- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #1525 üzenetére
és?
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #1522 üzenetére
biztos vagyok benne, nem azért van így, mert az volna a cél, hogy a magyar boltot lejárassa, lehetetlen helyzetbe hozhassa.
és hol írtak ilyet abban a kommentben amire válaszoltál?
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #1504 üzenetére
dehogy
beszélték a többi topikban, hogy kész vicc, hogy máshol meg kapható.
persze, van rá indok, meg magyarázat, de ez már akkor is ciki.
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #1390 üzenetére
nem, a témázás is ezért tűnt el. [link]
tehát nem azért, mert szarul működik.
-
joey04
titán
válasz
novinyul #1365 üzenetére
Kicsit túlzásba viszitek ezt a rinyát. Nagyon kevés az olyan vélemény, ami szerint szar, nem éri meg az árát, stb. Szimplán sokan most döbbentek rá, hogy 115-ért nem csúcskészüléket kapnak, pedig úgy élt a fejükben, mert esetleg nem ezzel a készülékekkel és a vele kapcsolatos hírekkel keltek-feküdtek. Nem tudom mit csinálnátok iPhone tulajként egy bemutató, vagy teszt alkalmával, ha már ennyi negatív vélemény is ilyen hatással van rátok. Szerintem tömeges öngyilkosságot követnétek el, amikor a 10000. ember írja le, hogy idióta agymosott zombi vagy, mert egy szart veszel 400-ért, pedig máshol negyedáron jobbat kapsz, és amúgy sincs benne bt fileküldés!4négy
Szóval jelenleg ez a topik meg arról szól, hogy stuffoljátok egymás agyát, hogy a másikban mennyi a hülye.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #992 üzenetére
na ahogy sejtettem a keskenység miatt mondta azt amit. lehet nem volt teljesen egyértelmű, de nekem lejött elsőre.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #990 üzenetére
hát kérdés mire gondolt, mert nekem is kicsi volt az iphone x a 7 plus után.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #988 üzenetére
de más a képarány, keskenyebb és a notch is benne van a méretben. ha ezeket vesszük, akkor már más a dolog. olyan, mint az iphone x és a plus modellek. hiába 5.8 a x és "csak" 5.5 a plus.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #942 üzenetére
olvastam... na meg azt is amire válaszoltál. úgy látom én jobban figyeltem, pedig nem is nekem írták.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #929 üzenetére
meg is válaszolták...
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #632 üzenetére
Sokszor. Mármint sok ember.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #57 üzenetére
hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged