- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #780 üzenetére
Telót is vettél hozzá? Csak akkor engedi a 20 eurót tartozékra felhasználni, ha az telefonvasárlás mellett történik. Magában sajnos a voucher csak tartozék vásárlásra nem használható fel.
-
ghiottone
nagyúr
179 az edigital.hu-n a HTC U12+ - a kamera miatt azt választanám ilyen ár mellett.
-
ghiottone
nagyúr
Magyar teszttel?- arra még várni kell. Külföldi már van - techradar, androidauthority, 9to5google.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #320 üzenetére
Bal és jobb alsó sarokban van a bibi. Szerintem ez app kompatibilitási probléma lesz. A bemutatókban nem ilyen lecsapás van, hanem rendes lekerekítés a kijelző alján.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ForRedGlory #300 üzenetére
Anno expansys-os rendelésekkor voltak ilyen 1 napos szállítások Angliából. Itt azt hittem 2-3 nap a priority.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Stauffenberg #297 üzenetére
Eddig nálam garanciális ügyintézésben a német amazon volt a legjobb. 6 hónapos telefon meghibásodott, jeleztem feléjük. 2 lehetőséget ajánlottak.
- Visszaküldöm és küldenek egy teljesen új, ugyanolyan típust.
- Visszaküldöm és visszakapom a vásárláskori vételárat.
Mindkét esetben a postát is fizetik.+ még a TMX volt kellemes csalódás. kb. 1 hónapja egy - az olasz amazonról rendelt, de már hardveraprón eladott - korábbi Moto X4-em kifeküdt. A Lenovo ügyfélszolgálattal felvette a kapcsolatot a jelenlegi tulaj, akik átirányították a TMX-hez. Ott adtak volna cserekészüléket, de nekik csak 3/32-es verzió lett volna a 4/64-es helyett. Olasz amazonnal felvettük a kapcsolatot, ők leírták, hogy alapesetben cserélnék, de már náluk nincs ilyen verzió, így pénzvisszatérítés lesz, küldjük el nekik a telefont. A jelenlegi tulaj még írt a Lenovonak, akiken keresztül bevették a TMX-be, hogy ők lerendezik ezt a kört és cserébe kapott egy új Z3 Play-t, mert abból volt 4/64-es verziójuk. - így a végén jobban járt az új tulaj.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
ivatti10 #228 üzenetére
Igen. Nincs Magyarországi képviselet.
"A oneplus.com oldalon vásárolt OnePlus telefonokra az EU fogyasztóvédelmi törvényeinek megfelelően 2 év korlátozott garanciát vállalunk, amely a kézbesítés napjától érvényes.
...
A garanciális javítás, csere és postai szolgáltatások (szállítás és kezelés) a 2 éven belüli garancia keretében ingyenes."Egyelőre itt olvass utána, ha még lenne kérdésed.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
#16820480 #127 üzenetére
6-osnál emlékeztem, hogy volt, majd kiszedték, aztán nem figyeltem hogy mi lett a sorsa a továbbiakban. Remélem majd megoldják, hogy normálisan működjön.
Nekem Samsungon és Htc-n se tetszett az ottani AoD. Valahogy a leghasználhatóbbnak a Moto-féle megoldást látom, vagy csak azt túlzottan megszoktam. -
ghiottone
nagyúr
válasz
bozarjoska #6 üzenetére
A notch és a hangszórónyílás között.
-
ghiottone
nagyúr
Ez a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó technológiának még kell egy kis idő, ahogy itt nézem. 100 százalékra kell felnyomnia a világítást, hogy megfelelően olvassa be. Azt hittem a kamerába újabb szenzorok kerülnek, de nem néz ki rosszul a végeredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Bemutatkozott a OnePlus 6T
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest