- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nagyon hallottam még elromló Xiaomiról ismerősöktől (tudom vannak kivételek biztosan), de ez kicsit eltántorít tőle.
Nekünk 4 Xiaomiból 1 db romlott el eddig. Természetesen ez abból a kettőből került ki, amit a GearBestről vettünk, tehát a gari érvényesítéséhez ki kellett volna küldeni Kínába.
WayteQ szerviz elhajtott minket, ott nem vállalták a telefon fizetős javítását, viszont a tőlük 30 méterre lévő Yamoto szevizben kemény 10 eFt-ért megjavították, azóta is rendben működik.
Szóval a kínai garit csak nagy problémák esetén érdemes használni (drága a kiküldés, hosszú az átfutási idő), ha kisebb probléma van, akkor itthon tízezer Ft környékén orvosolják a gondot a Yamoto szervizben.
-
atiska007
senior tag
410 usd ~115.000 HUF mint itthon.
EU pr. line szállítással (vám és áfa mentes) + 60 centSzállítás szeptember 17.-től, mindkettő link Globál verzió (B20)
Egyetlen hátrány a gari hiánya talán...
+1: Geekbuying LWNUZJSS kóddal most $375.00 a 6/128-as, vám és áfamentes szállítás +5$
-
Hát, egy ilyen jó ár/értékű telefonnál a mini piacok, mint amilyen hazánk is,eléggé hátul van a sorban, nehezen férünk oda a kondérhoz. Szerintem már az is csoda, hogy egynél több változat is lesz belőle. Gearbestnek van trükkös szállítása elvileg, illetve sokan vesznek spemallról is. Ez utóbbihoz azt hiszem itthon is tartozik szerviz. Eustock-on se várható szerintem, mert ők is alapvetően nagy mennyiséggel kereskednek, a 8/256-os pedig eléggé rétegtermék lesz.
atiska007: Így, hogy feketére rejthető a notch, szerintem abszolút nem zavaró a dolog, inkább egy plusz, hogy elkülönül az értesítési ikonsor. Mondom ezt úgy, hogy én lábrázást kapok az Apple Xtől. Még mindig jobb, mint a széthúzható, nyitható telefon, ahol nincs notch, de van egy sérülékeny mechanika, ami mozog és úgysincs rendes porszigetelése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged