- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jmuranyi #998 üzenetére
Ha ők is úgy trükköznek, mint a GB, akkor elvileg megúszható, ha nem csúszik át (mert erre nem ad garanciát az eladó és az alipay sem véd), akkor 111.000 Ftból meg is áll a telefon a vámkezelési költséggel és áfával együtt, szóval ~ Poco árban van.
Tyrel: Én csak ezt az indoklást nem értem, nézel egy versenyautót, amikor egy kisbuszra van szükséged, majd megmagyarázod, hogy mennyivel jobb is a kisbusz neked. Persze, neked az és mivel a adott esetben a telefon legnagyobb erénye pont nem kell neked, így eleve fölösleges is volt ezt nézni. A kameránál látom a MP a mérvadó (egyébként nem az, lehet egy 50 MP-es kamera is baromi rossz), viszont a selfie kameráról elegánsan elfeledkezel. A fotózási képesség terén nem akarlak elszomorítani, de legközelebb mielőtt ítéletet mondasz nézd meg pl: ezt: [link]. Én nem látom ebben azt a hatalmas üzletet, mert a Note 3-nál még a Redmi Note 5 is sokkal jobb képeket csinál, igaz ott nincs NFC és USB-C, cserébe még olcsóbb. De kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest