- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
válasz
Dsandor8200 #815 üzenetére
Amikor hangerő gombra előjön a csúszka akkor nyomj rá a fogaskerékre.
-
PACSA75
őstag
Hali. Én is boldog 6t tulaj lettem, egy Samu S9 et cseréltem erre. A csere oka a két sim lehetőség. Egyelőre tetszik, bár a mérete annyira nem jön be, és kamerában is jobb volt a Samu, de még tesztelem. Kellett valami újdonság, a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó bejövős.
-
Dsandor8200
újonc
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy hangerő állításnál van arra lehetőség, hogy ne a média hangerejét, hanem a csengetés hangerejét lehessen változtatni? Kerestem a beállításoknál, de nem találok erre vonatkozó módosítási lehetőséget. Lehet, hogy valamikor én állítottam el valamit...? -
Divinity
őstag
Maga a Stock közeli Android pl húzó erő lehet. Na meg az engedélyzett mókolás. Huaweinél kapsz egy EMUI-t és ha nem tetszik hát így jártál.
Ellenben telejsítményben kb pariban vannak. Kamerában jóval durvább a Mate 20 Pro sőt tudtommal üzemidőben is. A feature-set is előnyösebb az EMIU-n már ha szereted azt a rendszert.
Viszont árban a 6T felé húzna az ember hisz kb fél áron van.
Neked kell mérlegelni mi az ami neked számít. -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, azzal a kerdessel fordulok feletek, h a mate 20 pro es a oneplus 6t kozott milyen ervek billentik az arat leszamitva a oneplus fele a merleget. Regen droidos voltam, aztan note 3 utan attertem iphone ra de ugy erzem itt az ideje ujra visszaterni androidra es szeretnem ha pozitiv tapasztalatok ernenek. Tudom h mind a ket eszkoz jo valasztas lenne, de kivancsi lennek azok velemenyere akik pont ugyanezen a ket keszuleken dilemmaztak, es vegul a oneplus mellett dontottek, h mik voltak a donto ervek. A valaszaitokat elore is koszonom!
-
Divinity
őstag
Igaz 6-ra de én 5T-ről váltottam, az nem feltétlen érte meg. Most így érzek a 6 és a 6T között is szóval szerintem ha nincs problémád az 5T-vel akkor nem ér meg nagy felárat. Mindenben jobb egy kicsit és kb ennyi.
Ismerősümnek 6T van és neki pl nem jön be az in-screen fingerpint, lassúcska azt mondja. Szóval egy egy so-so pont. Kamerában combosabb mint az 5T de nem váltja meg a világot. Sebességben is jobb de az 5T se szégyenkezhet. -
TomFace
tag
Üdv, milyen kijelzővédő fóliát ajánlanátok OP6-ra? Az üvegfólia nekem nem jött be, az eredeti fóliát pedig az előző gazdija levette. [Egy ilyet] raktam rá a héten, de a leírás ellenére nagyon torzítja a színeket, mintha folyton zsíros lenne a kijelző
Köszi előre is! -
burzum
tag
Valtott valaki 5t-rol? Megerte a valtas?
-
Viper26
nagyúr
DRM info szerint mi a security level, 1? HD stream miatt.
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, ma végre ideért az én OP6T-m is. Még ismerkedek vele, de már nagyjából sikerült belaknom.
Azt valaki meg tudja mondani, hogy hol tudom beállítani, hogy ne pöttyök legyenek egy-egy alkalmazásnál, ha értesítést küldött, hanem számok?
-
krisi08
tag
Van egy eladó bontatlan OnePlus 6T-m ha érdekel valakit 8/128 189.900 Ft
-
Kkromer
aktív tag
válasz
ForRedGlory #792 üzenetére
Nem bántad meg, h váltottál a Samsung Note 9-ről?
Miben jobb, rosszabb a One Plusz 6T? -
eddhunter
tag
válasz
ForRedGlory #789 üzenetére
Nem túl szerencsés, hogy két topic van...
-
ForRedGlory
félisten
Rendelt mar esetleg valaki uveg foliat? Ha igen, milyen? Ha nem, lehet erdemes lenne csoportosan rendelni, amivel sporolhato lenne a szallitasi dij. Benne lenne valaki?
-
hajbel
addikt
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
Megmutathatták volna, hogy mégis hogy fog kinézni, mert ebből arra következtetek, hogy narancssárga/kék színű lesz, ami azért elég idétlenül mutat egy felnőtt férfiember kezében.
-
YAS-dude
őstag
válasz
ForRedGlory #786 üzenetére
"kolbászzsírmetál"
-
gilfoyle
őstag
Lesz McLaren edition is? Most jött a hírlevél...
[link] -
csenor
senior tag
válasz
ForRedGlory #783 üzenetére
Engem az a 7 Euros posta zavar egy kis borítékra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ghiottone #781 üzenetére
Ez hova van leírva? Csak mert az accounton erről szó sincs. Akkor kenjék a hajukra... Egyáltalán elfogadott volna két kupont ez a szutyok? Csak mert a telefon vásárláskor a prority shippingre is volt voucher, amit felhasználtam. Mondjuk azt sem értem miért dollárt ír, de ez legyen a legkisebb gondom. Na de most chatelek egyet a supportjukkal, remélem lesz értelme.
Promo Code: XXXXXXXX
Status: Unused
Offers: Referral Program
Description: $20 (and equivalent) off Accessories and Gear
Applicable Stores: Magyarország
Validity Date: 2018.11.10 ~ 2018.12.11 -
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #780 üzenetére
Telót is vettél hozzá? Csak akkor engedi a 20 eurót tartozékra felhasználni, ha az telefonvasárlás mellett történik. Magában sajnos a voucher csak tartozék vásárlásra nem használható fel.
-
ForRedGlory
félisten
Mi a tök van a 20 euros kuponnal?
Gondoltam felhasználom így, hogy kijött az üveg fólia, ott is van a felhasználatlan voucher az accountomon, de amikor beírom, akkor ezt írja:
"The Code has been claimed, Please select the coupon to use directly."
Marha vicces... mintha felhasználtam volna, pedig nem... tapasztalt már valaki hasonlót?
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki téglát csinált volna a 6T-ből vagy csak egyszerűen vissza szeretné zárni a bootloadert és mindent a gyári 9.0.5 OOS-re visszaállítani, javaslom az alábbi oldalon található leírást, nekem segített:
OP 6T MsmDownloadTool V4.0 (OOS 9.0.5)
-
Boli77
tag
Sziasztok! Tegnap voltam egy kis bulin . Csináltam pár videót és képeket OnePlus6t vél. Csatolok linket egy videóról , szerintem magáért beszél. Hang az olyan amilyen. Szerintem nincs min szégyenkeznie a készülékünknek. Nem megy a link ☹️
https://photos.app.goo.gl/T2UcjjKm7dsWdq5q8 -
ivatti10
aktív tag
Én ma néztem rá a Rendszerfrissítés menüben, lekérdeztem, és megjelenítette. 5 perc alatt fenn volt. Egyébként létezik a playből letölthető Oxygen Updater, az már vagy 4 napja jelezte. Mivel nem ismerem a működését, nem mertem megkockáztatni a rajta keresztüli frissítést. (Régi OnePlusosok biztos bővebb infókkal rendelkeznek, jöhet is, ha olvassa valamelyikőtök.
)Hasonló lehet ez a progi, mint a Huaweinél a HiCare.
-
Oberthur
tag
Frissített a telefonom 9.0.6 ra.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Oneplus 3 és a Oneplus 6t töltője egyforma, kompatibilisek egymással? Tehát a 6t-t tölthetem a 3-as töltőjével és fordítva? Itt ugye nem magára az usb type C-re gondolok, az tudom hogy stimmel, hanem magára a Dash Charge-ra.
Boli77: Köszi, ez szuper.
Így akkor nem kell annyi töltőnek elöl lennie.
-
hardline
senior tag
Mivel megjelent a Mobilarénás teszt, szerintem célszerű lenne ott folytatni minden további beszélgetést.
-
Bilux
veterán
Marad a 6t
Jövőhéten jön meg, addig is olvasom a fórumot
-
Bilux
veterán
pontosan az extreme digital ára miatt kérdeztem hogy 180.000Ft-ért melyiket érdemes venni.
Teljes áron nem biztos, hogy kéne nekem a HTC. -
válasz
ghiottone #759 üzenetére
Nekem egy titkos kedvencem a HTC azért ne írjuk le úgy hogy mindenképpen vess rá egy pillantást ennyiért nagyon jó . Kamerában meg szerintem a legjobb nekem nagyon tetszenek a vele készült fotók.
Van igazság abban amit írsz Hajbel amiket fentebb írtam az főleg a 11+ ra vonatkozik.
-
hajbel
addikt
Az a telefon még plecsnit sem kapott itt a mobilarénán. De ha már így kérdezed, idétlen nyomásérzékeny gombjai vannak (amik amúgy késnek és nem reszponzívak), csapnivaló az akkuidő és esztétikailag 3 évvel el van maradva.
(#761) DamianB: Nekem is kedvencem a HTC, de ne ajánlgassunk már olyan telefont, ami a mobilaréna szerint használhatatlan. Ráadásul először a sense-t is sikerült elrontaniuk, akadozik. A kamerája amúgy brutálisan jó.
-
ghiottone
nagyúr
179 az edigital.hu-n a HTC U12+ - a kamera miatt azt választanám ilyen ár mellett.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #756 üzenetére
Volt htc? Mi nem volt jó?
-
Bilux
veterán
Htc u12+ vagy oneplus6t?
-
ForRedGlory
félisten
Akinek nincs kedve várni OTA a 9.0.6-ra, az letöltheti innen. (Ez a nem rootolt telefonra vonatkozik, rootolt telefonnál a leírás a fenti linken van, de mivel nekem sem rootolt, nem foglalkozom vele)
Ezt követően a szoftverfrissítés menüpontban jobb felső sarokban lévő fogaskerék és utána a "helyi frissítés". A lényeg, hogy gyökér könyvtárban legyen a letöltött zip, akkor találja meg. Szépen lefrissül, ami után már csak egy wipe cache kell recoveryből (hangerő le és power gomb).
Most tettem fel én is.
-
ananasz1
tag
Hát én is itt vagyok... Nem akartam lecserélni a 3t-t még, de megláttam a Thunder Purple-t, és ennyire vagyok nő
Második napja használom, nagyon bejön! Aki a gesztusvezérlés mellett döntött, annak melyik jött be jobban? Én még váltogatom őket, nem tudom eldönteni -
marci922
csendes tag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy beruházok egy 6T-re
Valakinek akinek van még kuponja, lenne szíves küldeni egyet?
Örök hála! -
Boborján
tag
Az alsó jobb oldali hangszóró nyílás alatt van valami? Vagy csak dísz az az 5 furat? Csak mert hang nem jön ott ki.
-
farena
tag
válasz
ivatti10 #736 üzenetére
"Az LDAC egy olyan, a Sony által kifejlesztett technológia, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású (Hi-Res) audiotartalmak átvitelét akár BLUETOOTH-kapcsolaton keresztül is."
"Minden korábbinál jobb a hangminőség vezeték nélküli hangsugárzón vagy fejhallgatón keresztül – az LDAC funkciónak köszönhetően. Ez a továbbfejlesztett Bluetooth technológia közel High-Resolution hangzást eredményez."
-
Beléptem a fejlesztői menüben kikapcsolni az animációkat és van LDAC támogatás ez nekem fontos volt de más is kérdezte már.
-
ggabor55
csendes tag
Sziasztok! Úgy döntöttem hogy én is csatlakozom a OnePlus 6T felhasználótáborához. Tudna nekem valaki kupont küldeni? Köszönöm.
-
hajbel
addikt
Face unlock csak dupla koppal, vagy a bekapcsoló gombbal aktiválódik, az ujjelnyomatolvasó pedig szimpla koppal (szimpla és dupla koppot nem lehet egyszerre beállítani, tehát vagy egyik vagy másik), vagy emeléssel, illetve a bekapcsoló gombbal is. [link] Ahogy az a videón is látszik, eléggé egykezes a oxygen os, én 5 colos S7-ről váltottam és ugyanúgy érzek, mint a kolléga néhány hsz-el feljebb, illetve azt a telefont már így is kicsinek éreztem netezés, navigálás és youtubeozás közben.
-
csipuka
senior tag
Jon a 9.0.6. Nekem meg nem talalta meg, de elvileg kanadai vpn-el megy.
-
1eske
tag
Köszönöm!
Na még egy talán utolsó kérdés
Nem teljesen világos hogy mi az állapotgépe az ujjlenyomatolvasó/face unlocknak:
Ha felemelem a mobilt akkor bekapcsol a kijelző-> ekkor ha látja az arcomat egyből fel is oldja és nem kér ujjlenyomatot?
Ha Felemelem a mobilt és nem látja az arcomat, akkor mennyi ideig próbálkozik, míg az ujjamat odatehetem?
Kapcsolható ez a 2 funkció külön-külön?
Gondolom hagyományos minta is beállítható feloldáshoz, ugye?
-
Boborján
tag
Iphone 5-ről váltottam, az szerintem elég kicsi (4"). Annyira sikerült megszokni, hogy ha a kezembe akad valami miatt az iphone, akkor azon töprengek, hogy tudtam rajta videókat nézni meg böngészni eddig.
Nekem nagyon nagy kezeim vannak így majdnem ez is egykezes. Azért séta közben nem használom annyira bátran
Nekem a Sandstone tok nem jön be, nagyon vékony a pereme. Így a Bumper Case Nylon tokot használom, sokkal vastagabb. -
1eske
tag
Egy kicsit filozófiai kérdést tennék fel, ha megengeditek:
Váltott valaki olyan telefonról 6t-re ami jóval kisebb volt? Tehát egy standard kávás 5"-os telefonra gondolok mondjuk, mint a sima nem plus-os Galaxy S széria.
Nekik mennyire volt nehéz megszokni a nagyobb méretet kezelhetőség szempontjából? Innentől kezdve ez már messze nem egy kezes telefon, ami eléggé aggasztó mert tömegközlekedésen vagy utcán nem két kézzel fognám, hanem egyel. Persze tudom, hogy ez személyfüggő, de azért gondolom rákérdezek.
Szintén érdekelne, hogy a Sandstone tok ezt a problémát mennyire tudja kijavítani? Mivel egyben a telefon még nagyobb lesz, de jobb lesz a fogása, ha minden igaz.
-
csenor
senior tag
Meg jött a dbrand fólia, fel is tettem. Nagyon jó minőségű, fogású és és örült jól néz ki. Kíváncsi leszek hogy a sarkai meddig bírják.
-
metal01
őstag
Telefonáláskor időnként valami hangos klattyogó hangot lehet hallani. Nem tudom mi lehet. Másnál nem jelentkezik ilyen?
-
hardline
senior tag
Hihetetlenül jól bírja az akku.
Ma Waze-val navigáltam több, mint 5 órát. 40% körül volt a töltöttség, amikor kikapcsoltam a navit. -
Megjött urak a telefon nagyon adja nagyon elégedett vagyok vele bár ezek az első egy óra utáni benyomásaim.
Amire nem számítottam pedig tudható volt ez a hosszúkás ki alakítás nekem ez fura de sztem megszokom, ami viszont hatalmas pozitívum az a gyári tok nagyon patent és a sarkoknál lévő ki emelések sztem megfogják védeni padlóra esésénél esetleg.
Amin agyalok az a biztosítás kötés bár sztem nem lesz . -
Mate 20 ban nem amoled van nem zöldül . Nekem 3T m volt rajta függtem de szinte észrevehetetlen értesítési sáv be égésen kívül semmi baja se volt a panelnek pedig én aztán nyomtam neki.
Összeségében egyetértek veletek kinai rendeléssel kapcsolatban csak idegesítő látni.
Nagyon tetszett a piros tok gondolkoztam rajta de egy év alatt úgy össze piszkolom hogy ugyse rakom fel.
-
kesz_
csendes tag
Sziasztok!
A 6T-nek zöldül az amoled kijelzője? Vagy vannak ilyen példányok is és lutri, hogy mit kapok? Illetve a szervizeltetés mennyire körülményes?
6T és Mate 20 között vacillálok, hogy melyik legyen, ezekről viszont nem láttam semmi információt.
-
Ezen gyártó esetében, amíg nincs hivatalos hazai képviselet és/vagy szerviz, addig nem rendelnék senki mástól.
Pl Amazon rendelés esetén úgy tudom az Amazon vállalja a garanciát. Hadd ne részletezzem mennyire meg tud ez bonyolítani egy olyan egyszerű folyamatot, ami alapból te és a gyártó/szerviz között kellene folyjon.
Ha bevállalod azt a rizikót, hogy bármi baj esetén az 1 hét helyett akár 1+ hónapot is igénybe vehet a javítás, akkor megéri az ára.
Én éppen ezért nem rendelek drága cuccokat kínai webshopokból, csak olyat aminek nem fájna a pótlása vagy nem megy tönkre könnyen/egyáltalán.
De ez már nem ennek a topiknak a témája... -
Yeeeti
tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni kábellel a telefont és laptopot, adatok és filmek átpakolása végett.
Látok egy A6013 meghajtót, ami üres. Megjelenik egy Oneplus driver meghajtó, ezt elindítva feltelepít valamilyen drivert, de továbbra sem látom a telefon tartalmát. Gép újraindítása után sem.
Mi lehet a baj?Köszi
-
hajbel
addikt
Még mindig tudnak adni 20 eurós vouchert itt a topikban is, abból kijön a vörös szilikontok, ami szerintem és a youtube világ szerint is nagyon jól néz ki.
(#704) DamianB: Szvsz annyit nem ér meg a garancia hiánya. Mondjuk azt sem tudom, hogy milyen a kínai OP. Nekem geekbuyinggal csak rossz tapasztalatom van. Kiírták, hogy Amazfit Cor van készleten, erre másfél hónap múlva küldték.
-
farena
tag
Én 4 éve a ONEPLUS ONE telefonomat egy csomag továbbító cégen keresztül tudtam megrendelni. (akkor még nem lehetett Magyarországra rendelni)
Ez a cég a www.mailboxde.com volt.
Keress egy hasonló céget angliában, és azon keresztül menni fog. Természetesen ez plusz költség. Lehet viszont biztosítást kötni a szállításra. -
csipuka
senior tag
Asszonynak tradicionalisan ugyanazt a telot veszem amit magamnak, igy a support eccerubb.
A 6-osnal teccett a piros, de a mostani szinvalasztek azert karcsubb. A purple teccen neki, de nekem vannak fenntartasaim vele kapcsolatban, mert konnyu osszekeverni az en midnight black-emmel, mert en hasznalom a fustos case-t, es az overe is az menne, es attol tartok, hogy konnyu lenne osszekeverni.
Nem lattam infot, de varhato esetleg mas szin? Jelenleg feher 3T-t hasznal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest