- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz
spiky03 #7258 üzenetére
"Melyiket kell innen letölteni? Ezt? Europe Fastboot ROM"
Nem, a felső recovery - t: miui_LMIEEAGlobal_V14.0.1.0.SJKEUXM_c924d9a77b_12.0.zip"És, hogy kell feltenni a telóra? Nem csináltam még ilyet sohasem."
"Update MiUI manually using system update" [link] (képekkel)
Röviden: Beállítások/telefonról/miui verzió: itt addig nyomod a középső nagy számot (13 - szor), amíg ki nem írja, hogy további frissítési opció elérhető. Így már lesz a jobb felső három pöttyös menüben olyan, hogy frissítőcsomag kiválasztása. Itt betallózod a zip - et, majd engedélyezed, hogy feltegye."Amúgy van értelme feltenni? Többet ad mint a jelenlegi?"
Annyi változás van, hogy kb. 1 GB - al több a szabad hely, és 2 helyett 5 GB is lehet a virtuális memória. A beállításokban a keresés jobb lett.A biztonsági frissítés februári."Meg szerinted/tek én miért nem kaptam meg?"
Passz. -
Toth_Jani
őstag
válasz
spiky03 #6689 üzenetére
Ezekre a célokra teljesen jó az F2, nagyjából én is erre használom zene stream nélkül.
Nekem igy 2 év után még 97%-os az aksim, és átlag 3 naponta töltöm, de amikor lehet akkor asztali PC-t használok vagy ha nincs akkor laptopot.
Nem is tudom mi kellene bele hogy váltsak, a kamera nem lényeg van "igazi" fényképezőm komolyabb helyekre, másra meg elég ez, a porci még mindig nagyon jó, a WIFI gyorsabb mint a Net előfizetésem, és az NFC is hibátlanul működik mind a boltokban, mind az Ügyfélkapus belépésnél.
Nem mellékes hogy Android 12-vel még évekig minden alkalmazás többnyire hibátlanul fog működni. -
darvinya
titán
-
Toth_Jani
őstag
válasz
spiky03 #4365 üzenetére
Nálam a legutolsó már visszavont frissítés van fent, eddig még soha nem próbáltam, de most kipróbáltam és tényleg működik, ha 3 ujjam végig húzom a képernyőn csinál egy képernyőmentést. (Én eddig gyorselérési ikonról használtam, sőt eddig az sem tünt fel hogy rögtön lehet szerkeszteni (maszkolni) is a képet.)
-
darvinya
titán
válasz
spiky03 #4326 üzenetére
Attól, hogy egyik készülékben még jó volt, attól még másikban már nem.
Cseréltem már ki 3 napos SIM-et is, mert beadta a kulcsot, pedig csak telefon próba miatt átraktam.
De lehet más hiba is.
Ezek a rettentően összetett eszközöknek hibáját megmondani, max. pénzes médium tudja.
Ez nem kapcsoló, ami vagy cseréled, vagy nem használod, miért nem kapcsol. -
ofgm
tag
válasz
spiky03 #4225 üzenetére
Szerencsére, manapság ez a "SIMPLE effekt" már nem mondható túl gyakorinak (régebben többször előfordult) de ilyenkor simple törlése és az újratelepítési művelet mindent megold. Nekem is előjött tegnap ismét, és bár elég hosszú ideig hibátlan volt. Informatikus kollegámmal már korábban beszéltünk erről a hibáról, de Ő azt gyanítja, ez valami biztonságfejlesztési protokoll, csak ezt a simple fejlesztői nem veri nagy dobra...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
spiky03 #4230 üzenetére
Én kiraktam a program Widgetjét egy képernyőre, az csak egy bankkártya kinézetű ikon arra szoktam rányomni és amikor kell neki akkor kéri az ujjlenyomatot.
Most a frissítés és az új szerződés után kérte, de én a fizetés előtt mindig rányomok hogy éppen kell-e neki, úgy biztos hogy nem tiltja le az alkalmazás a fizetést -
pg1966
senior tag
válasz
spiky03 #4127 üzenetére
Az Android 11 óta a MIUI-optimalizáció alapból bekapcsolt állapotban van (fejlesztői beállításokban az utolsó előtti sor). Nálam segített, hogy kikapcsoltam, mondjuk utána minden programnak újra be kellett állítani az engedélyeit, de nőtt az üzemidő.
Mondjuk a lebegő ablakok így eltűnnek. -
snakebait
senior tag
válasz
spiky03 #4127 üzenetére
Az első pár nap mintha jobban merült volna, de akkor sokat is nyomkodtam. Viszont nekem éjjel repülőben van plussz akku kímélő is bekapcsolva és nulla százalék a merülés.
Viszont tele van idegesítő bugokkal amit úgy néz ki csak egy újabb javító frissítés szüntethet meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fotó állvány eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged