- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Divinity #303 üzenetére
Sajna nem, felhívtam az UPS-t, hogy én örülnék a legjobban, de hihetetlennek tűnik... megerősítettek benne, holnap kapom csak meg. Ez a státusz automata státusz. Mivel tegnap állították ki a szállító levelet, ezért ma kapnám meg, ha tegnap át is vették volna a csomagot OnePlus raktárról. Viszont az csak ma délelőtt történt, ezért ezt holnap kapom meg.
Pedig milyen jól hangzott volna... sebaj, ezen már semmi nem múlik.
Ettől még furcsa, mert tegnap 11.08-at írt kiszállításra, nem értem miért ugrott előre 1 napot, hiszen a 11.08 is már akkor volt kiírva, amikor megvolt a fuvarlevél, hogy mehet érte az UPS.
kuni1123: priority
(#301) ghiottone: Jól érezted... mondjuk mekkorát röhögnék, ha csengetne a futár estig.
-
hajbel
addikt
válasz
Divinity #185 üzenetére
Merthogy az Oxygen OS nem látott soha bugot
Szerintem arra sokkal többen panaszkodnak,
#184) Stauffenberg: Szerintem LG UI után felüdülés a MIUI. Az meg, hogy hol és milyen adatokat gyűjtenek rólad úgysem tudod meg. Ezzel az erővel ülhetnél alufólia sisakban a szobádban egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest