Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
válasz
IT user #6997 üzenetére
Koszi, feldobtam en is, gond nelkul felment. Meglepodtem, azt hittem mar MIUI 14-et nem kapjuk meg, jo latni, hogy ilyen sokaig tamogatott a telefon (igen tudom, ez nem hivatalos, de akkor is
)
En szoktam hasznalni Walletet, majd holnap beszamolok, hogy sikerult -e a fizetes. Egyenlore minden oke vele latszolag. -
Füleske
addikt
-
fujifilm1
senior tag
válasz
IT user #2763 üzenetére
Ja pont most akartalak megkérni
Megtennéd azt légyszíves hogy felraksz egy terminál programot
például a termux-ot a play-ről és elindítod?
Beírod azt hogy su és nyomsz egy entert, ha erre átvált a promt $ ról kettős keresztre # akkor jó. az azt jelenti hogy akkor működik a root az új Android 11-en az EU Stable-vel. -
FeRkE
őstag
válasz
IT user #2702 üzenetére
Fel igen, kicsit tartottam en is tole hogy gond lesz, de hiba nelkul felment.
#2724 N_A_S [4G+ (LTE Advanced)]
-
FeRkE
őstag
válasz
IT user #2158 üzenetére
En amit eddig talaltam, hogy a Preferred network typenal ha bepipalom 4G-t es kilepek vissza majd megint ide, akkor nincs bepipalva a 4G (semmi sincs). Ettol fuggetlenul megy 4G-n. A VoLTE-t ujra be kellett kapcsoljam de felul az ikonsornal semmi jele. Viszont ha hivok egy szamot akkor irja, hogy HD hivas (es nem valt vissza 3G-re ugyhogy elvileg mukodik a VoLTE).
Milyen hibakat talaltak masok?
-
bupemko
senior tag
válasz
IT user #1234 üzenetére
Ha az account.xiaomi.com-ra gondolsz, akkor ott nem volt telefonszám (eddig mindenhol email címmel léptem be). Megadtam a számom, jött az SMS, most már ott van a Digis számom. Ettől még nem tudom bekapcsolni az SMS mentést Xiaomi Cloud-ba, továbbra is elhasal a Xiaomi SIM aktiválási szolgáltatás a telefonszám ellenőrzése közben...
@Soleco: köszi, ezt én is megtaláltam Google segítségével, engedve is van a nemzetközi barangolás, nem segített...
Lehet Digi-anomália lesz?
Új kérdés mindenkinek: Samsung A50-en bevált a HEIC formátum használata, kevesebb helyet foglalnak a képek. Ott nem is volt ezzel gond, Google Fotók szépen menti korlátlanul jó minőségben a fotókat. Ezen felbátorodva az új telefonon is bekapcsoltam a HEIC-et a gyári kamera alkalmazásban. Ma lőttem is pár képet meg videót, erre most mikor nézem Google Fotókat látom, hogy csak a videókat mentette le, a fotóknál ott egy áthúzott felhő ikon és azt mondja, hogy nem támogatott formátum...
-
FeRkE
őstag
válasz
IT user #1148 üzenetére
Nekem hibaval elszallt a frissites, sajna a logok nekem sokat nem mondanak, alabb lathato az utolso par sor, hatha vkinek van otlete:
ackage_extract_file took 00s.package_extract_file took 00s.
package_extract_file took 00s.package_extract_file took 00s.
I:Found no matching fstab entry for uevent device '/devices/virtual/block/dm-0' - remove
I:Found no matching fstab entry for uevent device '/devices/virtual/block/dm-0' - remove
[libfs_mgr]Unmapped logical partition product
DM_DEV_REMOVE failed for [vendor]: Device or resource busy
Cannot unmap vendor before removing group qti_dynamic_partitions.
script aborted: assert failed: update_dynamic_partitions(package_extract_file("dynamic_partitions_op_list"))
assert failed: update_dynamic_partitions(package_extract_file("dynamic_partitions_op_list"))error: 25
Updater process ended with ERROR: 7
I:Install took 3 second(s).
Error installing zip file '/sdcard/xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.5.0.QJKCNXM_48cef477b9_v12-10.zip' -
fujifilm1
senior tag
válasz
IT user #1095 üzenetére
EU-Rom függő lenne? (nekem Stable EU (xiaomi.eu_multi_HMK30Pro_V12.0.4.0) van.)
Nova launcherrel ctrl+o -ra a készülék képernyő elsötétedik a pc marad, de csak amig a screen timeout ( 30mp tart. ) aztán elsötétedik ez is.
ezután már csak jobb egérgomb vagy két koppintás a screenen (ez a beállítás is ébreszti a készüléket)
nem tudom hogy kéne működjön...
igazából ezt ctrl+shift+o dolgot nem is tudtam hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest