- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
snakebait #7316 üzenetére
Nálam ez van, hogy legyen összehasonlítási alap.
Első sor a jelenlegi töltöttség, és az MBQ_01 szerintem a kapacitás, ami a terhelés miatt ugrál, és a accubattery is ennyire tippel.
Az MB_05 pedig lehet akár a töltések száma is.
Érdekes az utódban (xiaomi 12) a kód működik, de csak az MF sorig van benne. -
Füleske
addikt
válasz
snakebait #7253 üzenetére
Nincs ilyen a telefonban, gondolom a telefonban nincs ilyen funkció harveresen beépítve. Amúgy a xiaomi health a miui 14 - gyel jelent meg a rendszerszoftverek között, de funkciója nincs ezen a mobilon.
Az órám amúgy is mutatja a pulzust. Az aláírásodból ítélve nálad is hasonló a helyzet.#7254spiky03 : Pedig van már minden gyári romra miui 14. [link] Ha OTA nem jelzi, le kell tölteni és felrakni a megfelelőt.
-
Füleske
addikt
-
Toth_Jani
őstag
válasz
snakebait #7131 üzenetére
Nem tudom, én az AdAway-t használom ott csak a listákat lehet kidobálni.
Originál YouTube alkalmazást meg akkor használtam amikor nem volt teleokádva reklámmal, az meg jó pár éve volt. igy nem tűnik fel ha valami hiányzik, a beigért linket meg a videó alatt ki szokták rakni. -
Toth_Jani
őstag
válasz
snakebait #7129 üzenetére
Igy én sem tudom, de azok mint felugró reklám ablakok vannak blokkolva, és nem csak mobilon, hanem bárhol ahol a YouTube reklám blokkoló felügyelete alatt működik.
Esetleg a reklám szűrés finomításával lehet engedélyezni, de akkor más hasonló ablakok is meg fognak jelenni. -
pg1966
senior tag
válasz
snakebait #7111 üzenetére
Ha bekapcsolod a némítást, és elindítasz valamit, aminek hangja van, az ugye némított üzemmódban nem szól. Viszont ha a hangerő gombbal felveszed lejátszás közben a hangot, akkor elvileg lesz hang. Na ez nálam véletlen-szerű, néha lesz hang, néha nem. Ezt kéne kipróbálni!
-
jFox
addikt
válasz
snakebait #7088 üzenetére
Respect.
Nekem is gyorsan lemerült a frissítés után. Mondjuk az érdekes volt, hogy a nap vége felé már 1%-on volt egy ideje, amikor felhívott egy barátom és kb. 15 percet beszéltünk. És a teló nem kapcsolt ki.
Utána felraktam tölteni egy sima (nem gyors) töltőre és reggel ugyanúgy 1%-ot mutatott. Pedig a kijelzés szerint elindult a töltés.Kikapcsoltam és rádugtam úgy a töltőt akkor gyorsan felszaladt 8%-ig. Bekapcsoltam akkor már 24%-on volt. Kicsit rajta hagytam ,most már egy gyors toltőn, de csak nem akart fentebb kúszik. Újra kikapcsoltam majd be és már 100%-on volt.
Korábban írtam, hogy USB -n nem kommunikál PC-vel, de lehet hogy már a töltés is kezdi megadni magát. Muszáj lesz mielőbb kicserélni a portot és/vagy a szalagkábelt.
Mondjuk a fentiek szerint feltöltődött, csak valahogy a kijelzés nem követte... -
bupemko
senior tag
válasz
snakebait #7059 üzenetére
Ahogy nézem megint sikerült félreérteni - 14.0.3 az XIAOMI.EU ROM, nem hivatalos EEA vagy GLOBAL ROM.
Kérdés ROM-olóknak:
Én is próbáltam feltenni 14.0.2-re, viszont érdekes módon míg 12.5-ről upgrade esetén szépen tudta kezelni a telepített TWRP-3.4.2b-0623-at (for Redmi K30 Pro --by wzsx150), addig ennél nem megy a frissítés, csak megnyitja a TWRP felületet és nem történik semmi... lehet frissíteni kellene TWRP-t?Aki XIAOMI.EU-t és egyéb custom ROM-ot használ milyen TWRP van fenn?
Most látom, hogy valamiért ez a TWRP nem látja a belső tárolót (Internal Storage 0.0MB), remélem TWRP frissítés megoldja...
Közben találtam ezt: Recovery for Xiaomi devices - Browse /lmi at SourceForge.net
-
-
Füleske
addikt
-
Carline
őstag
válasz
snakebait #7037 üzenetére
Amire válaszoltam abban ott van, hogy xiaomi.eu MIUI verzióról volt szó.
Ha másért nem, e végett megéri nyitni a BL-t. Sokféle AOSP meg tököm tudja még miféle romot pakoltam fel mikor új volt a telóm, de a végén mindig a xiaomi.eu lett a használt rom. Meg vagyok vele elégedve. -
jFox
addikt
válasz
snakebait #7027 üzenetére
Úgy van, ahogy Diaque írja.
Amit linkeltél az a Kínai változat (K30Pro) ROM-ja.
Ezt mutatja a verzió is.
V14.0.2.0.SJKCNXM
A két készülék hardveresen megegyezik. Ebből készül a xiaomi.eu ROM is. Illetve régen a fejlesztői változatból készült, nem tudom most hogy van.
Egyébként mindig kínai ROM van előbb. Maguknak nyilván hamarabb megcsinálják mint a többi régiónak.Viszont ha ezt töltötted le, akkor jó eséllyel nincs magyar nyelv és nincs Google.
De valószínűleg nem így van, mert bootloader nyitás nélkül nem enged más régió ROM-ját telepíteni sem.Ezért vagyok én is bajban. Nyitni kéne a bootloader-t, hogy át váltsák EEA-ra, de nem érzékeli ha rádugom a PC-re .
Valószínűleg bedöglött a Poco-n az usb port. -
jFox
addikt
válasz
snakebait #6989 üzenetére
Igen, mert a tiéd a gyári EEA ROM. Amit ITuser linkelt, az egy úgynevezett "főzött" ROM amit a Xiaomi.eu csapata gyárt az eredeti kínai ROM-ból.
Nálunk (az EU-ban) kétféle ROM-mal kerülnek forgalomba a Xiaomi készülékek. Az egyik a Global, a másik az EEA. Ez utóbbit szokták keverni a Xiaomi.eu ROM-olkal, ami viszont nem hivatalos gyári kiadás, hanem egy rajongói fejlesztés. -
Carline
őstag
válasz
snakebait #6935 üzenetére
Szerintem a xiaomi.eu romról volt szó. Abból már biztos hogy van 13.0.6.0 mert az van fenn a telómon.
[V13.0.6.0 stable] -
arnoka
tag
válasz
snakebait #6930 üzenetére
Most rákerestem Neked erre a telegram csoportra (XIAOMI TEHEMES | MIUI THEMES | REDMI THEMES). Képek alapján elég sok ilyen téma van, de való igaz ezek third party témák, tehát a gyári alkalmazásba nem fogod megtalálni. Ezeketet .mtz kiterjesztésű fájlként kell letölteni és egy kis trükközéssel telepíteni (szerintem nem kell hozzá root). Erről is lehet találni rengeteg leirást, elsőre amit láttam és működhet, hogy átnevezed .zip-re, kicsomagolod és a "MiRape" alkalmazással beimportálod. De nem akarom szétwarezolni az fórumot,
és természetesen mindent csakis saját felelősségre!
-
arnoka
tag
válasz
snakebait #6920 üzenetére
Szia!
Én most így nem tudok többet, de sztem néhány perc kereséssel találsz számtalant. Biztosan van még sok Iphone klón, MIUI 14 téma, widgetekkel minden földi jóval
Azt hiszem korábban láttam egy telegram csoportot is, ahol erről ment a diskurzus. (Mi themez, Xiaomi themes vagy valami ilyesmi). Keresni kell... -
-
tomboy0013
veterán
válasz
snakebait #6427 üzenetére
Milyen appok fehérek? Én nem igazán találkozom ilyennel, pedig csak sotet mód megy egész nap.
Nem tudom miket állítottál be a biztonsági mentés előtt de én külön bekapcsoltam amiről biztonsági mentést akartam csinálni és vissza is állította. Csengőhanag, háttérkép, kepzdőképernyő elrendezés, smsek, hivaslista stb... minden visszaállt. Az ikon packom kellett letölteni küldöm meg még vagy 2 appot. A fiókokba és appokba való bejelentkezés 2 koppintás volt mert azt meg Google fiókból töltötte vissza. De ez évek óta így van nálam, előző Xiaomi telón is gyorsan ment a visszaállítás.
-
-
Füleske
addikt
válasz
snakebait #6410 üzenetére
Szerintem inkább az app - oknak kellene igazodni a 12 - es android - hoz. Nálam is vannak app - ok, amiknél nem működik a sötét mód, de pl. az utoljára tavaly júliusban frissített Alpha Backup Pro - nál meg működik. Az app készítőjének kellene jelezni, hogy 12 - es android - on nem működik a sötét mód.
-
tomboy0013
veterán
válasz
snakebait #6375 üzenetére
Nekem pont az ellenkezője, ennyire idegesítő telóm még nem volt. Az elődjét nagyon szerettem és ha nincs vele hardveres gond még lehet mindig azt használnám. Ennél már az ujjlenyomat olvasónál kezdődtek a gondok. Az F1 arcfelismerése egyszerűen pazar volt, itt meg 10-ből 6-szor ha feloldott az ujjlenyomat (marha nagy fényjátékkal éjszaka) akkor már jó volt. Meg ez a nagyon magas alsó fényerő is a kijelzőnek, kifolyik a szemem ha nem használok külsős appot fényerő csökkentésre. Na mindegy, tudnám még sorolni de minek. Inkább bízom benne hogy a 13 javít rajta. Ha nem akkor megy a fiókba.
-
r0by
addikt
válasz
snakebait #6084 üzenetére
+1
Én 2020. augusztusban vettem aliról, spanyol raktárból. Még a gyári fólia van rajta. Az kezd egy kicsit karcos lenni, ahogy a nap felé fordítom. Le kellene már lassan cserélni..
Néha már kezd beröccenni., amit csak a google hírfolyamnál veszek észre. De annak is lehet, hogy nem ártana ennyi idő távlatából egy fr, mert mióta megvan, azóta az eu.dev muzsikál rajta.
Most meg várom a droid 12-t, mert azt hittem a héten fog megjelenni. Közben meg a tesztelés indul a héten..
Szerencsére semmi töltés gondom nincs. Remélem nem is lesz, mert nagyon nem tudnám, hogy mire cseréljek.. -
válasz
snakebait #5645 üzenetére
Azért az igen gáz, hogy hivatalosban előjött ez a nagyon idegesítő hiba.
Ki tudja ugye, hogy így most ez milyen sokára lesz javítva, főleg hogy ritkábban érkezik már ehhez a telóhoz hivatalos frissítés.Nekem csak annyit kell akkor ehhez tennem, hogy frissítem a Xiaomi.eu ROM-omat, de persze sokan vagyunk, akik nem mókolnak és ők most lehet sokáig fognak ezzel szívni. 😔
-
kelly416
veterán
válasz
snakebait #5580 üzenetére
Lehet, de nekem itt csak "a legújabb frissítőcsomag letöltése, a frissítés beállításai, változások, továbbiak" menüpontok vannak és egyiken belül sincs ilyen opció. Mindegy, kivárom azt a pár napot még aztán majd megkapon én is OTA, ennyire nem sürgős.
Ja? Gyári global romon vagyok mókolás nálkül, lehet ez a titok nyitja... -
válasz
snakebait #5511 üzenetére
Elektromos szempontból ez nem jó az akkunak, eladás, reklám tekintetében szuper. Régen az 5V2A volt a max, most már 18W a plafon. Nálam a töltők és kábelek bontatlanok.
[kép]
Sorban: 33W (tesztnek, vissza rakom 18W-ra), 18W, micro usb 10W, PD 3.0 max 60W. Az elsőt kivéve a telefonok max 18W-al töltenek.
Hálóban van egy C-s 5V2A, de mivel 3m hosszú a kábel olyan max 1.6 megy rajta. 👍 -
klaya86
senior tag
válasz
Szerintem az erős kifejezés, hogy senki 😄 maximum az itt fórumozók egy része. Az átlag felhasználót pont nem érdekli. Én gyári töltővel töltöm . Általában éjszaka. Sőt minden telefonomat azzal töltöttem. Nem érzékeltem drasztikus akkumulátor kapacitás csökkenést. Ha meg igen, 2 év gari, aksit cserélik. De mondom,erre nem volt példa. Egyszer valaki le is mérhetné, mennyit nyer ezekkel a lassabb töltésekkel, 20-80% közötti töltéssel stb mondjuk 2 év múlva. 😄 Egyrészt úgysem lesz másik ugyanolyan telefonja, amit ellenkezőleg tölt. Másrészt 2 év múlva vagy előbb úgy is cseréli a telefont. Teljesen értelmetlen és gyerekes ezen a töltés témán lovagolni. Mindenki okosabb akar lenni, mint a gyártó mérnökei.
-
válasz
A sajátját azért nem használom, mert nem szeretem a hiperszupermega gyorstöltéseket, hanem maximum olyat, ahol még nem ír ki semmi féle gyorstöltés szöveget se a töltőképernyő.
Legalábbis én általában nem sietek sehová annyira, 1-2A sebességgel is ugyanolyan megfelelően feltölt nekem 80%-ra legtöbb alkalommal, nem kívánok gyorsabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest