- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robynho
tag
Helo!
Az ujjlenyomat olvasó másnál is elszállt. A frissítés óta?
-
Adam004
csendes újonc
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem kommunikál a telefon az alcatel one touch okosórámmal? Az óra 100% hogy működik, de az értesítesek nem jönnek rá. Mi lehet a baj?
-
Robynho
tag
válasz solyomferi #1535 üzenetére
nekem, akkor hangot rögzít, de régen mintha működött volna
Egyébként valaki talált már használható üvegfóliát rá? nekem mellé sajnos csak sima fóliát küldtek..
-
Robynho
tag
helo
Lenne néhány kérdésem,. amit nem találok a kis pockomban..
- FaceID-s feloldás csak bizonyos régiókban érhető el egyelőre? vmi info esetleg, h nálunk mikortól?
- Az értesítési lednek nem lehet különböző színeket beállítani, mint a korábbi Xaiomikon? :S
- Valamint azt hol tudom beállítani, h a rámondott szöveget begépelje üzeneteknél?
Köszönöm a segítséget!
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Lehet beállok a sorba egy 6/128 modellel, FirstPhone-nál most van 105e forintért.
Hülye kérdések feltevése indul:
- 1 év gyári gari van rá, ezt a FirstPhone rendesen adja? ROM mókolgatás (Lineage OS akár) után ugrik is a gari?
- ezzel a bevilágítással együtt lehet élni, vagy k.rva zavaró? Tudom, ez szubjektív dolog. Jelenleg egy Honor 8-at nyüstölök, nem ragaszkodom az AMOLED OLED akármilyen LED kijelzőkhöz sem, csak ez a bevilágítás érdekelne. Mi Store-ban tetszett a telefon nagyon, azon nem láttam bevilágítást, vagy ha volt, akkor pont nem fogom látni most sem
- új versenyzők a pályán, más gyermekbetegsége van amitől eldobja az ember az agyát?
- Huawei/Honor EMUI rendszerét is imádtam, nem zavarnak az átszabott felületek, egy dolog érdekelne ami viszont az EMUI-n zavart: szó nélkül képes appokat bezárni, de a multi task azt mutatja, hogy ez még fut a háttérben, de mégis újra indítja őket. Ez mennyire jellemző a MIUI-ra?
- dual SIM és microSD-re valaki használ hacket? SIM extender vagy csiszolt microSD?
- GCam felmegy rá azt olvastam, valaki meg tudja nézni esetleg, hogy fizetős Lightroomban a HDR DNG/RAW funkció elérhető-e?
- záridő manual módban mettől meddig állítható? (legkisebb-legnagyobb érték)
- audiofilektől kérdezem: normálisabb fej/fülhallgatókkal milyen a cucc?
- tok/fólia honnan érdemes, mennyi idő alatt érkezik meg? Netán itthon is kapható rá jó tok/fólia páros?A figyelmet és a válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
kelzsoca
félisten
válasz Donki Hóte #1518 üzenetére
-
bostone
addikt
válasz Donki Hóte #1528 üzenetére
A Samsung nem a múlt hónapban és nem is a múlt évben kezdte meg Európa lerohanását.
Reméljük a kezdeti nehézségek után beindul a verkli. Panaszkodhatunk, hogy várakozások alatt teljesít a cég, ami az ellátást illeti, viszont mindenképp a vevők érdekeit szolgálja, amikor egy új szereplő belép a piacra.
Az S9 páros nagyszerű választás, használjátok örömmel!
Más
Egy hosszabb úton (1200km), idegen környezetben sikerült tesztelnem a gps képességeit városban és hegyek között, Google térképpel.
Két kivételtől eltekintve végig pontosan érzékelt és vezérelt.
Egy épületet tévesztett: 2-300 méter differencia.
Egy lehajthatóban az autót 10-20 másodpercig a mellettünk lévő autópályán jelenítette meg.
A mobil végig kézben tartva. A gps a pályán háttérben futott, az idő legnagyobb részét lezárt képernyővel teljesítette. Az akkut csak este töltöttem, útközben nem. -
veterán
válasz Viktor0610 #1522 üzenetére
Végülis tök mindegy, hogy mi van a háttérben, az eredetileg kinézett Poco és Mi8 helyett újratervezés volt, a párom S9-et kapott, én meg egy S9Plust
Ha nem kell a Xiaominek a kis pénzecskénk, akkor elköltjük máshol; vannak még más cégek, akik el tudják látni telefonnal a magyar vevőket
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
laciba77
tag
Új, fejlesztői update:
"This week's POCO feedback
Here are the issues we've been solving this week:
1. Widevine L1 to support HD Netfilx
Already under developing with Google and Qualcomm.2. POCO Launcher on Google Play
The wait is now over. Download POCO Launcher from this link: https://goo.gl/bMv1pX. It's also available in Mi Apps.3. After updating PUBG Mobile to the latest version, the screen notch covered some of the content.
Fixed by PUBG Mobile team, please update to the new PUBG Mobile version.4. Touch delay or wrong input while fast typing on keyboard
Thanks for the feedback you offered in the past few weeks, our dev team is analyzing and fixing the issue.5. For more "Camera improvement" you guys mentioned, please help to give feedbacks & pictures in this week:
#Camera feedback [Function][Discription][Pictures]Updates on last week's feedback
1. Android Auto issues
Android Auto team is analyzing.2. Asphalt 8 and 9 are not compatible on Google Play
It's no doubt that POCO/POCOPHONE F1 can support Asphalt 8 and 9 well, we are trying our best to communicate with Gameloft team and ask them to support POCO.3. Status bar - no battery percentage display
You can try it on MIUI 10 Beta and: " Settings-Notifications&Status bar-Battery indicator-Percentage" (http://en.miui.com/thread-3852565-1-1.html)4. Status bar - no notifications app icons display
Will release on the beta version in these few weeks.5. Support 4K 60fps on back camera
Thanks for ur feedback, our dev team is developing this feature and will release asap.6. "OK Google" is not working
Please help to test in the latest Open Beta, check the link here.7. The audio is too low while using earphone playing PUBG .
Please help us to check on the Ver 9.6.22, we had optimized it.8. Suggest to support customize app icon size and desktop grid on POCO Launcher
Developing." -
joey04
titán
válasz Viktor0610 #1525 üzenetére
és?
-
MODERÁTOR
-
haris
őstag
Az én véleményem is az, hogy itt valami nagyon nem stimmel.
Az hogy nincs a magyar képviseletnek se Mi8 sem pocokfon az egy dolog, de hogy a weboldalt nem tudták elindítani, az szerintem gáz.
A Facebookon az egyik méltatlankodónak, aki a telefon elérhetetlenségre panaszkodott, azt válaszolták valamikor, hogy a magyar képviselet nem csak telefonokat árul, hanem porszívót, töltőket, rollert stb.
Értem én, de ezeket ugyanúgy nem lehet megvenni online, hisz nem üzemel a webshop.
Szóval itt valami nagyon félrecsúszott, csak nem akarják beismerni.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
biztos vagyok benne, nem azért van így, mert az volna a cél, hogy a magyar boltot lejárassa, lehetetlen helyzetbe hozhassa.
és hol írtak ilyet abban a kommentben amire válaszoltál?
-
MODERÁTOR
Honnan tudod, mi történik a háttérben?
Szerinted a Xiaomi direkt nem látja el (egyebek között) a magyar boltját?Szerintem is gáz az áruhiány, meg a még mindig nem működő webshop, de biztos vagyok benne, nem azért van így, mert az volna a cél, hogy a magyar boltot lejárassa, lehetetlen helyzetbe hozhassa.
Xiaomi 13T
-
tihibaby
senior tag
Egyébként így az első mérgelődés után,azt kell mondjam,kitűnőre vizsgázott a Nillkin tok+üveg páros,megvédte a telefont és ez a lényeg.
Rendeltem is még 2 üveget,ha már ilyen béna vagyok... -
Norbi.
őstag
Ezèrt akinek kell a telefon, megveszi mashol, a " feketekereskedelembol"
-
veterán
a Xiaomi a feketekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut,
Na, ezen kínomban csak röhögni tudtam
Ennyire ne nézzenek már hülyének bennünket
A feketekereskedelem visszaszorítása miatt a magyarok MiStore-ban nem kaphatnak telefont, de bármelyik webshopban vehetnek. És ezt pont a Xiaomi akarja nekünk bebeszélni, aki az árui jó részét az interneten keresztül értékesíti
[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz horvibali2 #1515 üzenetére
Nillkin vált be nekem,az 5D-s üvegfólia nem volt jó.
-
horvibali2
csendes tag
Szevasztok!
Érdeklődnék milyen fajta üvegfóliát érdemes a telóra rendelni? Kinek milyen tapasztalata van e téren?
Ha tudtok linket is küldhettek
Előre is köszi
-
marcee
addikt
válasz Donki Hóte #1512 üzenetére
Nem bírtam ki, és pár napja beszóltam egy Mi Store-os facebook reklámra, hogy nagyon nincs jól ez helyzet, hogy se weboldal, se árlista, se készlet információ, csak tolják egyesével az akciós ajánlatokat, de még ott sincs leírva minden információ (például akciózzák a Mix 2S-t, de nem írták, hogy melyik kapacitás). Erre először ezt a választ kaptam egy magánszemélytől:
A webáruházzal kapcsolatban:"A Xiaomi a cég belső ügyeiről nem beszél a nyilvánosság előtt, és a partnerek sem adhatnak ki ilyen jellegű információkat, de annyit mondhatok, hogy a Xiaomi a feketekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut, innen pedig már látható, hogy áru nélkül a webáruház nem indítható el, már az Mi Store is áruhiánnyal küzd (főképp telefon) de azt az indulási, és indulás utáni időszakra még a változtatások előtt feltöltötték.
Mivel a webshop indulás az árukészlet beérkezésével szorosan összefügg, és nem látni mikorra indítja élesben az új rendszert el a Xiaomi, mást nem tudnak kommunikálni (és nem is kommunikálhatnak) mint azt hogy hamarosan nyitunk."A Xiaomi Magyarország is reagált, ők csak sajnálják, hogy nem tetszik helyzet.
\m/
-
veterán
válasz Carline #1510 üzenetére
Dehát arról volt szó, hogy a MiStore a nagy hivatalos Xiaomi eladóhely, mindenki más csak szürkeimportőr.
Ehhez képest a Xiaomi nagyívben lesajnálja a saját boltját.
Vagy mégsem a MiStore a hivatalos bolt?
(A bénázást egyébként a nyitás előtt elkezdték, lásd a beharangozott, majd a nyitás előtt fél órával visszavont Pocok telefon )
[ Szerkesztve ]
-
Robynho
tag
Helo!
Pls fényképezze már be valaki nekem a saját pocokjat.
Köszönöm!Most akkor 2verzio kapható, mert a tokom már megjött, a telefon viszont még nem.. és szerintem nem stimmel a kettő! :S
-
Carline
őstag
Így kb. fölösleges volt nagy csinnadrattával, reklámokkal feltüzelni az embereket.
Vannak egyéb store-ek itthon ahol kapható is minden, pedig azoknak is pont ugyanolyan kicsi szelet vagyunk .
Ezt a bénázást megérteném egy héttel a nyitás utánig, de így másfél hónappal a nyitás után... komolytalan.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
joey04
titán
válasz Donki Hóte #1504 üzenetére
dehogy
beszélték a többi topikban, hogy kész vicc, hogy máshol meg kapható.
persze, van rá indok, meg magyarázat, de ez már akkor is ciki.
-
lovi27
addikt
A cseh piac egyáltalán nem mondható nagyobbnak a magyarénál, mégis náluk kapható a Mi Store-ban. És nekik nem büdös a 64GB-os változatot sem árulni. Mindkettő (64 és 128GB-os) van raktáron. Csak a mérete miatt hoztam példának a cseheket. Más környező országot is lehetne említeni.
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #1506 üzenetére
De.
Csak vannak prioritások, nagyobb piacok. Pl. India szerintem most kb. mindent visz Xiaomiéknál, de Európán belül sem vagyunk túl nagy piac, ha jól sejtem.Xiaomi 13T
-
veterán
válasz Viktor0610 #1505 üzenetére
Értem. Ezek szerint mégse akarja a Xiaomi annyira meghódítani Európát
-
MODERÁTOR
válasz Donki Hóte #1504 üzenetére
Nem.
Szerintem itt nem azzal van a baj, hogy nem készült el a webshop. Sokkal inkább tudok arra gondolni, hogy ellátásbeli, egyéb problémák vannak.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
veterán
-
őstag
Köszi a tájékoztatást . Ugyan így vagyok vele én is mint te haris látszik OP m van de már kezdenek ők is elszállni az árakkal Xiaomi viszont egyre korrektebb csomagot hoz össze ( Mix2s, poco).
haris te nem tanár vagy ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #1500 üzenetére
Olyan készüléket, amin vagy van magyar nyelv vagy nincs nem is szabadna itthon forgalmazni....
És ilyen jellegű romolás is már elég macerás tud lennie, plusz már nem annyira jellemző szerintem...
Emellett nincs árelőny se, nem mellesleg nem hivatalos.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
veterán
Azért "kell" egy közvetítő, mert a kínából rendelt készüléken vagy van magyar nyelv, vagy nincs. Ha viszont nincs, akkor rajen és vagyula megkerülhetetlenek (és ők a xiaomishopnak dolgoznak). Persze a működésük eddigi eredménye már közkincs,.
Amúgy a szöveg szerint a xiaomishop a garanciáztatást is intézi, ha közvetlenül rendeled kínából, akkor a gari a te kockázatod (a xiaomi készülékek is el tudnak romolni, javított már nekem pénzért kínából rendelt telefont az említett Yamoto szerviz).
Szóval minden rendelési formának vannak előnyei és hátrányai, mindenki maga döntheti el, hogy miként cselekszik
-
MODERÁTOR
-
haris
őstag
válasz DamianB #1496 üzenetére
Korrekt-nek lehet hogy korrekt, ezzel nincs tapasztalatom, de ha valamit Kínából akarok venni, akkor megveszem magam. Ehhez nem kell közém és a kínai közé még valaki. Ha garancia kell, megkeresem a hivatalos forrást, ha inkább az ár, akkor megkeresem a legolcsóbb távolkeleti beszerzési lehetőséget.
Amúgy mielőtt leszóltam őket, ránéztem az árakra. Szerintem nem olcsó. Én nem akarok lebeszélni senkit, ott vegyen ahol akar.
Nekem egy telefonnál fontos a gyári garancia. Egy okos karkötőt, fülhallgatót pedig az árkülönbségtől függ honnan veszem. Mostanában egész jók a magyar árak.Duliee:
Azért ez nem semmi.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz DamianB #1496 üzenetére
Röviden:
Áh, megvan, hát bizony az oldalukon ennek nagy hírt nem vernek, se facebookon... Pedig elég fontos... Van benne vastagon bullshit, ha valaki nem talál rá, hát azért lehet meglepetés..
Vannak furcsaságok, na... Majd egyszer nehogy ez is eltűnjön az éterben, mint a puremobile...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
őstag
Mi a gond a xiaomishoppal ? Komolyan kérdezem . Tudom hogy most nyílt egy official Xiaomi bolt de gontoltam a xiaomi shop is korrekt csapat.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
WolfLenny
aktív tag
Hmm... most olvastam utána, hogy nem igazán korrekt bolt...
Sorry, azt hittem onnan érdemes rendelni...
Persze én is rendes boltban szoktam vásárolni. Ha oda kerül a sor, akkor már jobban utána nézek a forrásnak.Bár az én felhasználásomhoz úgy néz ki az OP6 jobban fekszik...
-
őstag
válasz tomboy0013 #1489 üzenetére
113k vám mentes szállítással Mi Mix2s Global GB n .
[ Szerkesztve ]
-
haris
őstag
Most miért?
A Poco bruttó 115ezer, a Mix2s nettó 125ezer[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Most miért? 100-200 között.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Robynho
tag
válasz tomboy0013 #1465 üzenetére
én már csak olyat veszek a redmi 4-eseinkre, aminek fekete a széle és eddig egyikkel sem volt problámánk (tokban sem), olyat már nem is váalsztok, ami nem ér el széléig, problémásak és engem személy szerint iszonyatosan zavar is,
-
őstag
Üdv a topiknak .
Nem tudom hogy hány embernek volt itt OP 3-t de érdekelne hogy mi a véleményetek a ketőtt össze hasonlítva miben másabb jobb rosszabb . Ez a 8 órás SoT nagyon megmozgatott pedig csak olvasgatni jöttem ide . Mix2s érdekelt volna még de tartok a kicsi akkutól az áruk kb ugyan az. Mostni telóm is 3400 jött ki kb már csak 2500 lehet benne és hát annyit is bír pedig nagyon jól van optimalizálva ."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
dime27
őstag
Kijelzőidő itt is meg lett a két nap alatt 8h SOT!
Két simkari egyiken folyamatos 4g, semmi játék semmi hívás csak facebook, messenger ,youtube meg sok-sok böngészés!Auto fényerővel!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Graphics
Jómunkásember
válasz WolfLenny #1482 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
A hivatalosra? Nos igen, ha a hivatalos helyen veszed: Mi Store, WayteQ , Eustock, akkor megfelelő garanciális a háttér.
Ha olyan viszonteladótól, aki tőlük vásárol, a garancia ugyanaz.
Ha sufnihelyekről, behordott vámolatlan szürkeimportból, akkor 3 db kérdőjeles a dolog...
-
WolfLenny
aktív tag
Milyen itthon a Xiaomi szervíz tapasztalatok?
Nem csak a Poco-ra értem, hanem magára a Xiaomi-ra. -
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi boltba betértem (már megint ) a minap , megkérdeztem az egyik eladót, hogy Poco, Poco armored, Poco 256, Poco 256 armored? Esetleg?
Azt a választ kaptam ez alkalommal, hogy csak ami ki van állítva azokból fog majd érkezni, tehát az alap színek és max 128/6-ban.
Eltelt már egy kis idő azóta, hogy megjelent, van valaki esetleg aki be tudott szerezni egy 256/8-as modell? Ne adj Isten, itthon tette?
Nem nagyon érdekel, ha nem armored, a tárhely-memória páros fontosabb nekem.Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Lacikaa01
csendes tag
Sziasztok! Tapasztalatom az 5D-s üvegfóliával hasonlóan gyászos. Felraktam,2 nap múlva a beszéd hangszóró mellett balra lévő balra lévő lyuknál elrepedt pedig semminek se ütöttem és zsebben volt. Most buborékosodni kezd...szóval lehet hogy többet ér egy hagyományos üvegfólia ami nem ér ki a szélekre
-
dime27
őstag
válasz tomboy0013 #1476 üzenetére
Pl h nem prémium a kinézete...igen nem.fémből van meg nem üveghátlapos de nem is annyira gagyi mint ahogy leírják egyesek vagy lehurrogják youtubevideokon!
Az meg h mit tud a mostani új frissítés után itt egy viszonylag hiteles video róla!Valamint egy kis játékteszt:
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz tomboy0013 #1474 üzenetére
Nekem bejött eddig nagyon! Meg akiknek a kezébe adtam.azoknak is! Sztem.sok tévhit kering róla a neten amiket részben direkt is terjesztenek róla valahogy a megjelenése óta ezt érzem....
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
No eddig tartott sajna a másik 5D-s üveg...berepedt a beszéd hangszóró feletti része...pedig csak a zsebemben hordtam a telót más nem volt mellette ill nem ütöttem semminek se egész nap! Ezekután nem ajánlom nyugodt szívvel ezt a full covert sőtt mondjuk egy Imak.féle verziót se mivel az alsó része eltakarja az értesítési ledet!
Remélem a hamarosan érkező Nillkin 2.5d 9h pro üvegre nem.lesz panasz!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
válasz tihibaby #1470 üzenetére
Nekem most jött meg délben a kettő db 5D üveg.Az elsőt sikeresen elrepesztettem az előlapi kameránál ahogy próbáltam arrafele kinyomni a bubikat.A másodikat már csak legfelül bepozícionáltam és hagytam h a súlyával ráfeküdjön az üvegre így a bubis rész szép lassan elkezdett felülről lefele vándorolni aztán elkezdtem egyik mutatóujjammal az egyik alsó sarok fele terelni.Persze nem ment itt se ki minden de ezután elkezdtem én is a sarkok fele óvatosan kimaszírozni mint a csávó az általam.lentebb belinkelt videóban és így siker lett.a végére!
Jah és ezután vettem.észre, hogy jött egy 422megás rendszerfrissítés is!
Most az megy felfele!Google Pixel 6a+iPad 2021
-
F.B.I.
veterán
válasz tomboy0013 #1469 üzenetére
Én is onnan vettem Redmi 5 plus-ra és sima Redmi 5-re is, mindegyik hibátlanul felment és fent van.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
tihibaby
senior tag
Hát,tudod ha a képek visszaadták volna,hogy élőben milyen a cucc kivitelezése...
Nagyon nem olyan volt,mint a termékfotókon.
Majd megnézem a Nillkin-t,abban még nem csalódtam,igaz,nem is a legolcsóbb. -
Graphics
Jómunkásember
EZt most cáfolom.
Redmi Note 5-re vettem full covert, olyat, ami középen is tapad...(5D) Elég régóta fent van, és nincs levegősödés, tökéletesen passzol rá, nem áll el, és nincs "olajfolt"
-
tomboy0013
veterán
válasz tihibaby #1464 üzenetére
A 2,5D telefonokra sose vegyél olyan fóliát aminek színezett az oldala. 10-ből 9 fellevegősödik rögtön, a maradék 1 meg később. Dolgoztam telefonos boltban ahol ugyanilyen Kínából rendelt filléres vackokat is kellett telóra rakni, de folyton fellevegősödött. Inkább olyat válassz ami nem ér ki a teló széléig, azok legtöbb esetben jók.
-
tihibaby
senior tag
válasz Graphics #1463 üzenetére
Lehet!
Annyi bizonyos,tettem már fel jópár fóliát,üveget,simán menni szokott!
Hát itt nem jött össze,alul,felül levegős maradt bármit csináltam,ez főleg annak tudatában durva,hogy alul ott az uszkve fél cm-es fekete sáv!
Lehet még megpróbálok ezután a csodás 5D üveg után egy Nillkint,de az is lehet hogy nem.
Mindenesetre szerzek előtte pár szem nyugtatót...[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
-
tihibaby
senior tag
Rendeltem ali-ról 2db tempered glass-t,olyat,mint amilyet itt valaki ajánlott.
Hát ha valaki 20 percen belől agyvérzés közeli állapotba akar kerülni,és elszórni durván 2K-t,annak ajánlom! -
Saccco
nagyúr
válasz Viktor0610 #1460 üzenetére
Értesítésekkel van gond. Nem jön meg az értesítés a HD tartalomról vagy kivilágítja a bevilágítás.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MODERÁTOR
válasz Kovács Zoli #1459 üzenetére
Pedig milyen szívesen olvasnám, hogy a jogvédett tartalmakat szeretnék nagyfelbontáson nézni, de nem tudnak, vagy hogy a kijelző szélén fényszivárgás van!?
Ja, hogy ezek a kutyát nem érdeklik (első) vagy mégsem annyira jellemzőek (második)?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Graphics
Jómunkásember
Beállt a topic?
-
laciba77
tag
Kijött a Global Stable 9.6.22.0.
Elkezdték az EU-ban is az arc alapú feloldás engedélyezését, így már elérhető Lengyelország, Franciao. és Spanyolo. régiókkal is.
-
MODERÁTOR
-
kissady
tag
válasz atiska007 #1450 üzenetére
mekkora HŰ Yeah vagyok... Meg se néztem melyik csoportba írom. Okés Pocoknál lehet hogy más a verzió. Nekem Mi Mix 2s-re ezt a verziót engedte letölteni, Play áruházban azt írja hogy kiadatlan verzió.
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
atiska007
senior tag
a play storeban van új poco launcher update, de nekem az istenért nem akarja letölteni, folyton hibát dob.
mostanra meg már e is tűnt.Hasobnló tapasztalat?
Mittudomain!
-
Aky
tag
Kijött az Unbox Therapy review https://youtu.be/xzZgO1xCJ7Q
-
atiska007
senior tag
1Hát ha 100ból állna meg, akkor már inkább itthon 115-ért és nem kell a gari miatt (sem) aggódni.
Másik jó ajánlat (gugli a barátod) GB-n vagy banggodon találtam pár napja 120k-ért 128Gb-os Mi8-at EU áfa- és vámmentes szállítással.
Akkor inkább már azt venném... Mondom, mint poco tulajMittudomain!
-
kelly7
aktív tag
Kinti rendeléssel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Tudom a garancia, de most kb százasból meg állna a 128 gb-os.
Illetve hasonló árban jobb kamerával rendelkező telefon van-e alternatívának? -
Graphics
Jómunkásember
9.6.18.0-st nem mindenki kapta meg, utána pedig visszavonták.
Kézzel nem tudod telepíteni, mert Béta tesztelőnek engedi elvileg. Legalábbis amikor próbáltam , ilyesmit írt ki.Semmi gond nincs vele, majd idővel kapja a következő elérhető OTA update-t.
-
pilu01
senior tag
Bocs hogy ennyit írok, demindig letelik aszerkesztési idő!
Rájöttem, a 9.6.18.0. az utolsó OTA.
A 9.6.14.0.-t engedte visszarakni, de arra sem lehet a Miui10-et feltenni, a hiba oka ugyanaz!
Lehet, hogy régiófüggő, vagy mi lehet a gond? -
pilu01
senior tag
Bár Itt a legfrissebb rom a 9.6.14.0. akkor most nekem hogy van frissebb?
Magyar Xiaomi Shopból való! -
pilu01
senior tag
Sziasztok
Nem tudom melyik F1 topik megy jobban, itt is megkérdezem, Stabil globálra, zárt bootloaderrel fel lehet tenni Miui10-et valahogy?
Köszi -
dime27
őstag
Másnál sem jelez hanggal bejövő üzenet esetén a messenger?!
Mi lehet a baj?!
Minden hangerő mindenhol csutkára állítva, de ha lezárom a kijelzőt és kapok üzit csak a fényjelzés villog és az sem mindíg...ha éppen nyomkodom a telefont akkor vannak chathangok a messengerben de ha lezárom a kijelzőt akkor vagy csak a fényjzés villog vagy az sem de az üzenet megérkezik...Google Pixel 6a+iPad 2021
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz jmuranyi #1416 üzenetére
Szvsz nagyon jól bírta nála, úgy látszik, hogy tanultak a mi 5 hibáiból xiaomis srácok. Abszolút pozitív ez is számomra.
Mi8ról találta esetleg valaki hasonló tesztet?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
jmuranyi
tag
Jerry teszt video.
-
Aky
tag
Holnap nekiugrom, kivancsi vagyok a MIUI 10re:
http://en.miui.com/thread-3852565-1-1.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz PowerBuldog #1412 üzenetére
A hazai xiaomis srácok anno azt mondták, hogy nincs különbség az indiai és az eu-s modellek esetén, pusztán a név tér el. Ráadásul ugye kiderült, hogy nem csak a csúcsmodellből lesz armored kiadás, hanem egyedileg rendelhető kisebb is, pl: itthon is a 128-as lesz az armored.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Saccco
nagyúr
Az Armored edition csak egy kevlár hátlapban, +2GB RAM-ban és a +128GB háttértárban különbözik.
Ettől függetlenül tényleg híresztelték, hogy az Indiában értékesített Poco QC4.0 képes.Android Authority-n is megjelent a cikk, ott a POCO India lett megjelölve forrásként.
BTW nem Flagship killer, hanem Master of Speed.
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Kedves naplóm!
Ma sikerült eljutnom az üzletbe (végre), ahol másfél hetet ígértek az új készlet megérkezéséig.
A kiállított darabok minden tekintetben korrekt minőségről árulkodtak. Sokkal rosszabbra számítottam, ennek ellenére jó volt kézben tartani, jó volt használni a pocophone-t, a kijelző sem játéktelefonos szintet hozott, bár a mix 2s vagy a mi 8 picit más dimenzió.
Mivel mindenképp telefont akartam vásárolni, átmentem egy piros üzletbe. S9+, Note 8/9, P20 pro és Mate 10 jöhetett szóba.
A mate 10 ára némi kedvezménnyel szimpatikusnak tűnt.
Az S9+ tényleg gyönyörű, de a hátlap ujjlenyomatoktól, mancsolástól volt "hangos". A kutya szájából kilógó gumicsont hasonló. És csak 64 giga a tároló.
P20 pro egyáltalán nem fogott meg.
A nótákat is kipróbáltam.Ott álltam a mobil mennyország küszöbén, közben a piros angyalok csábítottak a kapun túli világra, végül fogtam magam és elindultam a hazafelé vezető úton a régi telefonnal a zsebemben.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez nem ugyanaz a két változat, az egyik idiai régiós és ezért poco f1 armored, a másik a global és ezért pocophome, abból pedig a simát linkelted. A név régiónként változik, a tartalom ugyanaz. Van pocophone F1ből is admored.
[ Szerkesztve ]
-
8HAA
tag
válasz PowerBuldog #1404 üzenetére
Tévedésben van a cikkírója!
Pocophone F1 nem egyenlő a POCO F1 telefonnal.
Xiaomi Poco F1 Armored edition lehet már cseppállóbb és gyorsabb a töltése a Pocophone F1 nem.
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Aky
tag
Erdekes hogy a MIUI 10 betahoz elobb jon az Ok Google javitas mint a 9 global stable verziohoz.
http://en.miui.com/thread-3844417-1-1.htmlValaki esetleg telepitette mar a MIUI 10 betat kozuletek?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz kicsako #1401 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem, hogy miért titkolták el vagy miért nem akarták ezt mondani. Főleg a QC4.0-t, ott nagy csoda nincsen. A cseppnél megadhatnák, hogy IPx4 vagy hasonló.
-
kicsako
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest