- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Donki Hóte #1518 üzenetére
-
bostone
addikt
válasz
Donki Hóte #1528 üzenetére
A Samsung nem a múlt hónapban és nem is a múlt évben kezdte meg Európa lerohanását.
Reméljük a kezdeti nehézségek után beindul a verkli. Panaszkodhatunk, hogy várakozások alatt teljesít a cég, ami az ellátást illeti, viszont mindenképp a vevők érdekeit szolgálja, amikor egy új szereplő belép a piacra.
Az S9 páros nagyszerű választás, használjátok örömmel!
Más
Egy hosszabb úton (1200km), idegen környezetben sikerült tesztelnem a gps képességeit városban és hegyek között, Google térképpel.
Két kivételtől eltekintve végig pontosan érzékelt és vezérelt.
Egy épületet tévesztett: 2-300 méter differencia.
Egy lehajthatóban az autót 10-20 másodpercig a mellettünk lévő autópályán jelenítette meg.
A mobil végig kézben tartva. A gps a pályán háttérben futott, az idő legnagyobb részét lezárt képernyővel teljesítette. Az akkut csak este töltöttem, útközben nem. -
válasz
Honnan tudod, mi történik a háttérben?
Szerinted a Xiaomi direkt nem látja el (egyebek között) a magyar boltját?Szerintem is gáz az áruhiány, meg a még mindig nem működő webshop, de biztos vagyok benne, nem azért van így, mert az volna a cél, hogy a magyar boltot lejárassa, lehetetlen helyzetbe hozhassa.
-
Norbi.
őstag
válasz
Ezèrt akinek kell a telefon, megveszi mashol, a " feketekereskedelembol"
-
marcee
addikt
válasz
Donki Hóte #1512 üzenetére
Nem bírtam ki, és pár napja beszóltam egy Mi Store-os facebook reklámra, hogy nagyon nincs jól ez helyzet, hogy se weboldal, se árlista, se készlet információ, csak tolják egyesével az akciós ajánlatokat, de még ott sincs leírva minden információ (például akciózzák a Mix 2S-t, de nem írták, hogy melyik kapacitás). Erre először ezt a választ kaptam egy magánszemélytől:
A webáruházzal kapcsolatban:"A Xiaomi a cég belső ügyeiről nem beszél a nyilvánosság előtt, és a partnerek sem adhatnak ki ilyen jellegű információkat, de annyit mondhatok, hogy a Xiaomi a feketekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut, innen pedig már látható, hogy áru nélkül a webáruház nem indítható el, már az Mi Store is áruhiánnyal küzd (főképp telefon) de azt az indulási, és indulás utáni időszakra még a változtatások előtt feltöltötték.
Mivel a webshop indulás az árukészlet beérkezésével szorosan összefügg, és nem látni mikorra indítja élesben az új rendszert el a Xiaomi, mást nem tudnak kommunikálni (és nem is kommunikálhatnak) mint azt hogy hamarosan nyitunk."A Xiaomi Magyarország is reagált, ők csak sajnálják, hogy nem tetszik helyzet.
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #1504 üzenetére
dehogy
beszélték a többi topikban, hogy kész vicc, hogy máshol meg kapható.
persze, van rá indok, meg magyarázat, de ez már akkor is ciki.
-
válasz
Donki Hóte #1506 üzenetére
De.
Csak vannak prioritások, nagyobb piacok. Pl. India szerintem most kb. mindent visz Xiaomiéknál, de Európán belül sem vagyunk túl nagy piac, ha jól sejtem. -
válasz
Donki Hóte #1504 üzenetére
Nem.
Szerintem itt nem azzal van a baj, hogy nem készült el a webshop. Sokkal inkább tudok arra gondolni, hogy ellátásbeli, egyéb problémák vannak.
-
válasz
Donki Hóte #1500 üzenetére
Olyan készüléket, amin vagy van magyar nyelv vagy nincs nem is szabadna itthon forgalmazni....
És ilyen jellegű romolás is már elég macerás tud lennie, plusz már nem annyira jellemző szerintem...
Emellett nincs árelőny se, nem mellesleg nem hivatalos.
-
joey04
titán
válasz
Donki Hóte #1390 üzenetére
nem, a témázás is ezért tűnt el. [link]
tehát nem azért, mert szarul működik.
-
soko70
aktív tag
válasz
Donki Hóte #1038 üzenetére
Igen, semmit nem piszkáltam, nem állítottam, ilyen amikor csak "kattintunk".
-
válasz
Donki Hóte #909 üzenetére
Ez remek. Én hanyagolom a x...shopot
-
válasz
Donki Hóte #800 üzenetére
Kicsit többen is vannak mint mi
-
válasz
Az Flipkart volt.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Úgy könnyű ha van webstore
-
novinyul
veterán
válasz
Donki Hóte #755 üzenetére
Èn azt mondom hogy nem rossz, van nála jobb is, de nem volt problèmám. Tisztán szól(de nem olyan telt a hangja)nem recseg be magas hangerőn, mikrofon is jó lett, nem panaszkodott senki hogy nem èrti amit mondok. Bluetooth fülessel használom(Plantronics M90) kiváló a minősège, nem dobja el soha, mellette mèg egy Band2 is folyamatosan csatlakoztatva van a telefonhoz. Csengès ereje ès minősèg kiváló(Note 5, Meizu Pro 7 volt előtte) A stereo hangzás hasonlóan van megoldva mind az S9, P20pro, a beszèd hangszóró adja a magasat, az alsó meg a közepet ès a "mèlyeket"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- iPhone 12 Kék 128GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest