- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
#24556544 #6768 üzenetére
Ja csak azt se felejtsd el hogy amikor roamingolsz nem mindig ugyan arra a hálózatra csatlakozik rá. Tudom mert dualism-el használom a telómat egyik magyar másik UK SIM. Volt olyan hogy az egyik szolgáltatónál nem volt térerő míg a másiknál tökéletes volt és fordítva. Ha átraktam ugyan arra a szolgáltatóra akkor ugyan úgy nem volt egyiken sem térerő.
-
mgTerminator
veterán
válasz
#24556544 #6728 üzenetére
Lehet hogy ugyan azt csinálják mint az apple, szándékosan basszák el hogy vegyél újat. És hát ha az Apple megteheti, miért is ne? Az Apple is elszállt az árakkal, a többiek is mentek utánuk mert az emberek ígyis úgyis megveszik, ha nem kp-rá majd 5 év hitelre amit használ max 2 évig a paraszt.
-
-
Füleske
addikt
-
Füleske
addikt
válasz
#24556544 #6253 üzenetére
Szerintem nem szabad túl sokat várni semmilyen verzió frissítéstől, legyen az MIUI, android, Windows vagy bármi. Én android 5.1 - es készülékről váltottam erre, azzal se volt gondom egyébként, csak már egyre több alap app is kevesellte, másrészt pl. android auto is kellett. Sok változást 5 android verzió ugrás se hozott számomra.
-
kelly416
veterán
válasz
#24556544 #5900 üzenetére
Az almás nokia az vallás inkább, mint realis döntés. Legalábbis kis hazánkban az átlag emberek részéről. De ezt inkább hagyjuk is.
A kamera jogos érv, sajnos olcsóbb, de jó kamerás teló nem létezik szerintem. Én sem használom ki a tudást, "csak" pubg-al játszom, de én pl. azért vettem, mert a 256gigásat meg tudtam venni 120-ért (a mi9t pro telóm ment feleségemnek, az Ő redmi note4-e meg a lányomnak, így 3 telócsere ennyiért megérte), egyébként én sem cseréltem volna le a 9t pro-t. De én legalább megnyúzom a pubg-al néha akár 4 órát is, meg sokat fényképezek. Nekem az a 4 nap 4óra SOT telóhasználat nem érné meg. Akkor inkább 2 évente garis Redmi vagy Redmi Note és gari végén csere.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
#24556544 #5882 üzenetére
A 12.5 óta kb. kétharmad lett az akku idő.
májusig -amíg ki nem jött a 12.5 - stabilan három -néha négy napot is - kibírt -kevés használattal- a telefon és közel 6-10órás képernyő időket tapasztaltam, amikor egésznap nyúztam.
most két -max 3- napot tud és jó ha 6 óra képernyő idő összejön.
felraktam én is a 12.5.3 eu stable -t -adok neki néhány napot de lehet downgrage lesz belőle.Twrp-böl full wipe-al lehet visszamenni a _V12.2.4.0.- re? Vagy boot loop lesz?
-
válasz
#24556544 #5878 üzenetére
Nekem semmi téren sincsen bajom a heti eu-val, minden tekintetben tökéletesen működik nálam.
Lényegében amúgy a stable verziók is heti verziók, pontosan nem tudom amúgy mi alapján döntik el, hogy melyik heti verziót nevezik ki stable-nek, mert egyébként nem találkozok kimondottan rossz heti verziókkal.
Én kb 1-2 havonta frissítem, jó is, hogy szólsz, mert a jelenlegim már régebb óta fent van, 21.06.30, de most látom van már egész friss, 21.08.04 is.
-
válasz
#24556544 #5823 üzenetére
Valamiért mobilon mindig is hadiláb dolog volt ez az adatvisszanyerés dolog és hatékony megoldás nincs is.
Amúgy én csalódott vagyok Gcam-et illetően.
Ténylegesen éjszaka például használhatatlan fotókat csinál éjszakai módban, még a gyári kamera is jóval szebb éjszakai fotókat csinál.
PocoF2-es konfig fájl be van neki közben állítva.A régi F1-emen meg a Gcam nagyon jó éjszakai módos fotókat csinál, F2 hozzáképest botrány.
-
kelly416
veterán
válasz
#24556544 #5823 üzenetére
Nem hinném. De van felhő, vannak hozzá szabályok (csak éjjel, csak wifi kapcsolattal stb...) és automata mentés funkció. Ha hetente egyszer szinkronizál, akkor is csak kevés képed veszik el. Tudom, tudom. Nem biztonságos, kilopják az adataidat... a telefonodról sem nehezebb élő netkapcsolat mellett szerintem, úgyhogy ha akarják, már rég vitték.
-
-
kelly416
veterán
válasz
#24556544 #5816 üzenetére
Azért elég bátor dolog úgy BL-t nyitni, hogy utána sem olvasol.
Torrentes és egyéb "ingyenes" progikkal kapcsolatos beszélgetések tiltottak a fórumon. Ténylegesen ingyenes, azaz play-ből leszedhető ingyenes progi más tészta, ha olyat tud valaki ajánlani, az jöhet.
Nincs igazán hátránya, ha nem teszel kétes eredetű programokat a telóra, illetve utána olvasol időben annak amit tenni szándékozol és nem törölsz olyan progit, ami a stabil működéshez kell.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
#24556544 #5178 üzenetére
De anno csak 350 euró volt, nem mellékesen a 600 eurós Androidos tévémre még szerencsére 6 havonta adnak ki frissítést, igaz a szoftver már szinte tökéletes csak a biztonsági csomag jön és pár soha nem használt funkciót javítanak. (gondolom azt csak most vette észre valaki)
-
-
Toth_Jani
őstag
válasz
#24556544 #3007 üzenetére
Hát igen talán éppen ez a probléma szinte havonta kiadnak egy új készüléket, és nem biztos hogy a támogatásnál is annyi ember dolgozik mint a gyártásban, hiszen a támogatás, frissítés (még) ingyenes.
Az Iphone-t nem ismerem, azt tudom hogy jó drága és nincs sok modelljük, ott milyen sűrűn adják ki a frissítéseket, vagy az hibátlan amikor kiadják, és a rendszer soha nem frissül? -
Toth_Jani
őstag
válasz
#24556544 #2994 üzenetére
Tehát amit olyan sz@r állapotban adnak ki hogy napi szinten frissíteni kell, az a jó ?
Én egy ideje ezeket használom, azért általában 2 havonta kijön a frissítés, és még az F1-re is jön, igaz már szinte csak a biztonsági csomag frissül, de oda is be van ígérve a MIUI 12.
A TV-m is Droid (Philips) 6 havonta frissül a szoftvere, igaz már nem nagyon van benne hiba. -
tomboy0013
veterán
válasz
#24556544 #2959 üzenetére
Reggel nekem is kidobta, nem volt időm frissíteni, gondoltam majd este. Eltűnt és vissza se tudom hozni. Amennyire jó volt az F1 frissítések szempontjából az F2 annyira rossz. 2 hónap alatt egy biztonsági frissítést meg videó filtereket sikerült belerakni az új verzióba. A kijelzőre pedig ráférne egy alapos javítás. Meg a kamera szoftverre is. Meg a sötét módra stb. stb.
-
-
-
válasz
#24556544 #277 üzenetére
Éppen az, hogy rikta gyorsan old. Pár pillanat alatt. Mint a note 10 ha nem bugos az olvasója (hosszú történet).
A töltés közbeni melegedés note 10 alatt masszív gyorstöltővel értve sokkal durvább. Nálam a gsam jelez 42 foknál, itt már a 37-et sem közelítettük meg. Ugyan nincs 1000 fok kint, de látszik, hogy sokkal jobban kezeli ezt a telefon. Az éjszakai fogyasztása sokkal kisebb mint a note 10-nek. Simán volt annak 7-10% . Ennek 2, igen kettő. És a note 10-et alig befolyásolta, hogy aktív volt, vagy rep.gép mód. Én éjjelre repgépbe rakom, így 2%.Udpate: Note 10 SIM nélkül, repülőgép üzemmódban 7%-ot merült néztem.
TTom65! Van rajta fólia és adnak átlátszó tokot.
-
válasz
#24556544 #260 üzenetére
Na milyen?
Első Üzemidő: [kép] [kép]
Ennél másnak csak jobb lehet. Munkában és otthon is alig van térerő. Ennek az akkunak kb 80%-a mobneten volt. Rosszabbra számítottam!
Töltés: Számomra érdekes. Note 10-hez mérve mondom. Eleve adott több bank is, qc2 és qc3 is. Röviden: Még a Note 10 előszeretettel throttlingolt töltés alatt, addig ez nem. Azaz. Még az elérte a 37 fokos akkut és vissza vett, itt nem melegszik fel az akku, plusz eleve nagyobb árammal (hívjuk wattnak inkább - U*I) tölti bármilyen bankot is nézem. Az egyetlen bank ami szuper gyors töltést írt ki a Note 10 esetén, az Poco esetén is megteszi, de még több árammal tölti a pocot és ami fontos, nem throtlingol, mert nincs hő annyi, nem logikus az oka, mert nagyobb a watt amivel tolja mégsem fűt. Ha mégis levesz a töltő áramból (picit), annyira nem, mint note 10 esetén tette. Mivel az akku itt kisebb, plusz maga a throttling sincs meg vagy alag, így szumma sokkal sokkal gyorsabb a töltés. 34% akku ment bele 20 perc alatt egy holt sima qc3-as Blitzwolf bankkal ami akkor meglepő ismerve a fentieket, ha tudjuk, hogy közben végig nyomkodtam (!!!) Köszi a figyelmet. ;) Na meg több mint 500mAh-val kisebb akku van ebbe az is rárak még egy lapáttal a sebességre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged