- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aky
tag
válasz
Barthezz2 #1065 üzenetére
Pl Likeot sem, igen. Leginkább az hiányzik, hogy ha adott grouphoz érkezett új hozzászólás akkor appon belül van ugye erről notification de azt magán az ikonon nem látom. Be kell lépni az appba, hogy szembesüljön vele az ember, hogy jéé 3 általam követett/managelt csoportban, pagen van noti. (eddig iost használtam, ott ez így ment)
-
Aky
tag
válasz
Barthezz2 #1062 üzenetére
Szia! Köszi a választ, ezek mind így is vannak beállítva.
- gmail konkrétan tökéletesen működik csak a floating része nem megy.
- facebook autostart on, battery saver off, notification engedélyezve (minden toggle on) , recent appban lockolva. Igazából az érdekelne, hogy másnál pocon tuti, hogy működik vagy nem, mert akkor lehet, hogy rom bug talán. (másra már nem tudok gondolni) -
válasz
Barthezz2 #1001 üzenetére
A 2. képen repülőkkel illusztrálták, hogy Kína >GB > EU útvonalat jár be, viszont a "tippeknél van pár érdekes dolog":
1. The price does not include the customs duty for all shipping methods except "European Union Express", and does not include remote area fee or other payable fees from the courier as well. There is fee to be paid by the customer if the address provided is in a remote area, that fee is USD $30.
2.Please make sure the consignee's information is correct when placing the order. The Russian customers will need to provide us the full name with 3 English words (Name/Middle name/Surname).
3. Please leave us a comment if you want a sealed box. Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control" and flash the multi-language ROM for the Chinese version. The original box from manufacturer is sealed. It's only with English and without "Play Store".
Ja a szállítási módnál nincs ilyen felirat, hogy "Europian Union Express" csak DHL. Hát, nem győzött meg.
De ez itt már nagyon off.
-
HUNited
őstag
válasz
Barthezz2 #413 üzenetére
Nekem. Alig jobb a szememben mint a note sorozat. Fotó ilyesmi nem érdekel. A miuit rühellem, rmn2-n is altert tettem fel.
Egy közepes, NFC-s, Android One készüléknek 60k magasságában (eustock nettó dealeri) örülnék.
Az A1 pl NFC kivételével nagyon jó lett volna számomra.
-
válasz
Barthezz2 #361 üzenetére
Kb. ugyanaz, mint ahogy csesztetik őket fb-n a védett nevek használata miatt. Leírták, hogy nem ők csinálják, az egész EUban mindenhol ez van most, de lehazugozzák őket. Simán lehet egy félreértés a nagy kapkodásban, voltak már csúnyább bakik is üzlet nyitáskor.
A telefon viszon elég szélesnek tűnik, legalabbis egy Note5höz képest.
Azt megmondták a boltban, hogy milyen csak 6/128as lesz? Milyen színekben?
-
válasz
Barthezz2 #188 üzenetére
Én sem úszom a telefonnal, sőt, még kezet sem mosok vele.
Itt azt írják, hogy armoured változat gumis hátlapja élőben eléggé gagyi/játéknak néz ki, plusz, hogy a hangminőség sem éppen a legtökéletesebb. Nem ismerem az oldalt, de ez az egyetlen cikk eddig, ami kb. nem csak a pozitív dolgokat emeli ki.
-
marcee
addikt
válasz
Barthezz2 #148 üzenetére
Köszi az infót, ez tényleg nagyon jó ajánlat! Nekem is inkább a karbon kellene.
Jelenleg sok csúcsmodell kapható 64GB-os háttértárral is, és általában ezeknek "kedvező", vagy inkább csalogató ára, de nekem szükségem van a dual SIM-re, így a microSD nálam nem játszik, ezért 128GB-osban gondolkodom, azok meg már nem szoktak olyan barátiak lenni. De ez nagyon jó ennyiért.
Bár jobban megnézve a oneplus 6-nál 10% a felár, itt meg az indiai árak esetében 11%. Akkor inkább úgy mondom, hogy a o+6 alapára még kísértésbe ejt, de nem tetszik a tárhely, a felárral meg már egyértelműen a lélektani határ fölé kerül nálam.
Ebből a szempontból az iPhone X a nyerő, mert abból +15%-ért négyszeres tárhelyet kapsz! -
válasz
Barthezz2 #148 üzenetére
Ez remek hír.
Akkor ha nekiállok tovább reménykedni, elképzelem, hogy a 6/64-es változat lesz mondjuk 105-110k, az Eustock-nál nem lesz rá artisjus díj, azaz 100k alatti áron jelenik meg. Ezt ha vállalkozáshoz veszem meg, akkor 84k lesz. Elgondolkoztató.
Már csak az zavar, hogy gyengébb képeket készít, mint a Nokia 7 plus, nagyjából a Redmi Note 5 szintjén van, jó fényviszonyok között picit felette. -
válasz
Barthezz2 #28 üzenetére
Marketing
Plusz a Xiaomi modellek között elég nehéz volna a Mi8 és a Mix2s körül helyet szorítani neki. Illetve az USA piac miatt pedig új modell kellett.
Én vevő leszek rá, habár én is inkább Xiaomi néven venném, de jó árban, 4000-es aksis 845-ös modell nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest