- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
tihibaby
senior tag
válasz Graphics #1463 üzenetére
Lehet!
Annyi bizonyos,tettem már fel jópár fóliát,üveget,simán menni szokott!
Hát itt nem jött össze,alul,felül levegős maradt bármit csináltam,ez főleg annak tudatában durva,hogy alul ott az uszkve fél cm-es fekete sáv!
Lehet még megpróbálok ezután a csodás 5D üveg után egy Nillkint,de az is lehet hogy nem.
Mindenesetre szerzek előtte pár szem nyugtatót...[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz Graphics #1360 üzenetére
Tényleg irgalmatlan fájdalomáradat van. Nem értik, hogy örüljünk, hogy ennyi pénzért ezt a hardvert meg lehet kapni.
A cikk is arról szól, hogy hol lehet belekötni. Legendd-nek kellett volna a cikket megírni.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Graphics #1335 üzenetére
A cikket frissíteni kéne, hogy ez egy gyártási hiba, nem általános jelenség. A legnagyobb kérdés ezzel kapcsolatban az, hogy a xiaomi garanciában cseréli-e.
Más:
Én leiratkoztam a másik topikról, mert már vagy 10 hozzászólást törölnöm kellett, amit be akartam írni. Azért összejött pár nettó baromság is így pár óra alatt:- kell az IP68, mert 2 ismerősének is elázott a telefonja esőben. Talán nem kéne nyomkodni, ha esik.
- ugyanez pepitában, hogy vízen, hajón, beleejtette a vízbe. Majdnem 20 évet vitorláztam minden nyáron, meséljenek még, pls (egyszer nem ejtettem telefont a vízbe)
- fényszivárgás.. Jézusom.. így terjednek a hoaxok és a nettó hülyeségek.
- OP6 kicsivel drágábban mennyivel többet tud. Ja, kicsivel, sufni GSMből megvan az F1 árának másfélszereséért.
- Műanyag ház omg, omg... Az emberek 90%-a legalább tokban hordja a telefont, megvételkor és eladáskor látja a házat. Az üveglap baromira csúszós és sérülékeny, értelme nincsen, a fém meg, ha olyan a konstrukció, akkor elég jól át tudja venni a hőt (Mi5s Plus is tudott égetni, hogy csak a széleken tudtam fogni). Minden konstrukciónak megvan a hátránya és az előnye, viszont aki abban méri a presztízst, hogy a műanyag gagyi, azt csak sajnálni tudom.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
kicsako
őstag
-
MODERÁTOR
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Graphics #1104 üzenetére
Közben néztem, hogy kihozott egy új videót az unboxing therapy (ő is a 6/128-as armoredet mutogatta), most költözik be a Poco F1-be és ott mondja, hogy ezt a telefont a gyártótól kapták, szóval az is lehet, hogy tényleg csak a kiküldött tesztpéldányokból létezik 6/128Gb-os armored verzió. Gearbesten már van előrendelés rá, de a 8/256-os már a MIX2s fölé megy árban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Graphics #1055 üzenetére
Kár, hogy sose fotózzák élből az "üveglapot", hogy látni lehessen, hogy az 5D is igazából totál sík.
Gyári xiaomi tokot vajon lehet majd kapni aliexpressen, mint anno a Note5nél?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Graphics #1026 üzenetére
Hm, lehet kevertem az RN3-assal, akkoriban váltottunk droidra WPről és eléggé sokkolónak tűnt az a videó.
Szerk: rákerestem, igen, az én hibám, RN3 volt. Off: Oppo Find X is eltört.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrel
őstag
válasz Graphics #1005 üzenetére
Áh, zaklattam őket Mi Note 3-ért de nem akarják forgalmazni... A Max 3 túl nagy, + ez a sarokból kiálló kamera nekem nagyon nem jön be...
Értem én hogy az Apple ezt csinálta és másolni kell, de szerintem ritka sz*r ötlet volt. A Poco F1 és a Mi Note 3 kamerái 100x jobban vannak a házba építve.Majd ~2 hét múlva ha megjött teló azért megírom kellett-e még rá valami adót fizetni, és ha igen akkor mennyit, hátha esetleg mást is érdekelne ez a fajta Ali-s beszerzési lehetőség...
Szerk.:
CactuS amúgy ha kíváncsi vagy akkor a Mi 6-hoz hasonlítsd, a Mi Note 3 annak a felhízlalt változata, gyengébb SoC-al, nagyobb akksival és jobb árral.[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
blueye
veterán
válasz Graphics #964 üzenetére
Pedig venni mentem - sok jot olvastam itt rola, de a mostani telefonom is boven eleg nekem, nem jatszom, inkabb munka es social appok. Persze kovezzetek meg, en mindig szerettem kalandozni (anno nem Commodore 64em volt hanem ZX Spectrumom, talan ott kezdodott ), igy lehet h egy OFF Umidigi Z2 pro-t veszek. Sok telefonom volt mar es ezt biztos konnyebben tovabb tudnam adni ezt de ebben nem vagyok racionalis, ez van.
Egy konkretumot ereztem es most kapok majd hideget-meleget: "muanyag" erzesem volt, lehet h elmegyek ujra kiprobalni de most nem vettem meg es nem azert mert nem tehettem volna meg.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Graphics #969 üzenetére
Ez jogos, én arra gondoltam, hogy szilánkosra tört a műanyag hátlap egy elég pici eséstől. Mi.com-on van több fajta gyári tok is, köztük armored szerű is, de nem találtam sehol ahol rendelni lehetne.
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Graphics #900 üzenetére
WayteQ csak a náluk vásárolt termékeket javítja. Más külső beszerzési forrású terméket nem.
Ja, de szerencsére a Wayteq szerviztől 3 ajtónyira ott van a Yamoto szerviz (ők a xiaomishop hivatalos szervize) és ők szerencsére nem olyan finnyásak, mint a Wayteq, ők bármilyen forrásból vett Xiaomi telefont megjavítanak.
(És itt nem véletlenül használtam a megjavítanak kifejezést, tényleg jó szinvonalon dolgoznak )
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Tyrel
őstag
válasz Graphics #900 üzenetére
Akkor megjavítja más... lényegtelen...
Amúgy fura egy szervíz lehet, most vagy javít egy márkát vagy nem. Pl. mikor Asus monitorommal volt gond, pont leszarták honnan van, ők (nem a WayteQ de meg nem mondom már fejből a cég nevét) voltak a márkaszervíz, megcsinálták, ez a dolguk.
[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
veterán
válasz Graphics #796 üzenetére
Látszik, hogy nem mi vagyunk a legfőbb célközönség. Indiában olyan jól működő webshopot tudtak összerakni az indulás előtt, aminek a segítségével az értékesítés indulása utáni első 5 percben 68 000 darab Pocophone F1 telefont adtak el hiba nélkül
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
hunaqua
addikt
válasz Graphics #764 üzenetére
Biztosan van! Egy szűk közösség ismeri,az izgatottan lötyögött már ott a megnyitó óta. A nagyérdemű meg nem is ismeri.Akik pedig már nyomkodták azok 99% várja,hogy vegyen más és tesztelje.Amennyiben pozitívak lesznek a vélemények,akkor kezdődnek a keresgélések. Gearbest?.Eustock? Aliexpress? stb.stb
- Jó a kamera,mert azt hallottam ,hogy sz@r!
- Egy hétig bírja az akku,mert különben sz@r!
-Elmegy a közértbe,mert különben sz@r!......ja,és a Zetor traktor egyébként is jobb!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Graphics #713 üzenetére
Nem haragszok meg érte, de igen a legtöbb ember ezért veszi meg. Mint az én 16Mpixelesem jobb mint az ami neked van, mert az csak 12-es... aztán a szenzorról meg azt sem tudja mi, még csak nem is hallott róla
Rohadtul nincs hétköznapi használatban a 845-re szükség. Mondom ezt power userként. Nyilván jó ha gyors, de a 6xx-esek bőven elegek ha nem játszol, sőt igazából nagyrészt arra is.
Az meg hogy kipróbálnád, nem jelenti azt hogy neked erre bármennyire is szükséged van. Én is kipróbálnám de anélkül is tudom hogy felesleges és olcsóbban lehetett volna egy 'jobbat' és olcsóbbat csinálni[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Graphics #701 üzenetére
az NFC-re irtam hogy semmibe nem kerül...
az meg nem annyira szubjektiv hogy a 845 nem kell az emberek 95%nak.
amugy amiket irtam egy igen jo keszuleket adnanak ki es ennyibe sem kerulne, csak jelzem (mas kerdes hogy amoledbol jo esellyel nem tud annyit beszerezni a xiaomi). ez dontes kerdese. inkabb 845ot tesznek bele mint gyengebb procit de jobb kijelzot[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz Graphics #585 üzenetére
Tudod mi a megnyugtató megoldás:
Válaszolsz neki, jól megfogalmazva, ki írod magadból, s amikor az OK-t negnyomnád akkor egyszerűen vissza lépsz a topikba!
(Sokszor megcsinálom... nekem jót tesz, s legalább "büntit" sem kapok érte.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
haris
őstag
válasz Graphics #509 üzenetére
Azt írod:
"En mondjuk steel blue-val találkoztam, nem pedig feketével."De nem tetted hozzá, hogy "kiállítva".
Mert megvenni ugye nem lehet. volt itt valaki a boltból és Ő mondta hogy a fekete lesz megvehető.
Én nem voltam ott, csak távolról követem az eseményeketIlletve a net népe szerint ilyen színek lesznek:
Ez alapján amit láttál, az fekete. De leginkább mittomén.
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz Graphics #491 üzenetére
tudod mi a simán bosszantó?
cikkeket írni nem létező árakkal. A cikk amiben 300dolláros ára van a telefonnak nem a gangesz partján született egy szádhu tollából, hanem itthon. Nettó árak cikkekben? Olvastam már életemben cikket, de árkánt soha nem nettó árakkal dobálózunk. Tehát mennyi a készülék? 410dollár. Akkor a cikkben helytelenül szerepel a 300. Konklúzió? Minek ír cikket aki nem tud egy rendes magyar cikket összehozni, a G fordítót ismeri más is, majd akkor olvasgatunk indiai cikkeket ha az érdekel, hogy ott mi a helyzet. Megjegyzem az adott cikk ma íródott amikor már van hivatalos magyar ár, nem hónapokkal korábban és az origon let közzétéve nem valami idióta videóblogger wikszes oldalán.[ Szerkesztve ]
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
HUNited
őstag
válasz Graphics #397 üzenetére
Gondolom a Wayteq nyitotta ezt az üzletet (nem néztem utána, de tudtommal ők a disztrik). Namost a GVH büntetés az éves árbevétel 4%-a. Nem 115000 forintról beszélünk.
A "központnak" meg nem az utolsó pillanatban kellene gondolkodni, vagy ha mégis, vállalják az árát. Hameg az üzemeltető vette figyelmen kívül a szerződést, beszántani és sóval behinteni :-)
-
Celithrandi
addikt
válasz Graphics #397 üzenetére
szerintem félreérted, nem az a gond hogy nincs és hogy majd lesz stb, hanem az hogy ezzel tegnap is tisztában kellett hogy legyenek. amúgy teljesen lényegtelen
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
HUNited
őstag
válasz Graphics #393 üzenetére
Engem ez nem érint. Ha érintene, nem az első lenne hogy kijárom.
A várhatóan pedig a készülékváltozatra vonatkozott, nem arra hogy általánosságban elérhető lesz vagy sem.
Szerk: nem vagyok felháborodva, nem engem vagy a családom ültették fel. Az hogy ismerem szabályokat és leírtam mit csinálnék, nem jelenti hogy érdekel :-D
[ Szerkesztve ]
-
-
HUNited
őstag
válasz Graphics #384 üzenetére
Nem, viszont fogyasztóvédelmi referens (is) vagyok, ismerem a jogszabályokat (igen, a tudatos fogyasztóról hiszi néhány kereskedő, hogy biztos ő szívott valamit).
És mellesleg telekürtölték a szaksajrót vele, hogy kapható lesz. Lehet a haveri/lefizetett oldalakról eltüntetik a sajtóközleményt, de a Google nem felejt.
-
Celithrandi
addikt
válasz Graphics #370 üzenetére
értem, akkor nincs kamu csak maximális hozzá nem értés. Csak így tovább. Mondjuk az üzletet is a legidiótább helyen nyitották meg.
-
-
noorbertt
őstag
válasz Graphics #234 üzenetére
Köszönöm az értékes hozzászólást. Úgy csápolsz mint ha személyes sértésnek vennéd azt hogy másnak mi nem tetszik. De akkor ők befejeztem és menjen a poco utáni nyálazás. Hátha értékesebb lesz a téma... Jah nem, nem lesz.
Ez hogy egy hasonló ismertetlen gg üveg karcolodik igen is plusz információ annak aki ilyen telefonba gondolkodik.Lol
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
válasz Graphics #198 üzenetére
[Fly]TWRP Method For Advanced user[/Fly]
Disclaimer:This method is for advance user who are well versed in Flasing zip through TWRP. Use this method at your own risk. MIUI Forum wont be responsible for damage to your device if something goes wrong.
Flash the zip below through TWRP:
Attachment: PocoLauncher.zip(9 MB, Downloads: 1 072)Egyenlőre twrp alól megy csak zip flasheléssel,de 29.étől bárki számára a play áruházból.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
-
veterán
mi mix 2s : 12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, 4-axis OIS, dual pixel PDAF
12 MP, f/2.4, 1/3.4", 1.0µm, AF, 2x optical zoomMi8 : 12 MP, f/1.8, 1/2.55", 1.4µm, 4-axis OIS, dual pixel PDAF
12 MP, f/2.4, 56mm, 1/3.4", 1.0µm, AF, 2x optical zoomPoco: 12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF
5 MP, f/2.0, 1.12µm, depth sensorNekem nem tűnik jobbnak, de te vagy a főokos itt...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Lehetne Amcsiban Pocophone itt meg Xiaomi Poco vagy valami hasonló a Huawei is keveri rendesen a neveket földrésztől függően.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini-ITX
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest