- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Én ma néztem rá a Rendszerfrissítés menüben, lekérdeztem, és megjelenítette. 5 perc alatt fenn volt. Egyébként létezik a playből letölthető Oxygen Updater, az már vagy 4 napja jelezte. Mivel nem ismerem a működését, nem mertem megkockáztatni a rajta keresztüli frissítést. (Régi OnePlusosok biztos bővebb infókkal rendelkeznek, jöhet is, ha olvassa valamelyikőtök.
)Hasonló lehet ez a progi, mint a Huaweinél a HiCare.
-
1eske
tag
Köszönöm!
Na még egy talán utolsó kérdés
Nem teljesen világos hogy mi az állapotgépe az ujjlenyomatolvasó/face unlocknak:
Ha felemelem a mobilt akkor bekapcsol a kijelző-> ekkor ha látja az arcomat egyből fel is oldja és nem kér ujjlenyomatot?
Ha Felemelem a mobilt és nem látja az arcomat, akkor mennyi ideig próbálkozik, míg az ujjamat odatehetem?
Kapcsolható ez a 2 funkció külön-külön?
Gondolom hagyományos minta is beállítható feloldáshoz, ugye?
-
hajbel
addikt
Most az auto fényerőre gondolsz? Szerintem sem tolja fel eléggé a fényerőt a telefon, de szerintem majd updatekkel megoldják.
(#534) Répafőzelek: Használd a google camera appot, a legtöbb esetben sokkal jobb képeket lő, mint a gyári kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Kerékpársportok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Akciókamerák
- Építő/felújító topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest