- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
kelly416 #5910 üzenetére
Hát igen ez sajnos igy van az első Droid mobilok 3,2"-osak voltak ráadásul rezisztív kijelzővel vagyis 2 fólia volt előtte amit összenyomtunk.
Aztán a tervező is "fejlődtek" és már ők sem látják a kijelzőket, ha nem cserélődik a tervezőgárda akkor pár év múlva egy 60"-os TV-t cipelünk magunkkal. -
válasz
kelly416 #5903 üzenetére
Nem fogom teljesen megérteni, hogy hogyan lehet battle royal féle játékot mobil kijelző méreten játszani. 😁
A klánommal CoD-ban szoktunk esténként battle royal-t játszani és én táblagépen nyomom, míg a többiek mobilon és gondolok rá közben, hogy milyen nehéz lehet nekik.
Közben meg végülis ők is elvannak vele, de szerintem ehhez 10 centiről kell nézni azokat a kijelzőket, mert battle royal-ban sok fontos apró részletre kell figyelni. -
Toth_Jani
őstag
válasz
kelly416 #5898 üzenetére
Én például szinte csak a pénzügyekhez használom vagyis fizetésre utalásra, van 2 nagyon egyszerű játék rajta és a Face lite verziója.
De a mobil 2 éves a fent lévő alkalmazásokhoz brutálisan gyors, és ha nem törőm össze akkor még 2-3 évet simán kibír.
Most ha azt nézem 5 évre megkaptam 130 ezerért, miközben a szolgáltató adott volna kicsit rosszabbat ingyen, évente 120 ezerért akkor már nem is olyan rossz üzlet ez. -
törölt tag
válasz
kelly416 #5898 üzenetére
Ezt leginkább az iphone nál lenne érdemes feltenni
Amúgy én se használom nagyon ki a telót, bár a legelején játszottam rajta kicsit, de szerintem jobb befektetés 3-4 évre egy iylen teló, mint egy jóval olcsóbb.
Több frissités jön rá, nem lassul, fagyogat annyira pár év múlva, jobb aksi, pláne a kamera.
Én eddig mindig ilyen olcsó kategóriába vettem redmiket olyan 2 évre, de 2 év után már elég viseltes volt hiába nem használtam ki, na meg hát a kamera ugye.
Egy ilyen kategóriás telefon meg hasit, mint az állat, na meg 1-2 év után sem lesz a piacon akkora előrelépés, hogy annyira megérje váltani.
És ez még mindig "csak" 200 ezer alatti telefon nem 300 körüli.
Én pl. biztos nem bántam meg a vételt, pedig utálok ennyi pénzt ilyen kütyükre költeni, de legalább jó pár évre letudtam a telóügyet.
Igy több, mnit 1 év után körülnézek a telópiacon kicsit sem érzem, hogy érdemes lenne bármire is váltani. De szerintem jövő ilyenkor is nagy eséllyel ez lesz a helyzet. -
fujifilm1
senior tag
válasz
kelly416 #5888 üzenetére
Igazad van sokat számít, de én alapvetően lakásban használom és kifejezetten kevés screen time mellett változtak az üzemidők.
a12.5 előtt, mikor négy napig keveset használtam a telót akkor a screen time pár óra volt -jellemzően 4 óra alatt- hasonló szokások mellett most kettő nap körül tölteni kell.Egyébként most ez a legutóbbi eus verzió 12.5.3 nekem is mintha parányit jobbnak tűnne aksi szempontból- persze még most korai nyilatkozni...
-
bloggiold
tag
válasz
kelly416 #5841 üzenetére
Első körben pont a galéria és a képszerkesztő hiányzik az OxigenOS, azaz a Oneplus rendszeréből, illetve ami abban van az nem elégséges számomra. Ilyenkor jön vissza a kezembe a Mi9 vagy a Poco F2 Pro és azokat használom, értelem szerűen XiaomiEU-val.
A másik nem függ össze a szoftverrel, de az infra is piszkosul hiányzik. Ezer kütyü, ezer távirányító rohadt frusztráló, eddig elég volt egy Xiaomi telefon a távirányító tömkeleg kiváltására. -
törölt tag
válasz
kelly416 #5817 üzenetére
Épp ez az, hogy megnéztem a menetét a logouton, szépen le is irta, csak azt nem, hogy figyelj te hülye, mert töröl mindent.
Az volt a baj, hogy csak egy-két oldalt néztem, máshol hozzátették azt is,hogy előtte érdemes menteni.
YouTube vidit is néztem, mert először fel se ismerte a telomat a program a gépen,ott sem hangzott el.
Egy pár menetes bootloader nyitásért nem akartam 20 ezer oldalt átnyálazni, de ezek szerint kellett volna, mert egyik hiányosabb, mint a másik. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #5686 üzenetére
Sikerült saját töltőjével 90%-ra feltornászni, egyszercsak elkezdett tölteni és nem szakadt meg a folyamat a töltés animáció végénél. Most mindent mentek, holnap keresek valakit aki elvállalja. Valószínűleg hw hiba, ahogy leteszem az asztalra és koppan, néha elindul a töltés. (És egy kivételével meg is szakad utána.) Sosem bántam keményen a telefonjaimmal, sosem dobálom (max. párnára, ágyba), nem ejtem le. Még így koppanva letenni sem igazán szoktam. Nem tudom, mi okozhatta ezt.
Szerk.:
Ja? Az otg pendrive elsőre csatlakozott és azóta is üzemel, tehát valószínűleg újra menne a töltés is.
Na ezt így hogy? -
-
klaya86
senior tag
válasz
kelly416 #5654 üzenetére
Nekem biztosan megmarad legalább 2 éves koráig. Pedig eddig volt, hogy fél évente, vagy max évente cseréltem a telefonokat. Jelenleg 8 hónapos. Végre egy telefon,ami hozza amit kerestem. Lyuk /notch mentes amoled kijelző. Jó sebesség és üzemidő. Erős középkategóriás kamerarendszer. 145 ezer volt anno. Hasonlót vagy jobbat jelenleg nem tudnék venni . Szerencsére nálam szoftveres bugok nem igazán vannak .
-
tomboy0013
veterán
válasz
kelly416 #5654 üzenetére
Most már a 12.5-tel szoftveresen is mondhatni rendben van. Nekem rengeteg problémám volt eddig, de mióta rajta az új rendszer azért sokat javult a teló, főleg sebességben. Most sem tökéletes mert ment már el a főképernyőre ugrás gesztus vezérlésnél egyszer(nem reagált), illetve van hogy a hívó fél adatai csak 4-5 mp után jelennek meg a képernyőn (addig full fehér a kijelző, csak a felvevő gomb látszik), de nagyjából ennyi. A klónozott alkalmazások továbbra se látják a telefonon tárolt adatokat így lényegében legtöbbször használhatatlanok, de ezt betudom a gagyi Android 11 feature-nek.
-
snakebait
senior tag
válasz
kelly416 #5581 üzenetére
Nekem is global rom, mókolás nélkül, gyári. Azért nincs ott Nálad több menü pont mert nem tetted még akkor magad fejlesztővé. Mikor ott vagy a beállításokban, telefonról menüpont, akkor a MIUI verzió melett a Miui Globál.... stb-re bökdössél sokszor egymás után és kiugrik egy értesítő ablak, hogy Ön mostmár fejlesztő. Akkor lesz a 3pontos menü alatt több opció és ami Neked majd kell,,frissítő csomag kiválasztása.
-
snakebait
senior tag
válasz
kelly416 #5579 üzenetére
Hogy ha letöltötted arról a linkről a romot amit Füleske megadott, akkor azt értelem szerűen a Download mappába teszi. Ha a frissítés menünél jobbra fent a 3 pontra böksz és a frissítő csomag kiválasztása. Megkeresed a letöltött romot (download mappa) és annyi, tovább már csinálja magától a mobil a frissítést.
-
tomboy0013
veterán
válasz
kelly416 #5539 üzenetére
A G6 speciel elég gyenge volt kamera fronton, ment is a sírás akkoriban emiatt meg a herélt EU piacos hardver miatt. De a Poco F1-nél még jobb volt a GCam mint a G6-nál, a lényeg hogy ennél valahogy nagyon nem az igazi. Nappal jó de amint zárt térbe megyek vagy kicsit sötétebb lesz egyből kritikán aluli lesz az Urnyx féle verzió minősége.
-
klaya86
senior tag
válasz
kelly416 #5526 üzenetére
Nem rossz,de nem is kiemelkedő 🙂 nálam jelenleg 26 órája megy töltés nélkül. Automata fényerő, Aod folyamatosan megy, szokásos face+Chrome, másfél óra COD 7 óra képernyő idő . Most van 27%on. Szintén global rom. Annyi, hogy fastboot progival nekem eléggé ki lett gyomlálva a szoftver. A felesleges xiaomi és Google cuccok ki vannak írtva. Így Stabil másfél nap üzemidő ,kb 8-9 óra sot. Szerintem érdemes neked is gyomlálni kicsit. Elég sok dolog fut a háttérben, amiről az átlag user nem is tud, sőt nagy részüket a telefon nem is jelzi.
-
klaya86
senior tag
válasz
kelly416 #5514 üzenetére
Jó telefon a mi 11lite, de processzorban erős visszalépést. Az 5g változat már okés,de az drágább . A másik a kamera lyuk . Én személy szerint hányok tőle, de nyilván nem mindenkinek zavaró. A méret egyébként sok embernek szimpibb. Ha nem játszol sokat, nem zavar a picit komótosabb működés és a kamera lyuk , akkor csereld. Minden más esetben én nem tenném.
-
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #5357 üzenetére
Azt, hogy az RR rom miért nem ment fel, most nem tudnám megmondani és most asszem megyek alukálni is egyúttal, de az unbrick csak azért nem ment elsőre, mert valami hiba csúszhatott a rom-ba, leszedtem a hivatalos oldalról az 5 giga feletti teljeset és minden ok azóta. Holnap folyt.köv. egy lineageOS rommal mondjuk, de annyit még megjegyeznék, hogy fastboot-ban valószínűleg vagy tölt vagy csak szintentart töltőn, mert nem merült semmit téglás állapot előtti akkukijelzés és felébresztés között.
-
tomboy0013
veterán
válasz
kelly416 #5334 üzenetére
És mi ez a program?
Egyébként ha kukázná valaki a telót akkor így jártam, legalább muszáj lennék újat venni 😄 Nem igazán hatna meg a dolog ennyi szopakodás után. Szóval ettől ne tartson senki aki esetleg segítene.
A vírus helyzetet meg komolyan veszem, ma megyek oltásra is 😁Skillet: Ez a tavaly év végi Android frissítés óta van. Az előző frissítés úgy tűnt rendbe rakta a telót, de szépen lassan csak jönnek elő megint a gondok.
-
tomboy0013
veterán
válasz
kelly416 #5331 üzenetére
Nem értek hozzá. Meg őszintén szólva nincs se kedvem, se energiám ezzel foglalkozni. Egyszerűen annyit szeretnék, hogy az alap dolgok működjenek normálisan.
Kérdeztem már múltkor, hogy valaki nem tudna-e feltenni nekem egy normálisan frissülő Global ROM-ot az EEA helyett, de nem érkezett válasz. Hátha az jobb lenne. -
Füleske
addikt
válasz
kelly416 #5272 üzenetére
Valószínű valamelyik beépített ad vagy spy program tolja fel a reklámokat. Szerintem kb. ezek lehetnek, a darvinya által linkelt app - al törölhetőek :
com.miui.analytics
com.miui.hybrid
com.miui.hybrid.accessory
com.miui.msa.global
com.xiaomi.joyose
com.miui.daemon
(esetleg)com.android.providers.downloads.ui
Nálam ezek (is) törölve vannak. -
kelly416
veterán
válasz
kelly416 #5250 üzenetére
Jó, lejárt a szerk. idő, csak én vagyok lemaradva.
-
Toth_Jani
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged