Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Érdekes, kíváncsi lennék, hogy ez mitől függ akkor...
Mod: Xiaomi.eu forumon most olvastam egy thread-et, ahol valakinek úgy javult meg, hogy a stable-re váltott a beta-ról. Esetleg már is meg tudja még innen erősíteni, hogy xiaomi.eu stable ROM-mal megy a google pay? Netán szintén működik, de bétával?
-
bupemko
senior tag
Nekem nem ment Digi/Telekom SIM-mel az aktiválás, elengedtem.
MIUI fiók/felhőnek semmi értelme szvsz, pillanatok alatt tele lett képekkel és ahogy olvastam ha törölném, akkor készülékről is törölné.Nekem ez az első MIUI telefonom, soha többet nem fogok ilyet venni, az biztos. OnePlus, de még Samsung rendszere is fényévekkel jobb ennél... Ha lesz rá ROM, ami MIUI-mentes, akkor esélyes, hogy arra váltok majd. Szerencsére a telefon gyorsasága egyelőre kárpótol.
Curve témával kapcsolatban nekem sikerült aktiválni Google Pay-ben a kártyát, de most volt ismerős, akinek szintén nem ment új kártyával, máshol is azt olvastam, hogy elég random kinek megy, kinek nem sajnos...
-
Masooo
aktív tag
Elég régóta figyelemmel kísérem a fórumot, mert a készülék iránti érdeklődésem egyik pillére volt. Megnéztem, és van sok jó dolog az Eu-ban, de gondolom ezek idővel részben megjelennek majd a globálban is, prsze lehet tévedek. Jelem pillanatban azonban nem tervezek romolni, csak azon kérdéseket teszem fel melyek megfogalmazódtak bennem, de megfelel a telefon ahogyan van, kivétel hogy a gcamot feltelepítettem rá. Azért köszönöm, nézegetni fogom a linkelt fórumot is, hátha meghozza a kedvem
-
ofgm
tag
...áááááááááááá, agyhalált kapok, most meg 0 másodperc, és elvégezettnek tekinti, miközben meg persze semmi nem történt, szerintem szavazzuk meg: - a telefont vágjam a falhoz, vagy a laptopot tapossam meg???
(azt szokták mondani, a gép csak azt csinálja. amit az "ember" belétáplál) (asszem én nem jól táplálom az enyémet)(...de mi lehet az...?) -
dfilpo
csendes tag
Nálam is ugyanez volt, 12.0.8.0-ról ment az update.
Kamera alkamazás, messenger, galéria, chrome folyamatosan bezárt. Én egyelőre visszaraktam a 12.0.8.0-t.(lehet csak én nyomtam valamit félre, de a visszaváltás során egyszercsak twrp-ben talátam magam, és törölnöm kellett a teljes tárhelyet, hogy újra fel tudjam tenni, így adatvesztéssel járt a művelet.)
-
mgTerminator
veterán
-
bupemko
senior tag
Ok, jogos. Elég új a telefon, úgyhogy szerintem sokan (én is) még a gyári fóliával használjuk (mondjuk korábbi OnePlus 3-nál még most is a gyári van rajta, pedig vettem hozzá párat...
). Ez mondjuk nem olyan jó tény, én is észrevettem, hogy jobban karcolódik, de úgy vagyok vele, hogy amíg nekem nem zavaró meg nem kezd el felválni, addig jó a gyári. Ha gáz van, akkor nekem az első az lesz, amit Kolondrum javasolt, a fórumot meg a blogját olvasva elég intenzív fizikai behatásoknak teszi ki esetenként a telefont, szóval ha neki bevált valami tok/fólia/üveg, akkor szerintem nekem is jó lesz!
Mi Mover szerencsére fenn van Google Play Store-on is, én inkább onnan telepíteném, nem mindenféle alternatív/gyanús forrásból, ahol ki tudja mit csomagolnak még mellé...
-
bupemko
senior tag
-
TpS
őstag
Igen ennyi volt. A twrp, amit felrakott, amúgy ugyanaz, mint amit az eu oldalról is le lehet tölteni, kínai nyelven jön be. Jobbról fentről a harmadik gomb, majd a következő képernyőn a jobb felső sarokban egy földgömb szerű ikon, arra bökve lehet angolra állítani.
Az eu dev-re szépen vissza tudtam tölteni a note 10 cloud mentést.
-
FNZ
őstag
NE asztali gépen nézzed böngészőben, mert az több esetben drágább.
kipróbáltam én is, amit itt javasoltak: rakd be kosárba és az androidos applikációban nézzed az árakat, majd onnan rendeld meg, én is úgy csináltam.
Tapasztaltam én is, hogy böngészőben beraktam a kosárba pl egy kínai raktárból 460$-ért, majd rögtön megnéztem az applikációt és meglepődve láttam, hogy ott már csak kb. 370$-t ír, de ez nem mindegyiknél van így, ki lehet fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest