- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
Amikor először kipróbáltam az arc alapú feloldást, azt hittem, hogy rossz, mert túl gyorsan oldotta fel a képernyőt
Munkahelyen pár kollégával leteszteltem én is. Az első rossz minta után én is töröltem az adatot, felvettem új mintát és a kollegák nem tudták becsapni a rendszert. Gondolom ha jobb pozicióban veszed fel a mintát, akkor nehezebb becsapni.
-
-
laciba77
tag
Szia !
Nekem megjön minden Facebook és Messenger értesítés és üzenet. A Miui-ban kissé bonyolultabb az alkalmazások kezelésének beállítása (a sok lehetőség miatt) de ezeken a helyeken nézz körbe, hogy minden jól be van -e állítva:
- Biztonság app: alul az Alkalmazások kezelése: válaszd ki az alkalmazást, majd itt az Egyéb engedélyek, az Értesítések és az Adatforgalom korlátozásánál állítsd be amit szeretnél
- Beállítások - Akkumulátor és teljesítmény - Akkumulátorkímélő : alapból minden alkalmazásnál be van állítva a kímélő funkció, a számodra fontos alkalmazásoknál álltísd át Nincs korlátozásra.
-
-
-
haris
őstag
- Nem megy az "Ok Google" kimondasaval a Googel assistant inditas - ez globalis problema, tele a net vele
Szerintem ez nem hiba, hanem feature- Facebook appot nem birom ravenni, hogy jelezze a notificationoket, teljesen kuka
Ez megintcsak ugyanaz. A Facebook egyébként is teljesen kuka.
Minek arról mèg értesítést is kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tippmix
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest