- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Lehet beállok a sorba egy 6/128 modellel, FirstPhone-nál most van 105e forintért.
Hülye kérdések feltevése indul:
- 1 év gyári gari van rá, ezt a FirstPhone rendesen adja? ROM mókolgatás (Lineage OS akár) után ugrik is a gari?
- ezzel a bevilágítással együtt lehet élni, vagy k.rva zavaró? Tudom, ez szubjektív dolog. Jelenleg egy Honor 8-at nyüstölök, nem ragaszkodom az AMOLED OLED akármilyen LED kijelzőkhöz sem, csak ez a bevilágítás érdekelne. Mi Store-ban tetszett a telefon nagyon, azon nem láttam bevilágítást, vagy ha volt, akkor pont nem fogom látni most sem
- új versenyzők a pályán, más gyermekbetegsége van amitől eldobja az ember az agyát?
- Huawei/Honor EMUI rendszerét is imádtam, nem zavarnak az átszabott felületek, egy dolog érdekelne ami viszont az EMUI-n zavart: szó nélkül képes appokat bezárni, de a multi task azt mutatja, hogy ez még fut a háttérben, de mégis újra indítja őket. Ez mennyire jellemző a MIUI-ra?
- dual SIM és microSD-re valaki használ hacket? SIM extender vagy csiszolt microSD?
- GCam felmegy rá azt olvastam, valaki meg tudja nézni esetleg, hogy fizetős Lightroomban a HDR DNG/RAW funkció elérhető-e?
- záridő manual módban mettől meddig állítható? (legkisebb-legnagyobb érték)
- audiofilektől kérdezem: normálisabb fej/fülhallgatókkal milyen a cucc?
- tok/fólia honnan érdemes, mennyi idő alatt érkezik meg? Netán itthon is kapható rá jó tok/fólia páros?A figyelmet és a válaszokat előre is köszönöm szépen!
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Xiaomi boltba betértem (már megint) a minap , megkérdeztem az egyik eladót, hogy Poco, Poco armored, Poco 256, Poco 256 armored? Esetleg?
Azt a választ kaptam ez alkalommal, hogy csak ami ki van állítva azokból fog majd érkezni, tehát az alap színek és max 128/6-ban.
Eltelt már egy kis idő azóta, hogy megjelent, van valaki esetleg aki be tudott szerezni egy 256/8-as modell? Ne adj Isten, itthon tette?
Nem nagyon érdekel, ha nem armored, a tárhely-memória páros fontosabb nekem.Válaszokat előre is köszönöm!
-
V@ns
aktív tag
válasz
PowerBuldog #1270 üzenetére
Olyan gyorsan írtok
Mire elkészülök egy hsz-el jön a következő. -
V@ns
aktív tag
válasz
atiska007 #1268 üzenetére
Ajj de k.rva csábító
Álom lenne egy nemzetközi 1 éves gari (netán 2 éves).
Nem nagyon hallottam még elromló Xiaomiról ismerősöktől (tudom vannak kivételek biztosan), de ez kicsit eltántorít tőle.Mindenesetre köszönöm szépen a linket!
Most látom, ezek 128/6-os modellek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest