meg a különböző hardverkomponensek gyártói.
Mind a google, mind a hardvegyártók úgy várják ezt a rendszert, mint kecske a kést
-
Saccco
nagyúr
Tömören annyi, hogy úgy lehet a oprendszert cserélni a gépen, mint a LEGO figurákat az autóikban.
Poco will support the developer community on the Xiaomi Poco F1 - XDA
Például itt van egy 9.0 ROM:
How to Install Android Pie 9.0 GSI on Poco F1 -
novinyul
veterán
Mondjuk szèp nagy ívek vannak a kijelző alján, ez nekem sem tetszik.Gondolom ő arra èrtette ha, a notch ki van lőve akkor alul marad az ív, felül meg semmi, emiatt meg hülyèn nèz ki.
Land: kamerában jobb az A1-nèl, akkumulátor ugyan az mint a Note 5, prociban csúcs + folyadék hűtès, stereo hangszóró, van jack csati. Sajnos az infra + NFC kimaradt, nekem az infra hiányzik csak, van keret rá akkor F1 -
-
-
-
sxxorp
őstag
Hm, a gyötrések nagy részében jól vizsgázott, de a képernyő elég könnyen és nagy mértékben betört...
Launcher, állíthatóság: amint megvan egy új telefon megy fel a Nova, van ingyenes verzió is, de pár hónap és valszeg jön a szokásos leakciózás: év vége felé szokott 100Ft körüli összegbe kerülni a Nova Prime. -
Tyrel
őstag
Hát majd meglátjuk kell-e még fizetni rá valamit, szerintem az UK kerülő miatt nem. Az "European Union Express" a régi trükközős megoldásuk (asszem az még Belgiumon át ment talán), a helyett van ez a DHL, gyakorlatilag ugyan az, csak gondolom copy paste a description és nem frissítették.
Pont ez benne a trükk, hogy nem DHL kínából, hanem DHL UK-ból. 2x adják fel.3. - Azért bontják fel mert csak China verzió van ebből a telóból. Rá flashelik a Global EU ROM-ot, ami felbontás nélkül kicsit nehéz lenne. Ezt lehet kérni hogy mégse tegyék.
A korábbi hsz.-edben a fotó összehasonlítást meg Redmi Note 3-hoz nézted. Ez nem Redmi hanem Mi.
-
-
grafnet
veterán
Remélem erre vagy kíváncsi: (fáradt vagyok, keveset aludtam)
Ez a teszt full gázon hajtja a magokat és vizsgálja, mi történik. (Melegedés, freki visszaesés.)
marcee-nak nem 845-ös készüléke van! Az övé brutálisan melegszik, nagyon leesik a freki. Van mag, amit le is kapcsol, hogy megvédje!
A Mix és a Poco is szépen terhelődik, melegszik, szépen veszi vissza a frekit.
De, alig megy 60% körülre, inkább felette marad. Tehát : nagyon jó mind a kettő hűtése!
Viszont a Poconál kijön a folyadék hűtés, mert nem veszi annyira vissza a frekit.
Soko70-nek 7 perc után is magasabb a freki, mint nekem a kezdő a nagy magoknál! -
grafnet
veterán
Toyota / Lexus (Ha jók az emlékeim) is ugyanez.
Itt mondjuk az amcsi elnökség, ami a kényszer...Méretek:
F1: 155.5 x 75.3 x 8.8 mm
Mix 2S: 150.9 x 74.9 x 8.1 mm
Mi 8: 154.9 x 74.8 x 7.6 mmA térfogat alapján a legkisebb a Mi 8.
A felület alapján a legkisebb a 2S.
A legvékonyabb a Mi 8.
1 tizeddel szélesebb a 2S, mint a 8-as.Az arányok mennyire meg tudnak viccelni!
-
marcee
addikt
Furcsa amit a méretekről írsz, mert alig van köztük különbség.
Én is most voltam a boltban. Kicsit csalódtam, mert a Mix 2S mellett a Max 3-at szerettem volna élőben látni, megfogni, de az nincs és nem is lesz a következő szállítmányig, ami októberben érkezik! Úgy emlékeztem, hogy a nyitás előtti napon felkerült egy kép a Xiaomi Magyarország facebook oldalára az elérhető modellekkel és árakkal, és azon volt Max 3 is. De most nem találom azt a képet, álmodtam? A boltban csak annyit mondtak, hogy nincs, az nem derült ki, hogy volt csak elfogyott-e, vagy nem is volt.
Az üzleteben 6 féle készülék van kiállítva: A2 (lite?), Note 5, Redmi 6 (ezeket nem nézetem, nem érdekel) illetve a 3 nagyvad: mi 8, Poco és Mix 2S.
A mi 8-at nem találtam túl izgalmasnak, a fekete volt a kezemben, annak a fém kerete is fekete, nem különül el a kettő, kicsit az S8-at juttatta eszembe (persze az is benne lehet, hogy ez a készülék sem érdekel).
A Mix 2S nagyon szép, főleg fehérben, fémes kerettel.
A Poco képernyőjének a lekerekítései voltak elég nagyok élőben. -
ZsyfKo
senior tag
Kedden megyek én is taperolni, nagyon kíváncsi vagyok. Egyelőre netes vélemények alapján nem érzem annyival jobbnak a Mi8at (pedig ha nem jött volna a Poco akkor azt veszek), nekem ez egy kicsit olyan mintha saját magát tökön rúgta volna a Xiaomi. S7 edgem van most, de a 3 hete hétvégére kölcsön kapott Nokia 7 plus is olyan volt hogy úgy voltam vele hogy ez azonnal kell, talán kicsit hiányozna az AoD, de előtte is tudtam nélküle élni és ahogy olvasom annyira nem nagy szám a Mi8 amoledje. Ami nekem itt nagyon húzó erő az az erős hardver amire rá tesz pluszt a folyadék hűtés, nagy aksi, bővíthető memória, FM rádió, "sztereó hangszóró", jack csati. Ha meg a kamera hasonlót nyújt mint a mostani akkor az nekem tökéletes. Úgyhogy várom a keddet.
Esetleg valaki tudna felrakni beltéri és esti fotókat? -
haris
őstag
-
haris
őstag
A remény hal meg utoljára!
De nézzetek be a [fotók videók mobillal] topikba.
Mondjuk úgy, ennek a mobillal nem a fotók az erőssége.
Illetve most már tudjuk hogy a hd film streamelés sem.
Azzaz akinek ez kiemelt szempont az NFC-vel , infrávall egyetemben, az kérjük keressen másik mobilt a széles palettáról (mondjuk egy Honor Playt) -
novinyul
veterán
Nagyon èrzèkeny a bemozdulásra a kamera, hiányzik az OIS áldásos hatása, na meg a gyári szoftverre ráfèrne egy gyors javítás. Felraktam a Gcam-t, máris jobb lett a helyzet, nem mossa el a finom rèszleteket. Szóval az IMX363 alapból jó szenzor, de kell hozzá a jól megírt szoftver is.
-
-
zsocy
őstag
Nyilván nem tudják még, de ha láthatóan olcsóbb lenne mint a xiaomi.hu-s 115K akkor hidd el, kiírnák már előzetesben is, mondjuk egy *-al hogy az ár még változhat.
Szerintem azért nincs info mert ez is 115K vagy akár még több is lesz...De ne legyen igazam!
@Marcee, pont így voltam ezzel én is. El sem olvastam, túlárazott készülék az új Note. Más autót vesz ennyiért, nem telefont.
-
hunaqua
addikt
Persze,de ezt Te tudod.A "földi halandó" még nem is hallott róla.Aki meg esetleg hallott már róla,de azt már nem tudja,hogy kell mondani a nevét.
Az ,hogy ezekben a közösségekben mi beszélgetünk ezekről a termékekről az nem azt jelenti,hogy a "tömegek" is ismerik már itthon. -
hunaqua
addikt
Nem írtam én ezt róluk,dehogy akarom még a látszatát sem kelteni.Viszont van sok olyan is.
F.B.I.
Nem ismerik a Xiaomi-t.Aki ott volt a boltban már,annak volt vagy van ilyen terméke.Kínából vagy máshonnan.
Azért ne az alma ismertségével hasonlítsunk.Aki 300-400 E huf.-ot fizet az almáért az soha nem fog Xiaomi pockot venni.Az neki nem lesz trendi,csak egy China. -
-
-
Cáfolnám. Sima fóliával, esetleg TPU-alapúval védett Xiaomi telefonjaimat sajnos, többször leejtettem már. Soha egyiknél sem tört be a kijelző.
Az én véleményem az, hogy tok+fólia kell minden telefonra, nem caak a Xiaomikra, és akkor jóval kisebb eséllyel sérül a kijelző vagy a készülék.
-
marcee
addikt
Kösz a cikket. Kár, hogy szidják a hátlapot, mert nekem amúgy nem lenne bajom egy kategóriájában olcsó készüléken a gumis tapintású, ellenálló, nem karcolódó, nem törékeny, nem ujjlenyomat-mágnes, nem csúszós hátlappal (gyűlölöm az üveg hátlapokat
). Ebben a telefonban az lenne az egyik poén, hogy nem kellene rá tok.
A fontosabb információ sajnos a cikkből, hogy ez az Armored Edition a legmagasabb felszereltségű modellből lesz csak (8/256GB), igaz a simánál alig drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest