- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
a Xiaomi a feketekereskedelem visszaszorítása érdekében lépéseket tesz, ennek egyik mozzanata a logisztika átalakítása, ami akadályozza az áru mozgást, jelenleg a partnerek nem kapnak árut,
Na, ezen kínomban csak röhögni tudtam
Ennyire ne nézzenek már hülyének bennünket
A feketekereskedelem visszaszorítása miatt a magyarok MiStore-ban nem kaphatnak telefont, de bármelyik webshopban vehetnek. És ezt pont a Xiaomi akarja nekünk bebeszélni, aki az árui jó részét az interneten keresztül értékesíti
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
grafnet
veterán
Erre a különbségre voltam kíváncsi!
Elvileg a különbség csak a hűtésben van!
A Te vasad nagyon durván melegszik! Akkor nagyon leveszi a frekit!
Igen, kb. 130e körül van a GIPS érték a Mix 2S-en.kicsako: az enyém most van 39%-on, 2 SIM, BT, Wi-Fi, Mi Band, 3 óra SOT, 2 óra beszéd.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Digitalis
senior tag
Dettó, nekem is teljesen megfelelő a 625-ös snapi általános használatra, én speciel az első 5G-s fecskéket várom, addig is marad RN4. (csak az értesítési led, infra, jack ne menjen már ki a "divatból"...)
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
szabi__memo
nagyúr
Félreérted ha úgy értelmezted hogy ha csúcskészüléked van az epenisz. Bár azt tartom, hogy azok erejére ugyancsak a legtöbb embernek nincs szüksége, de azokban mindig van annyi extra funkció (nfc, brutál kamera, vízállóság, stb) ami miatt simán érthető lehet a vétele, nem beszélve arról, hogy azért azok tényleg időtállóak (már amennyire telfonoknál erről beszélhetünk) ha valaki nem akar gyakran cserélni.
-
MODERÁTOR
-
CactuS
Arcképgyáros
Üveg hátlappal egyetértek, asszony nem is merte használni az A5ösét úgy csúszott. Hát, már a 6Gb ram is kicsit overkill, pláne a 8. Tárhelyből a 64 nekem elég, van NAS, amire mentek.
Tok mondjuk szerintem akkor is kéne, hogy leeséskor védje az éleit.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Graphics
Jómunkásember
A weboldal átalakítás alatt van, Facebookon kommunikálták, hogy nagyon sok készülékkel fognak indítani a szombati megnyitón, lesznek újdonságok is.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 10
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest