- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Kijelzőidő itt is meg lett a két nap alatt 8h SOT!
Két simkari egyiken folyamatos 4g, semmi játék semmi hívás csak facebook, messenger ,youtube meg sok-sok böngészés!Auto fényerővel! -
dime27
őstag
válasz
tomboy0013 #1476 üzenetére
-
dime27
őstag
válasz
tomboy0013 #1474 üzenetére
Nekem bejött eddig nagyon! Meg akiknek a kezébe adtam.azoknak is! Sztem.sok tévhit kering róla a neten amiket részben direkt is terjesztenek róla valahogy a megjelenése óta ezt érzem....
-
dime27
őstag
No eddig tartott sajna a másik 5D-s üveg...berepedt a beszéd hangszóró feletti része...pedig csak a zsebemben hordtam a telót más nem volt mellette ill nem ütöttem semminek se egész nap! Ezekután nem ajánlom nyugodt szívvel ezt a full covert sőtt mondjuk egy Imak.féle verziót se mivel az alsó része eltakarja az értesítési ledet!
Remélem a hamarosan érkező Nillkin 2.5d 9h pro üvegre nem.lesz panasz! -
dime27
őstag
válasz
tihibaby #1470 üzenetére
Nekem most jött meg délben a kettő db 5D üveg.Az elsőt sikeresen elrepesztettem az előlapi kameránál ahogy próbáltam arrafele kinyomni a bubikat.A másodikat már csak legfelül bepozícionáltam és hagytam h a súlyával ráfeküdjön az üvegre így a bubis rész szép lassan elkezdett felülről lefele vándorolni aztán elkezdtem egyik mutatóujjammal az egyik alsó sarok fele terelni.Persze nem ment itt se ki minden de ezután elkezdtem én is a sarkok fele óvatosan kimaszírozni mint a csávó az általam.lentebb belinkelt videóban és így siker lett.a végére!
Jah és ezután vettem.észre, hogy jött egy 422megás rendszerfrissítés is!
Most az megy felfele! -
dime27
őstag
Másnál sem jelez hanggal bejövő üzenet esetén a messenger?!
Mi lehet a baj?!
Minden hangerő mindenhol csutkára állítva, de ha lezárom a kijelzőt és kapok üzit csak a fényjelzés villog és az sem mindíg...ha éppen nyomkodom a telefont akkor vannak chathangok a messengerben de ha lezárom a kijelzőt akkor vagy csak a fényjzés villog vagy az sem de az üzenet megérkezik... -
dime27
őstag
Tudna vki olyan témákat felsorolni ahol látszódik a főképernyőn az akkuszázalék?! Jelenleg a sony Xperiasat használom de megnéznék másokat is!
-
dime27
őstag
Éjjeli képet vki tegyem már be ha csinált a telóval lehetőleg bekapcsolt Ai-val! Előre is köszi!
-
dime27
őstag
Csináltam pár képet a pocokkal Ai üzemmódban!Egész jól felismert mindent
-
dime27
őstag
5D tempered glass jó lesz a telóra ebayről?!
-
dime27
őstag
-
dime27
őstag
Van olyan webshop vagy tudtok rola ahol kék szinben elérhető a telo 6/128-as kivitelben és nem 150-ért?!
-
dime27
őstag
válasz
szabi__memo #793 üzenetére
Inkább nem!
-
dime27
őstag
130-ért tudnék venni akár most is 64/6-ost szerintetek még várjak hogy menjen lejebb a 128/6-os ára?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest