- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ghiottone #759 üzenetére
Nekem egy titkos kedvencem a HTC azért ne írjuk le úgy hogy mindenképpen vess rá egy pillantást ennyiért nagyon jó . Kamerában meg szerintem a legjobb nekem nagyon tetszenek a vele készült fotók.
Van igazság abban amit írsz Hajbel amiket fentebb írtam az főleg a 11+ ra vonatkozik.
-
Beléptem a fejlesztői menüben kikapcsolni az animációkat és van LDAC támogatás ez nekem fontos volt de más is kérdezte már.
-
Megjött urak a telefon nagyon adja nagyon elégedett vagyok vele bár ezek az első egy óra utáni benyomásaim.
Amire nem számítottam pedig tudható volt ez a hosszúkás ki alakítás nekem ez fura de sztem megszokom, ami viszont hatalmas pozitívum az a gyári tok nagyon patent és a sarkoknál lévő ki emelések sztem megfogják védeni padlóra esésénél esetleg.
Amin agyalok az a biztosítás kötés bár sztem nem lesz . -
Mate 20 ban nem amoled van nem zöldül . Nekem 3T m volt rajta függtem de szinte észrevehetetlen értesítési sáv be égésen kívül semmi baja se volt a panelnek pedig én aztán nyomtam neki.
Összeségében egyetértek veletek kinai rendeléssel kapcsolatban csak idegesítő látni.
Nagyon tetszett a piros tok gondolkoztam rajta de egy év alatt úgy össze piszkolom hogy ugyse rakom fel.
-
-
Nos urak meghoztam a döntést csatlakozok a csapathoz .
-
Látom felpörgött a topik én F1 és 6t között vacillálok nem tudom a 6t megéri e azt a plusz 80k .
6t:
NFC,Amoled ,OOS,Kamera, kulturáltabb notchF1:
Akku , -80k ,Néztem ma én is a Lurdyba tényleg jó kis telefon az akksi idő nagyon tetszik benne .
Esetleg Mate 10 pron gondolkodtam de normális garival ugyan ott van mint az OP.
Köszönöm ha van jó tanácsotok.Gondoltam meg kérdezem a másik oldalt is.
-
válasz
Blizzardking #591 üzenetére
Nem.
Pont a mate 10 pro a másik amin gondolkodom. De nekem nem jön ki a matek 300mha kisebb aksi és 0,4 nagyobb méret. Félre ne értsetek nem kötözködni vagyok itt szeretem az OTP de egyszer már beszoptam a kis akksi problémát.
-
válasz
ForRedGlory #586 üzenetére
Én pont ez miatt tartok tőle és gondolkodom a mate 20x én. Akku teszteken nekem kicsit gyengén szerepel.
-
válasz
Stauffenberg #171 üzenetére
Ebbe sok igazság van . Én direkt 128 as 3T vettem anno 3-4 évre terveztem vele. Nekem ami még hiányzik a 6T ből az a nagy látószögű kamera értesítési led és az LDAC meg ezt az ujjlenyomat olvasót se érzem az igazinak. Olcsón akartam jót venni de ha már itt tartunk akkor a Poco f1 90 ezer ft sincs és csak esik az ára egyértelmű hogy jobb a 6 T de adjak ki érte kétszer annyit ?
-
válasz
Victoryus94 #164 üzenetére
Főleg mikor be erősödik a dollár
-
Szerintem még a 3t is bőven elég mindenre. Meg egy két évig tuti jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest