- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
<Adamsky> #599 üzenetére
Szépen animált, nekem bejön, bár elején szokni kellett kicsit az előzőek után.
Egyébként szerintem átgondolt. Odafér minden infó, és mivel lejjebb jön az egész, el is éred, és nem a kijelző tetejéig kell nyújtózni a kapcsolókért. Így is kifér egy rakat értesítés is alá, plusz ezek a kapcsolók is lehúzhatók, és akkor 11 van ott(választhatóak), plusz a kapcsolók részletei is ott vannak akkor már.
Szerintem jó lett.
-
válasz
<Adamsky> #582 üzenetére
Az egy lehúzott értesítési sáv, ami MIUI 10-en is fest:
Gondolom az átdolgozott MIUI a Pocophone-ra még nem oldotta meg, hogy a noccs miatt, hogy legyen ott, ezért megy lejjebb és ahogy nézem az óra is kisebb, hogy odaférjen.
Amúgy csak akkor csúszik le oda az ikonok hada, ha lehúzod az értesítéseket. Amúgy fent van a helyén minden.
-
haris
őstag
-
nemlehet
őstag
válasz
<Adamsky> #548 üzenetére
Akinek annyira nagyon kell NFC akár vehet valami smart bandet amiben van. Tudtommal házon belül is az MI Band 3-ban már van, azt tudod így használni. Mind a kettőbe meg végül is minek?
Amúgy miért kártyázzon az ember? Mert mai napig találkozni olyan bolttal ahol nincs paypass, de amúgy tudsz kártyázni, vagy ha éppen valami miatt le van merülve a telód, vagy éppen leejtetted, kocsiban hagytad stb akkor is ott van a kártyád. Továbbá telóval nem tudsz pénzt felvenni és elég szar amikor éjszaka csatak részegen nem tudsz mondjuk egy taxiba beülni mert valami miatt nem működik a kártya terminál. (nem gyakori, csak amikor épp megszívod akkor nagyon kellemetlen)
Szerintem egyik se jobb megoldás mint a másik, mind a kettőnek megvan a maga helye.Amúgy szerintem azért sem akkor plusz az NFC a legtöbb embernél, mert azért nem olyan rég óta lehet használni itthon. Valami 2016-os cikkre emlékszek, hogy az OTP beindította kisérleti jelleggel? Nem esküszöm meg rá. Aztán lehet itt fű alatt beindult, de én pl a bankomtól semmilyen értesítést nem kaptam, hogy te figyi már ilyen meg olyan királyak vagyunk, használd az NFC-s telefonoddal. Pedig látok embereket telóval fizetni, de szerintem elég fű alatt lett beindítva.
-
-
-
-
scorpy02
aktív tag
válasz
<Adamsky> #277 üzenetére
Na fasza, ilyen is van már?
Erről még nem is hallottam...
Unbox Therapy - Pocophone F1 - How Is This Smartphone Possible?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The First Berserker: Khazan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xbox tulajok OFF topicja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest