Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Én feladtam, visszatettem gyári Indonéz romot és visszazártam Bootlader-t. Úgyse jön már hozzá frissítés...
Kicsit szétnéztem hétvégén XDA-n is, majd lehet ha már lesz másik elsődleges telefon vagy elengedem az NFC fizetést, akkor felteszek valami custom rom-ot, van már Android 14 beta is!
Esetleg bátrabbaknak van Magisk-ből telepíthető fix is, de az XIAOMI.EU-val nem működik, abban valami custom fix van. -
bupemko
senior tag
Valahol benne van a Settings-ben, most nem sikerült előbányásznom, úgyhogy nem tudom a pontos helyét, de mikor újrahúztam a telefont, akkor a first boot varázslónak volt egy lépése, ahol be tudtam állítani az érintésmentes fizetést is (itt újra meg kellett adnom a Curve kártyám adatait).
-
bupemko
senior tag
Reggel még boltban ment, most GLS futárnál már nem.
Gyanítom, hogy valami background update lehetett megint, mert Google Wallet nekem nincs is telepítve a telefonra...
Hétvégén megy fel indonéz rom és zárom vissza bootloader-t, meguntam a szórakozást...Edit: Megnéztem megint Play Integrity API Checker-rel és újra csak a középső MEETS_BASIC_INTEGRITY van kipipálva, hét elején mikor néztem, akkor még ki volt pipálva az első MEETS_DEVICE_INTEGRITY is.
-
nemszamit
tag
Azért kérdezem mert már egyszer megszenvedtem a biometrikus azonosítással... Update (12->13 környékén) után a banki appok nem működtek ujjlenyomattal. Gyári visszaállítás segített csak és mindent csináltam nulláról..
Update előtt kikapcsoltátok az ujjlenyomatot vagy nem volt gond?Köszi előre is!
-
törölt tag
Nem találkoztam semmi hibával.
Egyedül ami fura nekem aztán lehet be lehet állítani nem tudom, hogy eddig a mobilnetnél azt számolta, hogy mennyi mb -ot használtam, most meg a beállított értékből hátralevőt írja ki.
Mást nem tapasztaltam.
Nem tudom, mert lehet akár a kövi kérdés illetve lehetett volna a telepítés menete is akár
pl. nekem az adb installer rohadtul nem ment fel, pedig win10 em van friss mniden... Tök véletlen bukkantam egy leírásra, hogy az egyik régebbi verzió -t kell felrakni, ha a rendszered régebbi... Hát mondom nekem pont nem régebbi, de kipróbálom, és bumm sikerült, csak azzal a verzióval semmi mással. Szóval sok-sok kérdés lehet akár -
fujifilm1
senior tag
Én már kicsit előbbre kértem...
Felraktam. Minden rendben van vele.
A felrakás a szokásos:
A zip file download/másolás a telefonra.
Restore Magisk App. -ha kell.
TWRP install- wipe cache + reboot.
Magisk átnevezés zipre és TWRP install + reboot.
Easy DPIChanger 660 DPI-re állít. (Mert nem jól látom az apró szöveget.)
PDC tool a Digi Vowifi beállítása miatt.
Kész.
Örülünk. -
kelly416
veterán
Van hangszóró tisztító frekvenciát generáló app talán. De némely telefonban menüben is meg van ez az poció. Keress rá. Én a Poco-t nem tisztítottam így, mert nem volt miért, de valamelyik korábbi telefonomat (talán a RN4-et) kellett ilyenre fogjam. Először kiröhögtem, de amikor fénybe tartva elindítottam az appot és pofával lefelé fordítottam a telót, látszott, hogy elég sok port kirezonál magából. Utána jobban is lehetett hallani a túloldalt.
-
TheProb
veterán
Ez érdekes számomra is. Nálam sem megy, szintén EU ROM-mal. Tudtommal ha nyitott a BL, akkor nem kéne, hogy menjen, csak root-os móker után.
Kíváncsiságból, egy safetynet checker-el általi check-ről dobnál be egy screen-t? CTS Profile mismatch szokott lenni a gond, ami miatt letérdel a Google Pay.
#4442bupemko: Vissza lehet zárni custom ROM alatt is, csak utána többet nem fog bebootolni az OS.
Én emiatt engedtem el ezt a témát, nincs ingerenciám emiatt rootolni a telefont. Simple meg tökéletesen leszarja a safetynet-et.
-
bupemko
senior tag
Akkor viszont nem ugyanarról beszélünk :-)
Nekem gyári EEA-val nem volt semmi gond, működött Google Pay.
Most viszont nem gyári EEA van, mert meguntam a várakozást egy normális frissítésre és mivel szabin vagyok, gondoltam kipróbálom a China ROM alapú xiaomi.eu ROM-ot.Na ezzel nem megy a Google Pay.
-
fujifilm1
senior tag
A v12.1.3 -ben már javították azokat a "showstoper" hibákat, szóval esélyes hogy megpróbálom.
Már csak a fogyasztásról hiányzott némi infó. Köszi :)
Akik nem stable EU-t rakták fel, inkább panaszkodtak a fogyasztásra, a 11es androidon...Minden app müködik nálad? Páran erről is beszámoltak.
-
IT user
tag
A TWRP feloldás nekem is kellett, de utána ellenőrizte a digest file-t és visszadobott a TWRP menübe. Onnan indítva a frissítést ZIP signature verification failed üzenetet kaptam és csak reboot-olni lehetett.
Magamban elkönyveltem, hogy lesz egy téglám, kikapcsoltam a ZIP signature check opciót, ezután simán felment a ROM és a telefon is működik egyelőre. Azért egy kicsit zavar, hogy ez miért volt, de úgy tűnik működik. -
fujifilm1
senior tag
-
bupemko
senior tag
Azt értem, amit nem értek, hogy miért nem tud Xiaomi rendszeres security update-et biztosítani egy közép/felső kategóriás telefonhoz, ha erre még a Samsung is képes manapság, ráadásul a Samsung Galaxy A20e eléggé a közép alja, mégis jöttek rá a frissítések... Ne kelljen már azért romolnom, hogy legyen security update 1-2 havonta...
-
Tirith
tag
Valószínűleg nekem is meglett volna vele ennyi SOT, mivel a létező összes engedély megadása/ akkumulátor kímélő kikapcsolása mellett is csak elvétve érkeztek meg az értesítések a telefonra. Volt olyan applikáció(Discord), ahol csak akkor érkezett meg egy üzenet amikor beléptem. És ez nem egyedi eset volt, a xiaomi.eu fórumban is többen jelezték.
Ahogy feltettem az egyel korábbi romot, minden értesítés tökéletesen megérkezett.
-
JKalo
tag
-
kano
nagyúr
Digi topic összefoglalójában a megoldás.
-
osonte
őstag
Külföldön még nem próbáltam, de itthon menni fog. Nyilván a lefedettség nem olyan mint a nagy szolgáltatóknál, de második kártyának megfelelő. A legjobban azt szeretem, amikor a futár fel sem hív, mert szerinte 50-es szám nincs, de végigpróbálja a számom 20/30/70-el. Illetve az egészségügyben meg állandóan azt mondják, hogy csomószor hívtak (persze nem), de rossz számot adtam meg és adjak meg normálisat... Inkább már a Telekomos számom adom meg mindenhol.
-
Micsurin
nagyúr
De, gyakorlatban nem marad el a 855 mögött annyira mint amennyire beesett már az ára.
1,5 éves és? Még 2 évig támogatott, és van rendes szerviz háttér a 865 max a Pocoban lett volna ott 200-220 alatt (itt lett húzva egy határ) de itt meg bukta a garancia és eddig szinte minden telomat kellett vinni a Huaweieket többször is.
Plusz hamarabb megyek bele a OneUI-ba mint a MIUI-ba de ez meg szimpla személyes vélemény és preferencia.
mod.: sok modellt az esetemben maga a 3,5mm hiánya ki is zárt. P20-on nem volt, következőn akarom, hogy legyen újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged