- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
Bármelyikre is esik a választás, jöhet pár fnykép a Fotók, videók mobillal topikba.
-
-
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Igen? Akkor én el vagyok tájolva. Pontosabban azt tudtam, hogy India az egyik cél piac, de én úgy tudtam, hogy legalább annyira (ha, nem jobban) Európa és USA. Utóbbit erősíti az új márkanév is. India miatt maradhatott volna Xiaomi ...
(#551) nemlehet
" ... kell NFC akár vehet valami smart bandet ... " - ja, csak azzal épp fizetni nem lehet. Legalábbis a Google (vagy úgy tetszik Simple) féle megoldással. A band-ben lévő NFC fizetési lehetőség - tudtommal - ilyen "China only" megoldás."Mert mai napig találkozni olyan bolttal ... " - szerencsére az ilyen egyre kevesebb. Én eddig egyetlen egyszer szívtam be. Az egyik "Ügyfélkapunál" (útlevél hosszabbítás) nem volt csak lehúzós terminál.
" ... vagy ha éppen valami miatt le van merülve a telód, vagy éppen leejtetted ... "
Tudom, tudom ...Kérlek ne kezd már Te is!
" ... szerintem elég fű alatt lett beindítva."
Háát, a Simple pedig nagyon nem "fű alatt" működik. Az emberek szeretik (elég jó az értékelése) és tapasztalatom szerint is jól működik.(#552) haris
Elfogadom az érvelésed az elnevezést illetően
Azt viszont változatlanul tartom, hogy nem pont egy ilyen termékkel kellett volna a nemzetközi piacra lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged