- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Viktor0610 #1522 üzenetére
Végülis tök mindegy, hogy mi van a háttérben, az eredetileg kinézett Poco és Mi8 helyett újratervezés volt, a párom S9-et kapott, én meg egy S9Plust
Ha nem kell a Xiaominek a kis pénzecskénk, akkor elköltjük máshol; vannak még más cégek, akik el tudják látni telefonnal a magyar vevőket
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #1525 üzenetére
és?
-
haris
őstag
Az én véleményem is az, hogy itt valami nagyon nem stimmel.
Az hogy nincs a magyar képviseletnek se Mi8 sem pocokfon az egy dolog, de hogy a weboldalt nem tudták elindítani, az szerintem gáz.
A Facebookon az egyik méltatlankodónak, aki a telefon elérhetetlenségre panaszkodott, azt válaszolták valamikor, hogy a magyar képviselet nem csak telefonokat árul, hanem porszívót, töltőket, rollert stb.
Értem én, de ezeket ugyanúgy nem lehet megvenni online, hisz nem üzemel a webshop.
Szóval itt valami nagyon félrecsúszott, csak nem akarják beismerni.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
biztos vagyok benne, nem azért van így, mert az volna a cél, hogy a magyar boltot lejárassa, lehetetlen helyzetbe hozhassa.
és hol írtak ilyet abban a kommentben amire válaszoltál?
-
veterán
válasz Viktor0610 #1505 üzenetére
Értem. Ezek szerint mégse akarja a Xiaomi annyira meghódítani Európát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Saccco
nagyúr
válasz Viktor0610 #1460 üzenetére
Értesítésekkel van gond. Nem jön meg az értesítés a HD tartalomról vagy kivilágítja a bevilágítás.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor0610 #1399 üzenetére
Elvileg azóta már van global verzió belőle, abban már van. Plusz ez nem MIUIt kapott, hanem JoyUI fantázianevű felületet (azért MIUI csak kicsit átdolgozva).
A videós teszteken viszont azt mondták, hogy hiába jobb a kamera hardvere, a színek néha fakóak és téveszt a fehéregyensúlynál is, szóval ott szerintem gyengébb lesz, bár ezek szoftveresen orvosolhatóak. Aki abszolút sokat játszik és hasznát veszi egy olyan controllernek, annak jó döntés lehet, bár árban nem olcsó, az biztos.
Viper26: De azért csak folytatod, örülök, hogy neked megér két külön off hozzászólást egy szerinted nem oda illő komment. Logika. ...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Saccco
nagyúr
válasz Viktor0610 #1383 üzenetére
Hát jó nagy he ez az F1... esssetugya.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
grafnet
veterán
válasz Viktor0610 #1381 üzenetére
Nem tudok angolul, de még a végére kellene egy ON és/vagy egy OFF is...
Bár az OFF-ot nem tudja alapból a MIUI...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
haris
őstag
válasz Viktor0610 #1375 üzenetére
De nincs is benne.
Neked kell szándékosan rosszul megadnod EU-n kívüli tartózkodási helyet ahhoz hogy egyáltalán mint opció benne legyen a menüben. És ott még engedélyezned is kell. Szóval ezt te kéred úgy hogy tudod, hogy nem tökéletes.
Mondjuk én is használom Mix2s-en, mert kényelmes. Autós tartóval a telefon, 2 kopp a kijelzőn, és felold magától, nem kell felhúzni a képernyő zárat. Viszont a semminél jobban véd, mert munkahelyen az asztalon hagyott telefont mégsem akárki babrálhatja.
De ez csak az én véleményem[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Viktor0610 #1372 üzenetére
Király.
Írok még a kijelzőről a másik topikba.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #1364 üzenetére
Az lesz Komolyan olyan a f.szom nem kellene èrzèsem van ilyenkor. Kíváncsi lennèk egy nyeremènyjátèkra, ha ott egy poco F1 lenne kisorsolva, mennyien mozdulnának rá. De persze szar, fos stb. De ha a kezèbe adnám hogy nesze használd, akkor vigyorogna mint akit b.szni visznek Mindegy ez van sajnos.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
tonerz
aktív tag
válasz Viktor0610 #1352 üzenetére
Teljesen jogos a kérésed
De az ilyen kijelentésektől kissé kinyílik a bicska a zsebemben.
Sorry -
Gergőke88
addikt
válasz Viktor0610 #1224 üzenetére
Gondolj már bele, mikor olvastál olyat, hogy egy kereskedő megmondja neked mennyi készüléket értékesített. Nem gyártó hanem kereskedő.
-
Land
veterán
válasz Viktor0610 #1136 üzenetére
Kamerájáról olvastam itt megosztó véleményeket. A1-gyel egyik bajom pont a kamera gyengesége. Várok valamilyen tesztet róla, hogy dönteni tudjak.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Carline
őstag
válasz Viktor0610 #1083 üzenetére
Régebben ezt használtam a telefonjaimon, de Redmi Note 3 SE és Note 4-nél MIUI-n nem működött rendesen, azóta meg nem próbáltam.
Ha te használod és működik is akkor teszek egy próbát a YAAB-al.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #992 üzenetére
na ahogy sejtettem a keskenység miatt mondta azt amit. lehet nem volt teljesen egyértelmű, de nekem lejött elsőre.
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #990 üzenetére
Keskenyebb, ha így jobban megfelel. Sokszor említettem már, hogy fektetett képernyőnél, ahol pl. a facebook felső sávja fix, hiába hosszabb a telefon, még annyi sem fér el rajta, mint a mostani 5,7 (6) 16:9-en, illetve kisebb annál. [kép]
Az 5,7" 16:9-es képarány szélességben 18:9-nél is már 6,3"-nak felel meg.
De egy sima állított oldalon is, bár többet láttam az oldalból, maga az olvasott területen lévő részek kisebbek. Igen, ez tegnap a pocophone F1-gyel, és a saját elephone telefonommal a kezemben lett megnézve. (a samsung már csak itthoni játszós telefon)
Azt sem mondom, hogy nem lesz ilyen telefonom, csak ez a 18.7:9-es képarány netezésre, olvasásra nem a legalkalmasabb.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #990 üzenetére
hát kérdés mire gondolt, mert nekem is kicsi volt az iphone x a 7 plus után.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #988 üzenetére
de más a képarány, keskenyebb és a notch is benne van a méretben. ha ezeket vesszük, akkor már más a dolog. olyan, mint az iphone x és a plus modellek. hiába 5.8 a x és "csak" 5.5 a plus.
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #982 üzenetére
Ha jon armored verzio akkor visszaterek a kerdesre, igerem (oregszem es ritkabban valtok mar telefont - egy biztos almam meg nem volt, a vegen meg ezt is feladom )
-
blueye
veterán
válasz Viktor0610 #977 üzenetére
Senki sem mondta h vele szemben
Ehhez van most kedvem, nem mondtam hogy nem lesz Pocophone-om valaha vagy mas Xiaomi-m vagy vmilyen mas markam. Tovabb OFFolva, ket Oppo-m volt az Umidigik elott (sajnalom h megszunt az oppostyle.com), nagyon szerettem oket, meg vivo-n gondolkodom, nem volt meg es kivancsi vagyok ra.@Duliee: volt a kezedben S2 vagy Z2 mostanaban?
[ Szerkesztve ]
-
tojaaji
aktív tag
válasz Viktor0610 #974 üzenetére
Azt hiszem S-re volt állítva, alatta volt még XS, de túl nagy a különbség a kettő között számomra
-
Aky
tag
válasz Viktor0610 #958 üzenetére
Igen, igy kellen menni de nem megy
Csatolt screenshotot latszik, hogy nem lehet engedelyezni es a retrain/delete voice model lehetoseg sem elerheto. (elso bekapcsolasnal szinten bekerte 3x a Ok Google hangmintat)
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Viktor0610 #735 üzenetére
Na, akkor nem egy síkon utazunk ma!
25-én azt az infót kaptuk, hogy fuvar díj nélkül megkajuk a készüléket!!! Nem azt, hogy ha majd a webshop elindul, es majd ha ott megrendelted és majd ha bírtad, hogy 25-ei nyitási geb@sz... Hagyjuk!
Szeretnék élni a lehetőséggel! Ehhez kellen valami kézzel fogható, de nem akarnék ezzel tovább OFFolni! (Ez az én személyes problémám!)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #735 üzenetére
1 èv garancia van a kèszülèkekre.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
grafnet
veterán
válasz Viktor0610 #732 üzenetére
Miért NE?
(Mert nincsen kedvem utazni 220+ km-t! És szeretném a Pockot... ja és voltunk szombaton!)
Van már webshop?
A garanciát sem írta még meg senki! (1 vagy 2 év)[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #723 üzenetére
De miben nincs igazam? hogy jön ide a kamera? én csak egy példát hoztam arra hogy a megapixeleknél is az volt, hogy ez kell, mert nagyobb a szám. De hogy kell-e, jobb-e valójában a szenzor ahhoz már nem értett a vásárló. Vegyed mert jobb (nagyobb MP). Ahogy szerintem itt sem tudja a 95% hogy valójában rohadtul nem éri meg neki a majd dupla ára az hogy 845-öt kap mondjuk 636 helyett ami a youtube-hoz, instagram-hoz nem igazan szukseges
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #717 üzenetére
Miért ez csúcsmodell? NFC nélkül? ami 30ezres telefonokban is van?
"Ez hülyeség. Van kamerában jobb, és vannak, akik nem költenek ennyit telefonra, tehát nincs igazad."
ertelmezni sem tudom mire gondosz(#718) novinyul: persze, fejleszteni mindig kell, nem kerdes. De ettol meg hetkoznapi hasznalatra a 6xx,7xx boven eleg. RN5 60e ez meg 110e, majd a duplaja. Kapsz erte egy erosebb procit (nagyreszt ez a kulonbseg). Kivancsi lennek mennyien hasznaljak ki a ketto kozti erokulonbseget
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #681 üzenetére
Én 105-re tippelek.
Artisjus majdnem 5k, illetve a 27% és 19% ÁFA különbözet miatt elvileg 103-ra jönne ki az ár, de kerekítettem.
Persze csak ha addig nem változik érdemben az USD árfolyam[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Viktor0610 #679 üzenetére
Miért lenne ugyanannyi?
-
joey04
titán
válasz Viktor0610 #632 üzenetére
Sokszor. Mármint sok ember.
-
*Mukeey*
addikt
válasz Viktor0610 #632 üzenetére
Lehet most érett meg bennem a sok ilyen kommenttől.Meg azért "csemegézgetnék" a webshopból pár olcsóbb kütyüt...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz Viktor0610 #620 üzenetére
Ez igaz,a jobb oldal lehetne "előre" funkció,azt sokszor szoktam véletlenül megpróbálni...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Bagoly01
senior tag
válasz Viktor0610 #602 üzenetére
Hát nekem is elég lenne a 6/64. Persze az ár miatt leginkább. Hát legeljebb ahol lesz, onnan veszem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz Viktor0610 #569 üzenetére
Ez bármilyen nyelvterületen hülyén hangzik szerintem.
(#571) haris: Oké, de én nekem nem is a Xiaomival van gondom, hanem az alnevével, Pocophone F1. Azért a Samsungnak a "Galaxy", "Young", "Note" stb sorozatának vagy a Huawei "Mate" sorozatának van értelme névügyileg is. Tud az ember asszociálni. A Pocophone F1-nél mire gondolsz? Értelmesre nem hiszem. Én egy gagyi tamagochira. Ettől még tudom mi van mögötte, de ki fog levenni a polcról egy Pocophone-t, ha megnézi a nevét és elröhögi magát?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Viktor0610 #561 üzenetére
Hát azért valjuk be elég sok balf@sz hozzánem értő eladó van elég bemenni egy médiába vagy euronicsbe
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
-
veterán
válasz Viktor0610 #506 üzenetére
Köszönöm, és neked is haris
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 866 pozitív értékeléssel***
-
grafnet
veterán
válasz Viktor0610 #466 üzenetére
A telefonok ára viszont nem.
Bár nem számoltam, lehet, csak az ÁFA különbséggel drágább a bolt!
Bár sok értelmét akkor sem látom, mert ha a weblapon is ugyanazok az árak lesznek, a szállítási ktg lesz a különbség?!
Pestiek előnyben, vidékiek: majd meglátjuk...[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Viktor0610 #282 üzenetére
A Mi2s-el kapcs. merek nyilatkozni. Ott teljesen hektikusan jött elő a hiba. Volt, akinek 1 év után, míg nekem kb. 3 éves korában. De, persze voltak szerencsése(bbe)k. Sajnos a nagy számok okán elég valószínű a gyártási és/vagy technológiai hiba.
-
Jeami
tag
válasz Viktor0610 #239 üzenetére
Nekem a Redmi 5 Plus sima fóliával esett le kb. egy méterről képernyővel lefelé járólapra. Semmi baja nem lett de lehet hogy csak szerencsém volt.
" Középmagas, középbarna, balkont hordó férfi..."
-
Tyrel
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #44 üzenetére
Válaszoltak!
Van náluk a global!
Aki rendelni akar (és hisz nekik ), hajrá![ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
dzsi23
addikt
válasz Viktor0610 #46 üzenetére
Nekem néha jól jön a zoom az A1-ben, szerintem ebben is hasznosabb lenne ilyesmi.
(#47) PowerBuldog:
Igen, ezért is írtam, amit írtam.Cronos Skyline karóra eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest