- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Füleske #7312 üzenetére
Nem igazán értem milyen pillanatnyi adatot tud és honnan!? Esetleg volt számot (feszültséget) tud azonnal. Kapacitást honnan? Ahhoz töltés merítés kell, hogy pontos adatot kapj. Nem tudom, másból miből lehet azt megtudni. Szerintem semmiből. Amit még azonnal tudhatsz a feszültségén kívül, az az ellenállás esetleg, hőmérséklet...
-
Skillet
addikt
válasz
Füleske #7306 üzenetére
Az általad ajánlott megoldásoknak is számolniuk kell valamiből. Ott is írják pl, hogy maxra kell legyen töltve a telefon, különben helytelen eredményeket kaphatsz. Egy akkumulátor kapacitását nem tudod másképp megmérni, csak úgy, ha feltöltöd, lemeríted. Ez ilyen egyszerű.
De szívesen megnézem az általad ajánlott verziót is. Csináltam bugreportot. Kicsomagoltam amiket kellett, kaptam egy brutál nagy szöveg fájlt. Abban pontosan hol keressem? -
Carline
őstag
válasz
Füleske #7306 üzenetére
Én a gyorsabb utat választottam az abd parancsokkal és az alapján 80%-os az akku.
Lányomnak tervezem átadni a telefont és nem tudom neki mennyire lesz gáz az akku üzemideje.
Neki egy Nova 5T van és ott aztán gatya az akku: 45%-os... Ahhoz képest biztos jobb lesz ennek az üzemideje. Ha meg keveselli akkor egyik pesti szervízben kicseréltetem 12-13k-ért. -
Skillet
addikt
válasz
Füleske #7297 üzenetére
Nohon. Felírom, hátha... De azért még bízom benne, hogy nincs nagy gáz az akkummal. Tesztelem majd, hogy mennyit bír. Nektek amúgy milyen állapotban van a gyári akku? Mennyi SOT jön ki? Nekem szerintem 5-6 óra körül lehet. Persze nyilván 3 éves az akku, de szerintem tuti szívja is valami. Holnap csinálok egy gyári visszaállítást,
az még úgysem volt soha, hátha...
De jöhetnek a tapasztalatok, nálatok mit tud a MIUI Global 14.0.1.0 SJKMIXM? Már azon is agyaltam, hogy azóta ilyen kotvány, hogy frissítettem. -
Skillet
addikt
válasz
Füleske #7289 üzenetére
Én tudok, AccuBattery.
Amúgy akkut cserélt már valaki? Eredeti kellene, de nem tudom honnan... Alin rengeteg van, mindegyikhez oda van írva, hogy original, de Alin ez szerintem nem sokat jelent.
ha nem túl bonyolult, magam cserélném, de ajánlott szerviz is jöhet, akik nem vésővel esnek neki.
-
spiky03
veterán
válasz
Füleske #7257 üzenetére
Csodálkoztam is, hogy itt is írtátok, hogy megjött nektek rá...nálam meg semmi.
Melyiket kell innen letölteni? Ezt? Europe Fastboot ROM
És, hogy kell feltenni a telóra? Nem csináltam még ilyet sohasem.Csak olyat, ami jött a telőre és rányomtam, hogy frissítés és kész.
Amúgy van értelme feltenni? Többet ad mint a jelenlegi?
Meg szerinted/tek én miért nem kaptam meg?
-
snakebait
senior tag
válasz
Füleske #7144 üzenetére
Nekem is revanced van fent, de valami régebbi, mert alig találtam neten letölthető verziót. És ez nem is frissül. Ezen a github oldalon meg nem tudok eligazodni szintén, nem találom hol a letölthető fájl. Bocsi.
Azt olvasom, hogy minden vasárnap lefut valami ellenőrzés és ha van újabb verzió akkor frissül. Ez igaz? Jól olvastam? -
snakebait
senior tag
válasz
Füleske #7047 üzenetére
Ja, és az értesítési redőnyön, vagyis ahol a kapcsolók vannak, megjelent egy mi smart hub csík 3 színes pontal. Semmire sem jó. Rábökök és azt írja nem megjeleníthető csak beta tesztelők számára 😬Szóval egy nagy rakás 💩lett ez a 14 úgy nézem. Mert ha még benne lennének azok a néhány funkciók mint kínaiban...
-
dilajoska1
őstag
válasz
Füleske #6911 üzenetére
Hát én nem tudom de droid 12-n biztos hogy nincsenek 13-as szolgáltatások max látványra talán ( ha van ). Még ha újabb kernel is van. 13-ason úgymond a "motorháztető" alatt történt jó pár változtatás is ami megkülönbözteti a 12-től. Miui-n egyszerű app frissítéssel is változhat jó pár dolog. Pl. ott van a SystemUiPlugin...............
-
-
snakebait
senior tag
válasz
Füleske #6642 üzenetére
Nekem nem dobja fel ota-n, viszont megtaláltam XiaomiROM. com-n ezt az új verziót, de a leírásban azt írja, hogy recovery - ből kell felrakni. Akkor ez nekem gondolom nem jó 🤔 Nincs nyitott botloderem se semmi mókolás, ful gyári rendszer. Jó lehet az? Vagy linkeld már be ezt a tiédet légyszi...
-
darvinya
titán
válasz
Füleske #6534 üzenetére
Nekem volt Omnivision kamera modulom, Samsung-ot is ismerem F2Pro elsőjéből.
Mindkettő borzalom.klaya86
120Hz azért nem olyan nagy különbség 90Hz-hez.
Azaz ezek max. értékek, valóságban F2Pro tudja stabilan a 60Hz-et.
Viszont a 120Hz legtöbb használatnál 50-70Hz-et jelent.
120W-os töltés sem mindig van. -
klaya86
senior tag
-
-
törölt tag
válasz
Füleske #6295 üzenetére
Én most fel is raktam a xiaomi.eu -t.
Már rögtön a google visszaállítást nem tudom megcsinálni, mert amit ír arra nem talál eszközt. No mindegy szerencsére a mi cloud ból visszaállt aminek vissza kellett.Amit észrevettem, hogy az ujjlenyomat olvasó megint ilyen gagyibb lett, nem hasít, lassan ismer fel néha nem is elsőre.
-
törölt tag
válasz
Füleske #6252 üzenetére
Nem tudok, mivel nekem amúgy megfelel. Csak, ha már megyünk előre, 12, 12.5, 13 akkor nyilván kell újdonság nem? Hisz akkor minek 13, maradjon 12 vagy 12.5.
Egy op rendszer új száma az új dolgokat takar, ha nincs új dolog akkor csak csicskaság meg szemfényvesztés.Nálam nem volt mindig rendbe. Már nem tudom, hogy volt, de asszem a 12 nél jó volt, aztán jött a 12.5 és rohadt szar lett, aztán 2-3 frissítés után jó lett ismét, és most fasza.
Mert egyébként emlékszem, hogy annó voltak fasza ugrások talán a 8-9 vagy 10 környékén. Akkoriban tök jók voltak ezek a frissülések. Aztán kimaradt egy pár év nekem az A2 miatt, de ami most van az elég halovány updatek.
Bíztam a 13 ban, mert elég jókat olvastam róla (persze tudom mindig jókat írnak mindenről előre) de most kicsit felhúzott ez, hogy nem is nagyon van semmi.
Valahogy én olyan vagyok, mint gyerekként is, hogy várom a frissítéseket, újdonságokat, átalakulásokat, fejlődéseket, és hát egy verziószám ugrás az igazi nagy ugrás... Legalábbis annak kéne lennie.
Bár a win 8 óta nem tudom minek elvárás bármibe márazóta semmi sem az igazi.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Füleske #6104 üzenetére
Plusz a minimum fényerő eddig is zavaróan magas volt ennél a telefonnál, de most újra fel kellett raknom a Blue Light Filter app-ot mert kifolyik a szemem egy sötét szobában a minimum fényerőtől is. Azt hittem a 12.5-tel pontot tettek az irritálóan magas minimum fényerő dologra ami a 12-nél volt jellemző, de azért csak visszajött ez is a mostani frissítéssel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest