Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
Old FatBoy #7354 üzenetére
Az elozo xiaomi.eu stable (szerintem SJKCNXM). De ahogy nezem a forumokban, mar frissitette is a Google a walletet es ha installalom az update-et akkor vszinu nem mukodne tovabb
Egyelore Playben beallitottam, hogy a Wallet app ne frissuljon automatikusan. De ez se jo megoldas, mert igy nem kap hibajavitast.
-
krampoosz
tag
válasz
Old FatBoy #6976 üzenetére
-
tomboy0013
veterán
válasz
Old FatBoy #5371 üzenetére
Nincs semmi.
-
darvinya
titán
válasz
Old FatBoy #4633 üzenetére
12x tap MIUI 12-es feliratra, utána ott lesz a menüben.
-
pg1966
senior tag
válasz
Old FatBoy #3966 üzenetére
Lehet kénytelen leszek, ha nem mondja meg valaki, hogy hogy tudnám a SIM-kártyát engedélyezni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Old FatBoy #3966 üzenetére
Nem
-
válasz
Old FatBoy #3558 üzenetére
-
Tirith
tag
válasz
Old FatBoy #3420 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a segítségedet, de pont tegnap este sikerült a SIM-aktiválás. Az utolsó hozzászólásom óta nem változtattam semmin, csak minden nap többször próbáltam elküldetni az SMS-t. Tegnap végre sikerrel jártam.
Azt tudom elképzelni amit darvinya fórumtárs írt, hogy a hordozott számom még átirányítással üzemelt egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest